• Warden
    Az a te bajod hogy nem is akarod megérteni mi a bánatot írtam, mivel te egy addon és makró ellenes (nah wazz majdnem kékharisnyát írtam de aztán meg mégsem:))nem te játszol hanem a makród típusú vagy.(gondolom az ui hoz se nyuljunk mert az is ugy ahogy van kiváló és akármennyi előfizetője lesz is a játéknak azon ne lehessen változtatni tessék megszokni...)

nemtudom játszol e mostanság valamivel, de hidd el nekem nagyon nagyon egyszerű dolgok meghaladják a játékosok zömének a képességét.No nem mintha én akkora nagy pr00 lennék de ezt a hibalehetőséget szűkíteni lehet makrókkal és addonokkal.Mondok neked egy példát hogy könnyeben értsd.8 hónap után visszanéztem wowozni a mostani kieg elején szinte abbahagytam mert rohadtúl nem tetszett és a raid minden este már nyüg volt mint szórakozás.Volt lehetőség 7 nap free játékra a rengeteg alt karakterem egyikét fel is huztam meg előfizettem ismét mondom a többit is legalább kimaxolom.Mindenfélle 80+ os alapisntát végigmentem 5 karakterrel mindenféle játékossal aról a realmról ahova ép besoroltak, és az az igazság hogy siralmas.Ezek nem heroic insták vagy raid insták hanem egyzserű mezei lvl up insták és a zöm játékos arra nem képes hogy elolvassa hogy mi a manó villan fel a képernyőjén.Nem kell ezekben a szintező isntákban utánaolvasni semminek felrak a nép egyszerű gyermeke egy akármibármi bossmódot és irja hogy mit tegyél vagy mit ne.Crassus órákat tudna neked mesélni hogy pvp ben is ugyanez a helyzet 3-4-5-6 év után is van oylan akinek lövése nincs arról hogy mit is kellene csinálnia csak megy a zöm után meg nyomkodja a 3-4 gombját hogy nagy számokat lásson felvillani.

a raid rész a torban sem arról fog szólni hogy van egy boss amit a tank betankol a többi meg egyhelyben állva püföli a billentyűzetet, vagy ha igen akkor nagyon hamar le fog álldozni a csillaga a játéknak.

Az addonok, makrók használata NEM KÖTELEZŐ ahogy az ui megváltoztatása sem.Van aki szeret ezzel elpepecselni, pl én is de qrvára nem érdekel ha valaki nem használ semmit.Az viszont érdekel hogy a játékra fordított időm zöme ne azzal teljen hogy rohangálok vissza a temetőből egy instába és ha ez neki máshogy nem megy vagy óriási segítség egy addon ami jelez az illetőnek akkor használja.Ad egy nem hátráltatja a többit, ad kettő ha valaki "bealudna" egy szituációban akkor is figyelmeztet hogy tégy vagy ne tégy valamit.

Summa summárum ne akard megállítani a föld forgását vagy az idő múlását mert nem lehetséges.Azon idők elmultak mikor egy boss fightet ugy terveztek meg hogy állsz akárholbárhol nyomkodod a klaviatúrád és lőn vala a győzelem.nyugodtan számíts itt is arra hogy minden boss mindenféle ravasz és mindenkitérő mulatságos dolgot fog tenni és ezeket vagy megjegyzed másodpercről másodpercre vagy felraksz egy kiba.. addont de akkor a pokol tűzén fogsz égni vagy hol ...