Csucsu1111#724
Most pedig ejtsünk néhány szót a kvantumokról.Legjobb tudásom szerint ez a szó apró energiacsomagocskákat jelent.Na már most az energiának a megjelenéséhez szükség van valamilyen anyagra.Gondoljunk és beszéljünk bármilyen formályáról is az energiának.Helyzeti,mozgás,hő stb.STB, mert rég tanúltam ezekről és más most nem jut az eszembe.De most gondoljunk arra az energiára , amely a legjobban kapcsolódik a témához.A kozmikus sugárzásokból származó energiára.Valójában minden sugárzás valamilyen közeg hullámzásából ered.Ezalatt azt értem,hogy a sugárzást egy anyagi jellegű , úgymond gerjesztett állapotban lévő objektum hozza létre.Az objektum alkotóelemei (részecskéi)rezgő mozgást végeznek.(Minden abszulut nullafoktól kulöböző hőmérsékletű anyag gerjesztett állapotban van.)A rezgés átadódik más részecskéknek amik aztán ismét tovább adják azt.Nyílvánvaló tehát,hogy a részecskék az objektum frekvenciályának megfelelő frekvenciában fogják továbbadni a sugárzást.Vagyis a részecskék kinetikus formában adják át egymásnak az energiát.DE MINDEN SUGÁRZÁSHOZ SZÜKSÉG VAN KÖZVETÍTŐ KÖZEGRE!Énszerintem.Mindezekből következik, hogy a teret
igenis apró részecskék sokasága tölti ki, különben nemjutna el a napfény a földre.
Az itt leírtak még nekem is sok volt.Remélem mindent úgy írtam le , ahogy azt gondoltam.