A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
  • Fony
    Kedves Smiti!

Hosszú hozzászólások hosszú válaszokat indikálnak, amelyek még hosszabb reagálást váltanak ki az emberből, stb, stb, a végén pedig már azt sem tudjuk, hol tartunk.
    Ezért kértem, hogy a kérdéseket egyesével tegye fel mindenki.

No, a mindenhatóságot hagyjuk a Mindenhatóra, a többire a kedvedért megpróbálok röviden reagálni.

”….viszont ha isten valóban tudna változtatni a jövőn, már alapból egy tökéletes világ kletkezett volna. ….” vagy nem.

Már alapból tökéletes világ keletkezett. Isten teremtette a rendezetlenségből, a KÁOSZ-ból.
    A tökéletes rendezettség alapja az Isteni jelenlét, Isten Szellemének rendező ereje.
    De mi köze ennek ahhoz, hogy Isten tud e változtatni a jövőn, vagy nem?

vagy akor élne az a feltevésem miszernt azok a jelzők amiket rá raktam istenre (amik a gndolat menet eredményei) igazak.

Megint a bőség zavara. Ha minden jelzőre reagálok, reggel lesz. Konkrétan melyikre gondolsz?

fony kérdezhetek vmit? persze nőtöl ilyet nem illik kérdezni :) de ha nem sértelek meg vele, és hajlandó is vagy válaszolni, akkor felteszem. hány éves vagy? :)

Igazad van, nőtől nem illik ilyet kérdezni, de férfitól igen. Úgy hogy nyugodtan megkérdezheted, nem sértődöm meg.
    Mennyinek gondolsz?

uhh most az "érveidre" nem válaszolok, ha nem baj mert................ehh
    persze ha igényt tartassz rá szolj és írok, csak tényleg nagyon hosszú hozászoláűsokat írsz, így idő igényes :)

Ahogy gondolod, de ha hosszú hozzászólásaid vannak, akkor számítanod kell arra, hogy még hosszabbak lesznek a reagálások, melyekre még hosszabban kell rereagálni. de ezt fenn már leírtam, nem húzom tovább.
    Ez tényleg időigényes.

üdv
    Imre