Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
Hát az Invisible Shieldről annyit hogy nekem a bal alsó sarka kicsit mintha jönne fel de sztem rosszul van felrakva...(nagyon nehéz,kezdő kézzel felrakni)szarakodni kell vele kicsit...amugy nekem a gyári tokkal sem karcolódott...semmi baja nem volt...és ha rajta van ez a folia nem karcolodik,nekem még mondjuk nem sikerült pedig dobom zsebembe meg minden, haverom leejtette (utolag most olyat basznék a fejére), kicsit mintha megkopott volna, mert aszfaltra esett (és az ugye ha vmi ráesik,csuszik, akkor az eléggé tép mivel bordás...)összessgébéen én ajánlom mindenkinek a kicsit komplikált feltevés után lelehet venni...(hagyni kell száradni 24 órát)de elég nehéz..maga az anyagrol csak annyit hogy nyulik nagyon nem az a szokványos fólia szal a feltevésnél ne huzd szét nagyon...ha esetleg vennél ilyet :DDD
Én személyszerint nme hallgatom shuffle üzemmódban..sztem az hülyeség...van most az enyémen 16GB zene...playlistekbe sorolva..esetleg még az On-the-Go-t szoktam használni..arra beválogatok 10-15 számot, és mire a suliba beérek simán végig megy...sőt még a Recently Added- listet is használom (én angolul használom, mert a magyar nyelvűjében vannak hibák és azok nekem nem tetszenek)szal ha vmi uj kis muzsika kerül rá akkor azokat egyszerűen és gyorsan tudom elérni...tehát ha playlistjeid vannak amit nem nehéz gépen összehuzogatni akkor nem kell annyit pörögnie ezért is birja tovább...időt nemtok mondani mint az előttem szólók..de a lényeg hgoy ha nem baszogatod...(ez az értelmes zenehallgatási mód) akkor nem merül le hamar....
na nem szaporitom a szót..engem apám leakart beszélni rola anno h van jobb-kisebb-tovább birja...(erre annyi a válaszom hogy de azok nem iPodok)ennek van egy feelingje,könnyen kezelhető kicsit amerikás...egy céltudatos kis műszer,akkoris ha ugyanugy csak a pénzért csinálják mint a többi csikszemű lekoppintós noname gyár...
Jah és a másik érv h az MP3 playerek eladi piacán több mint 70%ot az Apple birtokol...
na csöcs