A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
  • forrai
    No, megtaláltam a bosonlinen...
    Vajon mik ezek, ha nem lélekvándorlások"?
    (Ismétlem: szerintem van okozatuk)

"Erős migrénes fejfájással feküdt le egy este a negyvenkilenc éves Kay Russell, másnap reggel pedig francia akcentussal kezdett beszélni. A brit asszony húsz éve küzd az erős fejfájással, s most ez a különleges szövődmény alakult ki nála. Kay képtelen befolyásolni beszédét, hangját, mimikáját. A somerseti nő bár hallja, hogy nem stimmel a beszéde, nem tud rajta változtatni.
    -Szörnyű, olyan, mintha elveszítettem volna az identitásomat. Nem tudnak mit tenni ellene, január óta tart ez az állapot, olyan, mintha francia akcentussal beszélném az anyanyelvemet. Azt mondják, akár örökre így maradhat! – kesergett Kay a Daily Mailnek. Az orvostudomány számára nem ismeretlen a jelenség. Szaknyelven idegen akcentus, vagy idegen nyelv szindrómának neveznek.

Körülbelül hatvan hasonló esetet regisztráltak már világszerte. Hazánkban a második világháború után írtak egy hölgyről, aki spanyolul kezdett beszélni egy fertőző betegség után (...gondolom, erről tudtam...), áprilisban pedig egy tizenhárom éves horvát lány keltett megdöbbenést: ő miután felébredt a huszonnégy órás kómából, folyékonyan németül kezdett kommunikálni"

A reinkarnáció kérdése gondolom a vallásokhoz is tartozik, ez a téma pedig a reinkarnációkhoz sorolható, vagy nem?