• Bogyi007
    #739
    Sajnos Nálunk Magyarországon is előfordulhat már olyasmi mint Kínában:

    Szeretnék egy tegnap történt esetre felhívni a magát kicsit is vallásosnak tartó emberek figyelmét!

    Magamat bár vallásosnak tartom, nem járok templomba, de a pápa halála engemet is megrendített. Egy weblapot üzemeltettem http://f1paradise.atw.hu címen /Forma - 1 témában/. Mivel tiszteltem Őszentségét, úgy véltem hogy megadva a tiszteletet /sok más honlaptulajdonossal egyetemben/ az oldalam kezdőoldalát 2005.04.08. dátummal fekete háttérral és A pápa képével láttam el In memoriam II: János Pál /19920-2005/ láttam el és a reklámokat is amit tudtam eltávolítottam. A tegnapi napra minden előzetes figyelmeztetés ellenére /pedig nem ez a gyakorlat/ nélkül az atw.hu tárhelyszolgáltató törölte a teljes weblapot az ÖSSZES adattal együtt.

    Ez engemet több indokból is felháborít. Egyrészt a "híres" SZDSZ szerint Magyarországon mindent szabad. Ez úgy tűnik mégsem igaz. Másrészt a szolgáltatónak kötelessége értesítenie arról, hogy ha esetleg olyan van az oldalon, ami közizlést sért / elég baj ha Mo.-on a pápa és a vallás ilyen dolog lenne/ akkor azt távolítsam el.

    Harmadrészt mivel én is vallásos vagyok, így szomorúan kell megállapítanom, hogy már az internetes tartalomszolgáltatásban is felbukkant az egyházellenesség és így a politikai harcszíntér.