Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
Sunaszaft #2662 Jah előzmények a tulajjal:
- Hanyas hibakódot ir ki restore közben?Üdv
Tulaj: nem ír ki semmit restore olja és utánna megint az akarja
- És a gép teljesen felismeri?Esetleg dfu modban probáltad a restorét?Üdv
Tulaj: igen felismeri azt hogy kell??
- Végülis szivesen elmagyarázom.kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak és észrevettem h televan más külföldi aukciósoldal ien fajta problémás ipodokkal.Nos az eggyik lehetőség az lehet hogy lenyomod a középső select gombot és lenyomvatarva rányomod a play pause gombot addig amig kinem kapcsol a gép.utána a legujjab itunessal megprobálod restore-olni.ha ez nem menne kérem jelezd és akkor utánanézek még hogy mi lehet.A hejesirási problémákért elnézést.Üdv
Tulaj: na megcsináltam és ráraktam gépre most azt írta az itunes hogy machintoson formázott a ipod és szerintem azért nem érzékeli a windows
- Ugye amit leirtam az egy reset volt de most megprobáljuk a gépet sima disk modba rakni és akkor muszály a szoftvert ujjrarakni rgo restoreolni kell.Egy pillanat kicsit tesztelem ezt hogyis kell mert iphoneon, touchon tudom de még ipodon ezt nem csináltam.üdv
- Nos megvan.kérlek ird le a végeredményt hogy jólett-e.Na a hold gombot berakod majd kiveszed.utána elkezded nyomni a menü és a közébső gombot kb 6 másodpercig amig megjelenik az apple logó.Amikor az Apple logó megjelenik, bocsásd ki a Menut és Select gombokat és tartsd a Selectet és nyomd őt azonnal és a Play/Pause gombolódik, amíg a Disk Mode képernyő megjelenik.üdv
Tulaj: megvan a disk mode most mit csináljak??
- rádugod a gépre és restore.üdv
Tulaj: nem :( kommunikál a géppel de nem akar müködni ennyit ír ki do not disconnect.... az itunes meg megint restore olni akarja
- Semmi hibakódot nem ir ki az itunes mert kiszokott.
Tulaj: nem
Nos szerintetek??? Jah és a kérdező nem én vagyok, mert akkor nem tenném fel a kérdést ugyanitt. :B