60330
  • j0nNyKa
    baj van, megjelent a helyi idióta, és unatkozik! :)
  • mgerihun
    Olvass utána fiam : Hoth most is egy kis elhagyott világ a peremvidéken, csak a roncsokért mentek oda.
  • Agamemnon
    Jön, ha baj van :)
  • j0nNyKa
    Jeff! Te jelen vagy mostanság ?
  • Boncmester
    Ezt a kérdést már kb 600x megbeszéltük, olvass vissza, bb!
  • Bhalage
    ilyenkor kicsit mindig felmerul bennem , hogy ilyen Hoth bolygot most cska azert veszik elo, mert a filmben is bennevolt?
    irdatlan nagy faszsagnak tartom.
    a lazdok azert mentek oda (a filmbeli esemenyeket kovetve), mert egy nagyon remote kis lofaszpicsa bolygo volt zord idojarassal ahol eddig nagyjabol nem sok semmi volt

erre kiderul, hgoy 5000 evvel mekkora bulik voltak ott. kosz de nem.

mondjuk a filmbeli tatooine is beadta phantom menacebe.. idiotak.-
  • j0nNyKa
    alreraan
  • N1ggA
    Az IA Stealthes gameplay az Alderaan, Hoth, vagy esetleg valami másik bolygó? Sajnos a rossz felbontás miatt egyáltalán nem tudom elolvasni.
  • j0nNyKa
    Swtor Beta – Hoth planet (video)
    mondjuk mintha ezt is láttam volna már egyszer
  • j0nNyKa
    Originről csak az alap installert töltöd (ami kb. az lesz, amit tegnap felraktam nektek). Az olyan 100-120 mega. Az fogja patchelni a játékot. Lehet pause-lni igen, és folytatható bezárás után is. Megszakadásnál ugyanígy.

Lejött már tegnap éjfél körül a kliens, igen. Elindítani a héten még nem fogom tutira, egyelőre a kliens file-okkal játszadozok. :)

Meg kell mondanom amúgy, hogy vicces fiúk ezek a bioware programozók. 1-2 sor a forráskódból:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

//TODO:** HEY SEAN -- WHY DOES THE LINE BELOW BREAK AUTO_ENVIRONMENT LOGINS??!?!?!?!?!?!

if (req.status == 403) {
    // yea!
    }

// Act like an application

// this doesn't work, at all.

• j0nNyKa
    Persze. C:\Users\jonny\Documents\Rainmeter\Skins\Dark_Rainmeter :D

Szal Rainmeter-t használok ezekhez, a pluginok nevei pedig: TimeDate, SystemInfo, LocalWeather
  • TDC Geronimo
    pause hülye kérdés volt, mert ott a gomb :D Lejött már a kliens? :p
  • TDC Geronimo
    bah, amúgy originen vettem meg, akkor vajon onnan kell letölteni az egészet vagy csak a patchert? Patchert le lehet pausezni? Vagy pl ha megszakad a letöltés, akkor lehet ugyanonnan folytatni?
  • N1ggA
    A jobb oldalon lévő gadgetek meg a bal oldalon lévő órás gadget elérhetőségét meg tudnád adni? :)
  • j0nNyKa
    nah, fasza, mondom szorgalmas kisdiák leszek, és összeírom nektek a patch notes-t, erre:
  • j0nNyKa
    szerintem szexik ^^
  • DummyBoy
    Na, a Default textúrákon van még mit csiszolni :)
  • j0nNyKa
    ebben a videóban 1 óra 27 perc-hez tekerjetek :)
  • BoneDragon
    Szerintem ez alapból bele került volna.
  • LaCz
    Na, ez nagyon jó hír!
  • N1ggA
    Oldalakat problémáztunk ezen itt a fórumon, erre tessék. :)
    Nem véletlen van a teszt. A Biowarenek sem érdeke szart kiadni a kezükből, hallgatnak a teszterekre.
  • TDC Geronimo
    NPC's are moving, patrolling, roaming, etc in this new build. Guess that will finally squash all those annoying comments about the NPC's not doing anything.
  • TDC Geronimo

Q: What are the major changes from the new build?

A: Too many to list really, but chat got a facelift, enemy nameplates, class revamps, performance increased, it's just, IMO way ahead of the previous build.

• j0nNyKa
    [URL=http://www.betacake.net/2011/08/star-wars-old-republic-exclusive-tester_10.html]STAR WARS™: The Old Republic™ : Exclusive Tester Q&A #14[/URL]
  • t0Mi
    Kedves jonnyka, tudod, hogy az swtorhun.tk a barátod! :) betacake-nek mehetnének a talent fotók, hogy kész legyen a kalkulátor. Nekünk meg inkább videó kéne flashpointokról, stb. A kép már kicsit kevés. :)
  • LaCz
    5-6 gigából lehet csinálni 60 órát is, meg 10 másodpercet is. >:D

Én JC Shadow tree-t kérek szépen, ha olyat tudsz majd szerezni.
  • j0nNyKa
    Kész szerencse, hogy nem vagyok analfabéta, és képes vagyok 5-6 gigából 4 percnél többet kihozni. Yay!
  • LaCz
    5-6 giga Frapsel felvéve kb 4 perc.
  • j0nNyKa
    az lol, mert nálam meg ugyanígy a d:\games -t találta meg az installer :)

gondolom megkeresi az első meghajtót, ahol van elég hely, és ha az nem a C:\, akkor default az adott meghajtón lévő games mappába akar telepíteni (nem is hülye algoritmus)
  • Susarc77
    legalább vehetnék a fáradtságot és a nagyobb majdnem "hivataols" SWTOR fan oldalak vezetői kaphatnának 1-1 kódot:P
  • Agamemnon
    Hmm, érdekes ez a tor installer, közli, hogy a c-n nincs 38,1 giga, és amikor az advanced installba belemegyek, akkor pont arra meghajtóra, és pont abba a mappába szeretné telepíteni, amit én jelölnék ki (e:\games...)
  • TDC Geronimo
    Ja tényleg, ők is kapják be! :D

• j0nNyKa
    Többet fizetsz. Te euróban fizetsz, ők dollárban. :)
  • Agamemnon
    Ahogy j0nNyKa is bekaphatja :D

j0nNyKa, amúgy hol lehet ennyi amerikai ismerősre szert tenni? Wow?
  • N1ggA
    In Europe, Star Wars: The Old Republic will be available for pre-order and retail purchase in the following countries:
    Austria
    Belgium
    Czech Republic
    Denmark
    Finland
    France
    Germany
    Greece
    Hungary
    Ireland
    Italy
    Netherlands
    Norway
    Poland
    Portugal
    Russia (Standard Edition only)
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    United Kingdom

Amint láthatod, fél európa ki lett hagyva az egészből, magyarország viszont nem. Annyira nem vagyunk elhanyagolva, csak a tesztből, de az meg nem annyira fontos igazából.
  • TDC Geronimo
    Ugyanannyit fizetek, mint ők. Így bekaphatják.
  • wendi1106
    bizonyos szinten ez a béta tesztelés is egyfajta visszajelzés a várható piacról (szerintem) - szóval reálisan a várható nagy piacokat célozza meg a BioWare ... kicsiny országunk kárára :'(
  • Susarc77
    nemigaz baszki,hogy egy rohadt meghívót sem kap senki:(:S
  • orichalcos
    Megyünk, hol mikor lesz? XD :D
  • j0nNyKa
    Biztos, hogy nem.. :)