Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
Kiki #473 Ma vettem egy 8as nano-t, gondoltam a hangerő kevés lesz meg a hangminőség is szar, de akkor még nem sejtettem hogy milyen nehéz lesz életrekelteni egyáltalán.
A haveromnak egy 50 eurós philips pendrive-ként használható mp3-a van az ment elsőre mint állat, ezzel meg már elsőre is szo.ni kell...már nem szímpatikus.
Szóval usb-re feldug elkezdődik a töltés nemtom meddig tart mert már egy ideje itt ülök mellette, lehúzni nem akarom mert azt írja do not disconnect.Semmit nem tudok most vele kezdeni kizárólag akkor ha újraindítom a gépet, amíg bejön a windows tudok mászkálni a menüben,utánna megint nem.Szóval Itunes letölt, telepítés, hibával elszáll miszerint a quicktime telepítése nem teljes, de az itunesnak szüksége van a quicktimera.Kilép,de nem értem mert a legújabb 7es quicktimom van fenn.2 dolog változott, megjelent az ipod meghajtó 3 könyvtárral ill. egy szoftver update ikon került a programok könyvtárba.
Ráklikk, 1 új elem installálása, majd ez is elszáll,de felajánlja hogy csinálhatom manuálisan.OK.A package könyvtárban 3 file van,egy quicktime amit felinstallálok, egy itunes setupadmin amitől semmi nem változik és egy itunes ami ua. mint az első installálás.Szóval sehogy sem megy, de már legalább unszimpatikus az egész.
Ötlet, tipp ???