A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
  • stibi
    Azt hiszem teljesen minegy,hogy ki volt a keresztre feszitve.Mert a vallás az olyan hogy...Nem tudjuk hogy hogyan volt csak HISSZÜK és akinek ez nem elég az vagy POGÁNY vagy HITETLEN Azt akartam irni hogy FAHITŰ de az úgy tudom BÁLVÁNYIMÁDÓt jelent. Na de nekem teljesen mindegy hogy ki mit gondol vagy mond. Meg vagyok keresztelve,voltam elsőáldozó mindez a szüleim kivánságára azutánBÉRMÁLKOZÓ voltam és templomban esküdtem örök hűséget a feleségemnek saját illetve közös akaratom illetve akaratunkra nem mintha ez jelentene valamit de nekem legalább ha másom nincs is HITEM az van és nem is akarok azon gondolkodni hogy van e ISTEN VAGY MENYORSZÁG VAGY POKOL. Hiszem hogy van valami magasabb rendű valaki vagy valami akinek köszönhető hogy egyáltalán létezik ember a földön és nekem ennyi elég a hitből. Az hogy ezt a valakit vagy valamit ISTENnek hivják vagy BÁRKInek az mindenkinek a saját dolga.Az biztos hogy ÉN senkit nem köveznék meg a vallása miatt mint ahogy ezt tették elődeink valamikor régen.Tehát mindenki azt hisz amit akar vagy abban hisz amiben akar,úgy értelmezi a BIBLIÁT ahogy akarja csak ŐRÁ TARTOZIK a dolog Ja és kedves smity 8D Az hogy feltámadt az aki meg sem halt szerintem előbb utóbb csak meghalt az meg hogy FELTÁMADT E ki tudja de felölem fel is támadhatott.Én nem azért hiszek benne . CSAK ÚGY HISZEK ÉS KÉSZ.ne haragudjatok rám ezért........