A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
-
Valszeg igaz, vannak módszerek, amikkel lehet feltörni amnéziás állapotot. Úgy tudom voltak már emberek, akiknél putty megszűnt az amnézia, bár "csak" egy életre vonatkozott, de innen már csak egy lépés, hogy előzőeknél is működhet...
Miért csak emberekre alapozol? Kb. mennyi dínó volt? Hamár arról beszélünk, hogy az állatoknak is lehet...Jól sejtem, hogy megtippelni sem lehet? Ha jól vedek míg az emberek létszáma nő állatfajok meg pusztulnak ki folyamatosan. Én nem zártam ki annak a lehetőségét, hogy "képződhetnek" is lelkek. A lélek és az egyéniség nem ugyanaz. Pl. lehet egy ember "simulékony", kedveskedő, közben nemigazán jó lelkű az egyéniségének bizonyos vonásaival leplezi "mi lakozik belül". Én nem azonosítanám a két dolgot. Az pedig szerintem tévedés, hogy nem megkülönböztethető gia a környezet más energiáitól. Szerintem infót hordoz az emberről, kinél milyen mértékűt, változó. Nem vagyunk egyformák. Az energiáink sem azok, nem egyforma intenzitásúak, nem egyforma mennyiségű infót tudnak közvetíteni, nem sablonos. Sok babona van, de szerintem abban lehet igazság, hogy a régiek azt mondták: vonyítanak a kutyák, halott van a közelben...Az ember érzékelése igen tökéletlen, hogy finoman és nőiesen fogalmazzak, még a kutyák is kenterbe vernek minket lazán ezen a területen.
Túlzsúfoltság? Hát pl. ha a léleknek is van kiterjedése, vagy ergia-szükséglete hol van annyi hely, vagy annyi "nafta", hogy annyi meghalt élőlény lelke elférne, meg "lenne" egyáltalán?