Meghalt II. János Pál pápa

Oldal 1 / 16Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
elsõ 2009 komment😄 08 ki maradt😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

csak egy kis pöcs, aki most megmutatta😊

R0sc0
te jo ég, még mindig vannak hozzád hasonlo barmok.
Gtratulálok..

REALista
ezért fontos volt felhoznod a topicot!😄DDD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

leszarom

lehet hogy a sok trópusi viharra gondolt? :S

már azzal ellett rontva hogy nem néger..

Mike at home
nem
meg van ez, aztan a kovkezo alatt lesz a leepules

es nem Nostre, hanem egy szerztes muki josolta, de a neve most nem jut eszembe

remelem megerem, kivancsi vagyok, bejon-e a joslat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dead
Német.

Nem azt jósolta Nostradamus, hogyha a pápa meghal akkor lesz káosz?
Mondjuk ez nem következett be.

uv
kár....mit szólt volna a Ku-Klux Klan <#eplus2>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Hát nem néger lett..😊

Láma!
jaja, közba rájöttem, csak már elküldtem

gameplusz
Nem az én nézetem, hanem Nostradamus-é, és még egy pár prófétáé...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Láma!
pff, érdekes nézet....

gameplusz
Mert akkor világvége közeleg...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Miért nem lehet szinesbõrû??

gameplusz
Megválasztották az új Pápát! Reméljük nem színesbõrû!

Bogyi007
Válaszok a témára más fórumban...

http://www.demokrata.hu/node/803

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

FrezeR
ok van abban valami amit irtál, de ezt nem én találtam ki csak leirtam amit találtam 😊 de ha igy számolták ki és igy értelmezzük akkor érdekes. de nem lényeg😊

Te kezdtél el pártokra mutogatni és belekeverni a politikát (lásd utolsó 3 mondat)...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

torrente
Szerintem sem politikai kérdés. Egyik politikust sem érdekli, hogy mi van pont a te honlapodon. Ráadásul, ahogy írod, semmi olyan nem volt, ami törlésre érdemes lett volna. tehát ez csak és kizárólag az ATW bûne. Addig örülj, míg nem Fidesz van, mert akkor lehet hogy APEH-vizsgálatot is kaptál volna! <#ravasz1>

Bogyi007
Figy, a politikát hagyjuk is, de nekem 3 hónap munkája ment kárba
még egy rohadt figyelmeztetõ levél sem jött.

Õk most ugyanezt nem mondhatják el. 20 levelet küldtem cserébe egymás után , természetesen másololatot kab cimkébe is õket írva. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Felesleges eszdéeszezni, hõzöngeni és politikai kérdést csinálni abból, ami nem az.

Egy levlistán a napokban szintén azon panaszkodott valaki, hogy az ATW se szó, se beszéd, törölte az oldalát, pedig - állítólag - semmi illegális cucc nem volt rajta. Márpedig ez nem újdonság az ATW-t használók részérõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bogyi007
Sajnos Nálunk Magyarországon is elõfordulhat már olyasmi mint Kínában:

Szeretnék egy tegnap történt esetre felhívni a magát kicsit is vallásosnak tartó emberek figyelmét!

Magamat bár vallásosnak tartom, nem járok templomba, de a pápa halála engemet is megrendített. Egy weblapot üzemeltettem http://f1paradise.atw.hu címen /Forma - 1 témában/. Mivel tiszteltem Õszentségét, úgy véltem hogy megadva a tiszteletet /sok más honlaptulajdonossal egyetemben/ az oldalam kezdõoldalát 2005.04.08. dátummal fekete háttérral és A pápa képével láttam el In memoriam II: János Pál /19920-2005/ láttam el és a reklámokat is amit tudtam eltávolítottam. A tegnapi napra minden elõzetes figyelmeztetés ellenére /pedig nem ez a gyakorlat/ nélkül az atw.hu tárhelyszolgáltató törölte a teljes weblapot az ÖSSZES adattal együtt.

Ez engemet több indokból is felháborít. Egyrészt a "híres" SZDSZ szerint Magyarországon mindent szabad. Ez úgy tûnik mégsem igaz. Másrészt a szolgáltatónak kötelessége értesítenie arról, hogy ha esetleg olyan van az oldalon, ami közizlést sért / elég baj ha Mo.-on a pápa és a vallás ilyen dolog lenne/ akkor azt távolítsam el.

Harmadrészt mivel én is vallásos vagyok, így szomorúan kell megállapítanom, hogy már az internetes tartalomszolgáltatásban is felbukkant az egyházellenesség és így a politikai harcszíntér.

torrente
26 évig és 5 hónapig volt hivatalban
which is 9301 days -> 9+3+0+1= 13
26*365=9490 (+ néhány nap a szökõévek miatt) és még az 5 hónap kb. 150 nap

Kéne venni egy közös egységet (vagy hónap vagy év) mert így hülyeség ->317 hónap, tehát 3+1+7=11

Ha azt írod, hogy a 85. évben halt meg, akkor úgy kéne írni, hogy az 59. évében lett pápa (5+9=14). Vagy 84 évesen halt meg (8+4=12) és 58 éves volt a pápaválasztáskor.

455 év óta õ lett az elsõ – Szent Péter óta sorrendben a 264. - nem olasz pápa. (forrás: www.kereso.hu)

Ennyit a hülye számmisztikáról.

Bandee1987
ez tényleg érdekes...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

FrezeR
The Pope

The Pope died 02.04.2005 -> 2+4+2+5= 13
halálának dátuma
The time of his death is: 21:37 -> 2+1+3+7= 13
halálának ideje óra/perc
This is week 13 in year 2005
13. hét volt ez 2005-ben
He was the Pope for 26 years and 5 months -> 2+6+5= 13
which is 9301 days -> 9+3+0+1= 13
ami összesen 9301 nap
13 May -> he was shot by assassin
május 13.-án lõtte meg a merénylõ
By years, the Pope was 85 -> 8+5=13
85. éves volt amikor meghalt
Karol Wojty³a has been chosen for Pope when 58. Again it's 13
58 éves volt amikor megválasztották
John Paul II was 265th Pope -the sum of these numbers is ...13
és õ volt a 265. pápa

kis számmisztika...lehet hülyeség de azért érdekes

zakika
nem en talaltam ki, mar 2000 eve ki van talalva csak aktualizaltam az aktualis szentre

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

igaz hogy vki olyanokat írt hogy "game over 2jp" ? hol jelent meg ez?

Magic Boy
Ez olcsó poén volt!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Frank99
MIKOR HALT MEG???

:-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

torrente
Nem vagyok a témában túl erõs, ezért teszem fel a kérdést: Hányadik napon kell visszatérnie? BACK TO THE FUTURE IV, Starring Dzsón Pól dö Szekond

zakika
a legfrisseb vatikani jelentesek szerint II janos pal papa meg mindig halott es el van temetve

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

AnuluWork
Kicsit sok itt a Keresztapás vonal ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ez hülyeség!

AnuluWork
Aki akar gyászol, aki meg nem, nem. Mellesleg nemzeti gyászt ritkán szoktak elrendelni. Ráadásul törvény mondja ki, hogy nem szabad kedvezni egyik felekezetnek sem. Ez politika volt. Egy olyan dolog, amit "Mária levette az országunkról a kezét", meg a GY vatikáni látogatásakor elhangzott dolgok után enyhén szólva bután nézett ki. Mell, ha gyász volt, akkor inkább lett volna munkaszüneti nap.

OFF (általánosságban):
Ettõl a szótól, hogy Köztársaság, részemrõl hányok? Inkább a hazánk. Ritka buta - és érzelmileg nem létezõ - "fogalmat" ültettek el a média segítségével a kormányon lévõ urak az emberkékben, ugyanis nekem az, hogy "köztársaság" szart sem jelent. Mellesleg Olaszország is köztársaság, Lengyelország is, Dél-Amerikában sincs sok királyság, mégis gyászoltak.

OFF:

Korántsem volt gyásznap az egész világon abban az értelemben, hogy az arra illetékes közjogi méltóság nemzeti gyásznapot rendel el az országban az ilyenkor szokásos külsõségekkel együtt (nálunk ilyesmik: félárbócra eresztett nemzeti lobogó, fekete zászló a közhivatalokon, de nem munkaszüneti nap). Hogy az emberek hogyan élték meg, az más kérdés. Ez utóbbit nézve tényleg szinte mindenütt gyászoltak, de a hivatalos nemzeti gyásznapot korántsem rendelték el olyan hûû, de sok országban.

Hogy mást ne mondjak, északi szomszédunknál, Szlovákiában sem volt (most derült ki náluk, hogy nincs egészen tisztázva, kinek is a joga nemzeti gyásznapot elrendelni), de az egyik legkatolikusabb európai országban, Írországban sem volt gyásznap. (Ha a Gugliban rákeresel a megfelelõ szavakra, pont az ezzel kapcsolatos írországi vitáról dob ki egy rakat linket.)

Magyarországon eddig gyásznapot a speciálisan magyar vonatkozású tragédiák kapcsán rendeltek el, pl. móri mészárlás, stájerországi buszbaleset, Antall József halála. Nemzetközi tragédiáknál - pl. WTC lerombolása, cunami - fel sem merült még csak a lehetõsége sem.
Szóval nálunk eléggé kilóg a sorból. Ráadásul az Alkotmányban rögzített állam-egyház szétválasztás is csavar egyet a helyzeten.

torrente
Reménykedjünk benne hogy az utódját a Vatikánban nem fogják a 33. napon megölni, mint ahogy I. János Pál pápa is járt(ki akarta nyomoztatni a Vatikán korrupciós ügyeit, és véletlenül infarktust kapott; boncolásról szó sem lehetett...), mert akkor megint 2 hétig gyászol a világ!

reménytelen
Akkor zárd el a csapot!
Már a csappból is õ folyik! Elegem van!

GyaxyBoy
Mi az SMS szám, ahova kell kûldeni a szavazatokat? 😊 Vagy ez nem a Való Világ? (nem piszkálódásnak írtam, csak tényleg hülyeség a szavazás) egy nem hívõ
GyaxyBoy
MAGIC BOY - Akkor te a híreket nem hallgattad, mert pont arról van szó, hogy aki szórakozó helyett üzemeltet és a temetés napján nem zárta be, az ellen büntetõeljárást akarnak indítani! Ráadásúl ezt visszamenõleg akarják megtenni semmi felhívás vagy figyelmeztetés nem volt ez ügyben! És nem is tartom jogosnak! Hogy mit tett azt nem tudom, mivel nem követem ezt a témát, de nem tartom jogosnak! <#nezze>

ST - A hitet nem lehet kötelezni így amit írtál az tök hülyeség! Tök mindegy hogy 1 ember hisz Jézusba és õ gyászol 1 nap emiatt, vagy 1 meber nem hisz az egész világon benne és neki is kell gyászolni azon a napon! Így lenne Köztársaság! <#ejnye1>

<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
St
az van, hogy nem a többség alkalmazkodik a kisebbséghez, hanem fordítva. ilyen egyszerû.
Magic Boy
Nemvolt kötelezõ együttérezni/gyászolni!
Azttol még,hogy nemzeti gyásznap volt még azt csináltál amit akartál!
Az meg,hogy nemzeti gyásznap volt mindenütt a világon(1-2 kivételtöl eltekintve)az csak a minimum volt amit megérdemel azért amit az emberiségért tett!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Frank99
ez édes.
Fogadni lehet a következõ PÁPÁRA???

hova süllyed a világ??? maholnap pénzé árulják a temetési fotókat, bár gondolom a jobb képekeért VALÓBAN súlyos pénzeket fizetnek magazinok.

Jó ez így? aligha.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

GyaxyBoy
Kedves Hívõk! Szeretnélek bennetek nagy tisztelettel és semmi hátsó szándékkal fordulni hozzátok és kérdezném tölletek, hogy mennyire tartjátok ti hívõk elfogadhatónak azt, hogy más aki nem hívõ is gyászólja a pápa halálát? Engem érzelmileg nem érintett meg, de nem látom annak értelmét, hogy törvénybe legyen foglalva, hogy ilyenkor mindenkinek TILOS szórakozni és eggyütt kell érezni! Mivel Köztársaságvan így nem kéne írányítani az embereket e téren! Ez számomra felháborító és elfogadhatatlan! Mi a véleményetek róla és el e gondolkodnátok ez ügyben, mint kivülállók! Köszönöm <#fejvakaras>
Bandee1987
Noh, a temetést úgy, ahogy tudtam nézni, 10-tõl 10:30-ig, majd 11:10-tõl a végéig (a matektanár rendes volt és megengedte, hogy bekapcsolva maradjon a tv, csak le kellett némitani, a többi órán meg tudtam nézni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

AnuluWork
Gyurcsányék játszani akarják ma tízkor itthon is a Pápai Himnuszt. Talán szólni kéne nekik, hogy ne bakizzanak akkorát, mint a Holocaust emléknapon (?) tették. Vagy mégsem kéne nekik szólni, hogy ne bakizzanak? 😊

ajjajj.... a rasszisták 96%-a esetleg keresztény, de hán yrassista van? 😉
Oldal 1 / 16Következő →