A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
-
forrai #3977 Ti is, én is keveset tudunk a Bibliáról! Ezért meg kell előbb ismernünk, még a történetét is. Azt pedig nem lehet a fórumon. Ezért amit lehet, néha olvasgatok.
Mert az Internet még csecsemő szintű. Talán emiatt is, évek óta, mióta rajta vagyok a fórumokon, csak elvétve találkoztam azzal, hogy valaki, aki pl. a Bibliát, de akár a matematikát, vagy a fizikát képviselhetné, mert kellőképpen képzett, idejönne, és szóba állna velünk. Hogy feltehessünk kérdéseket neki, és hogy válaszolhasson rá!
De meg is értem őket, mert a trollok pillanatok alatt visszaküldenék a "remete barlangjukba", ahol ugyan szűkösebben, de legalább nyugodtan élhetnek... Úgyhogy ők nem jönnek ide. Én meg nem válaszolhatok nektek. Csak ha megtanulom előbb, amit ők tudnak. Akkor viszont éhenhalok, mert a betevőhöz dolgoznom kell, és nincs időm mindent megtanulni.
Így viszont bele kell törődjek, hogy mindenre nem is kaphatok választ.
Ha nem, akkor nem- majd kitalálom magam- mondék! Hogy viszont nem ugyanazt, amit ők tudnak? Hát bizony, megtörténhet... De akkor nem én vagyok abban a hibás- hanem ők! (Főképpen, ha egyébként is nekem van igazam...)