3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
Hol érdemes meghirdetni eladásra ? Ipodot :) Üdv hardverapron kivul -
xxxpaulxxx #2668 nem, csak nem mindenki döglik net előtt, mint te:D
Amúgy megérte... egy Ipod bármennyit megér, főleg ha olcsón veszed:D
Én pl ingyen vettem:D -
Sunaszaft #2667 Meghalt a topik? -
Sunaszaft #2666 Akkor jól tettem, hogy megvettem 15-ért? Persze ebbe benne van a futár is:) -
szerintem mindenképp van esély, elvileg nem lehet komoly hiba vele ha a számítógép és az itunes felismeri, valószínleg valami kis nüansz a kattintgatással. :) -
Sunaszaft #2664 Még nem érkezett meg a készülék szóval még nem tudom. Csak, hogy van-e esélyem vagy alkatrészenként továbbadjam? -
nem egészen értem a problémát, ha amúgyis restore-olni akarod, akkor katt rá az itunes-ban és probléma megoldva. Vagy nem csinálja meg?
-
Sunaszaft #2662 Jah előzmények a tulajjal:
- Hanyas hibakódot ir ki restore közben?Üdv
Tulaj: nem ír ki semmit restore olja és utánna megint az akarja
- És a gép teljesen felismeri?Esetleg dfu modban probáltad a restorét?Üdv
Tulaj: igen felismeri azt hogy kell??
- Végülis szivesen elmagyarázom.kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak és észrevettem h televan más külföldi aukciósoldal ien fajta problémás ipodokkal.Nos az eggyik lehetőség az lehet hogy lenyomod a középső select gombot és lenyomvatarva rányomod a play pause gombot addig amig kinem kapcsol a gép.utána a legujjab itunessal megprobálod restore-olni.ha ez nem menne kérem jelezd és akkor utánanézek még hogy mi lehet.A hejesirási problémákért elnézést.Üdv
Tulaj: na megcsináltam és ráraktam gépre most azt írta az itunes hogy machintoson formázott a ipod és szerintem azért nem érzékeli a windows
- Ugye amit leirtam az egy reset volt de most megprobáljuk a gépet sima disk modba rakni és akkor muszály a szoftvert ujjrarakni rgo restoreolni kell.Egy pillanat kicsit tesztelem ezt hogyis kell mert iphoneon, touchon tudom de még ipodon ezt nem csináltam.üdv
- Nos megvan.kérlek ird le a végeredményt hogy jólett-e.Na a hold gombot berakod majd kiveszed.utána elkezded nyomni a menü és a közébső gombot kb 6 másodpercig amig megjelenik az apple logó.Amikor az Apple logó megjelenik, bocsásd ki a Menut és Select gombokat és tartsd a Selectet és nyomd őt azonnal és a Play/Pause gombolódik, amíg a Disk Mode képernyő megjelenik.üdv
Tulaj: megvan a disk mode most mit csináljak??
- rádugod a gépre és restore.üdv
Tulaj: nem :( kommunikál a géppel de nem akar müködni ennyit ír ki do not disconnect.... az itunes meg megint restore olni akarja
- Semmi hibakódot nem ir ki az itunes mert kiszokott.
Tulaj: nem
Nos szerintetek??? Jah és a kérdező nem én vagyok, mert akkor nem tenném fel a kérdést ugyanitt. :B -
Sunaszaft #2661 Sziasztok vettem egy Ipod Classicot. 160GB fekete. 15ezerért vettem szállítási költséggel, annyi a baj, hogy a srác nem tudta restoreolni vagy mi. Meg lehet csináltati olcsón? Vagy én is megtudom? Vagy szedjem szét és alkatrészenként adjam el? -
vass17 #2660 Pár nappal ezelőtt jött meg az ebayről rendelt touchom. Kicsit aggódtam, hogy megvámolják, de nem így történt:) 36k-ért vettem postaköltséggel együtt, teljesen új. -
masoma #2659 sztem licitálással. én anno még 50e forintos vadiuj nano chromaticot vettem 28e-t. teszveszen találsz touchokat. -
HALI
Szeretnék venni egy Ipod Touch 3gen vagy 2gen, az biztos hogy elég a 8GB,de hol tudnék hozzájutni a legolcsobban?
Érdemesesbb lenne külföldröl beszerezni?
Valami megbizhato dolgo érdekelne.... -
vass17 #2657 Át kell konvertálni. Tudom ajánlani EZT a programot, nagyon sokoldalú. Tudsz vele youtube videókat letölteni ipodra, sima videókat konvertálni, youtube videókból tudsz csinálni egyszerű mp3 zenefile-t, és stb..
Nagyjából mindenre jó:) -
Sziasztok!
Van egy 80 GB-os IPod-om. Azt tudom, hogy zenét hogy tudok rátenni, de a filmek felrakása nem sikerül. Itunes programot használom. A fizikális állományt fel tudom tenni, de csak úgy jelenik meg, mintha egy háttértárolót használnák. Mi a megoldás? Illetve az mindegy, hogy a divix filmnek mik a paraméterei. Gondolok a file kiterjesztésére, pixel méretre, stb.
Köszönöm a segítséget!
További szép napot mindenkinek! -
hhagg #2655 Sziasztok!
Ipod classic 120 Gb-s birtokos vagyok és válogatásokkal (compilation) lenne egy kérdés:
egy jó funkció ez a válogatás dolog pl ha a válogatás egy előadótól van, de mivan akkor ha több előadó ugyanolyan nevű számaik kerülnek egy válogatásba? nincs vmi olyan opció amivel ki tudja írni (válogatás esetén) a szám előadójának a nevét is?? -
liverpool123 #2654 szoktam rajta játszani is. és nem hogy a jailbreakelés miatt bír ilyen keveset az akksi? -
xxxpaulxxx #2653 NEM kell lemeríteni!
Amúgy meg mire használod? Játék? Film? mert akkor ne csodálkozz:D
Ha csak zenét hallgatsz, akkor nem szabadna neki... bár ha touchot vettél akkor valszeg nem csak zenét hallgatsz -
xxxpaulxxx #2652 igen -
liverpool123 #2651 na szval úgy volt hogy az elején nem merítettem le, és kb mindig ilyen 4-5 órákat bírt csak. -
Ha valakit érdekelne esetleg :) eladó ipod nano 4gen 8gb -
Alalpból mentve van az edit/preferences/advanced fül alatti locationba. -
masoma #2648 az iTunesban hogyan lehet elmenteni a Music fül alatti zenéket mint listát? (esetleg ha a windows bekrepálna ne vesszen el a gyűjteményem) -
Speed teszt
Hát nemtudom én nagyon filozok most mert annyival nem drágább a 32gb-s és az mégis 32gb és nem 8gb :D
"he new iPod touch is the second Apple pocket device to include hardware support for OpenGL ES 2.0, a newer graphics technology that debuted in the iPhone 3GS. OpenGL ES 2.0 gives developers the ability to use programmable “shaders” to create more impressive and realistic looking visual effects than the first two iPod touch"
Szal Grafikai megjelenitésileg is jobb :)) -
3. gen gyorsabb mint a 2., meg mikrofonos fülese van.
Én is a frissítés előtt 8 gigás touchot akartam , de így, hogy a 8 gigásat nem frissítették elbizonytalanodtam. -
Üdv :) Touch vetelen gondolkodok és nemtudok dönteni
189 euro (mert ausztriában veszem) a 8Gb-s 2.Gen , 289 Euro a 32Gb-s 3.Gen
kell az a 32 gb és a 3.gen miben jobb min ta 2.? tanácsot kérnék :) -
vass17 #2644 Ezt úgy érted, hogy nem kell lemeríteni? -
xxxpaulxxx #2643 félreértettél:D
A litium aksikra rá KELL tölteni:D -
vass17 #2642 Esetleg nézz utána ebayen, elég sok akkumlátort árulnak hozzá, egy pl: link
Szerintem nem lehet a töltést elrontani. Azt mondják, hogy Li-ion akksiknak nem számít a rátöltés, én a nanomat nagyon rendszertelenül töltöttem és nem volt tőle baja. -
xxxpaulxxx #2641 eleinte jó volt?
hagytad állandóan lemerülni?
sose töltöttél rá? -
liverpool123 #2640 hello!
Kb 4 óra után lemerül a touchom. Lehet hogy elqrtam a töltését? Ha igen akkor lehet rajta javítani, vagy aksi ilyen marad? -
masoma #2639 5 dollár per game, ha feltöröd ingyen van de akkor bye bye itunes és garancia -
doomklavier #2638 honnan és hogyan tudok az ipod-ra játékot tenni? -
xxxpaulxxx #2637 Mivel feltetted ezt a kérdést, ezért valszeg az automata kezelés van beállítva
Ami szívás, mert az előző rendszeren lekellett volna menteni a listádat...
Sajnos mindet újra kell raknod rá:/ -
masoma #2636 új operácios rendszerem van ezért ujratelepítettem az itunes-t. hogy tudom azt megcsinálni hogy az ipodomon lévő zenék bekerüljenek az itunesba? előre köszi a segítséget -
persze, ugyanúgy mintha sima playlist lenne. vagy auto sync, vagy kézzel ráhúzod. Nekem működött iphone-nal és 5gen ipoddal is. -
gianni1 #2634 Ezekszerint nem lehet smart playlistet rakni ipodra, vagy nem tudja senki hogy kell? -
Szerintem apple boltban nem de ha valami maszek boltba veszed ott talán.
vagy hirdetsd meg hamar elviszik gondolomén ... -
MRalkar #2632 Sziasztok
Szerintetek a 3 hónapja vásárolt 2 gen 32 GB ipod touchomat beszámitják a most kijött 64 GB ipod touch árába? -
xxxpaulxxx #2631 vagy ha még többet akkor classic... sokkal jobban megéri az árát...
a touch csak egy giccs... nekem egy zenelejátszó zenét játszon és ne netezni meg ilyen olyan döntögetős, érintőképernyős játékokra legyen jó...
és arányaiban rohadt drága a touch...
Classicon simán lehet filmet is nézni... nah meg az a tárhely az nagyon kényelmes... bármikor bárhova vihetsz bármit:)
Április óta van 120asom... nem cserélném le másra semmi pénzért:)
Amúgy nem tudjátok, hogy 6. gen classicra van-e már tört szoftver? -
vass17 #2630 Egyértelmű, hogy ilyen teló mellett nincs szükség touchra. Én személy szerint nem szeretem az ipod classic-ot, egyrészt nincs szükségem annyi tárhelyre, másrészt nem hordoznék minden nap egy fél téglát magammal. Szerintem zenehallgatásra most a nano a legjobb, ha többet akar valaki, akkor touch.