A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
-
stibi #1072 Én nem vagyok tanult ember sőt templomba is ritkán járok a bibliát meg gyerekkoromban lapoztam végig néhol beleolvastam,de az ember ahogy öregszik közelebb jut az elmúláshoz egyre jobban érdekli hogy mi lessz vele a halál után.Szerintem a vallás egy olyan dolog amire szüksége van mindenkinek hogy könyebben elfogadja a HALÁLT mint egyfajta átlépést egy boldogabb világba vagy ujraszületésbe vagy .......ki tudja mibe.Krisztus tanitása az én értelmezésem szerint tömören összefoglalva azt jelenti ÉLJ ÚGY HOGY HA MAJD LEPEREG ELŐTTED AZ ÉLETED ÉRDEMES LEGYEN VÉGIGNÉZNI...Tehát ha valami rosszat tettem életemben arra nem szivesen,vagy keserű szájizzel gondolok vissza.Lehet hogy , sőt biztosan vannak emberek akik kihasználják a mások jóindulatát , még a vallást is felhasználják, saját hasznukra forditják de mindezt ŐK kell hogy saját magukkal letisztázzák,ha eljön az ideje. Minderről érdekel a véleményetek.....