Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itunes-ban import library, hogy a music oldalon ott legyenek a kívánt file-ok, aztán a csatlakoztatott ipod lapján klikk a "sync" gombra, és elkezd másolni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De szájbarágósan pls mondd el az Itunesrõl hogyan tudom a számokat felrakni az ipodra.
Televan számokkal a Music mappa ipodon meg csak a beépített szarok vannak rajta.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Megnyitom az itunest és azt írja ki hogy nem jön létre kapcsolat az ipoddal.
Mi lehet a baj?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Viszont elindítom az Itunest aztán összekötöm az ipodot a géppel és azt írja ki hogy nem jön létre a kapcsolat mert a software nincs telepítve.
Mi lehet a baj?
Ma vettem Touchot felraktam az Itunes-t. elõszór mûködött. aztán fel akartam rakni még egyszer és amikor meg akarom nyitni hibaüzit dob ki és az ipodot se ismeri fel.
PLS HELP
Légyszi aki tud gyorsan segítsen! <#help>#help>
thanxxx
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Eladó egy ezüst 80GB-os IPOD CLASSIC!szép állapotban, nagyon vigyáztam rá. kb. 3/4 éves. még van rá kb 2hónap garancia!!
dobozával mindennel kivéve füles mert azmár sajnos nics meg.
a háta kicsit maszatos dehát ez szerintem a legtöbbnél ilyen
képet küldök ha kell!
Ár:38000Ft
http://sum41.uw.hu
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Turn Me On Dead Man
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
viszont jó az ára, beszeljukmacen a kicsivel újabb 4 gigás nanok 20-25ért mennek.
Turn Me On Dead Man
Még tavaly vásároltam egy egyszer használt 80gb-os iPod classicot. Eddig nagyon jól mûködött, azonban ma kb. 40cm-rõl leejtettem, úgy hogy rajta volt a mûanyag védõtokja és ez után elsötétült a kijelzõ, nem reagált a gép a restartra se. Mikor hazajöttem csatlakoztattam a hálózati töltõre és bekapcsolt az iPod, azonban a kijelzõje fekete maradt. A zenelejátszás stb. megy rajta. Még egy furcsaság hogy rázogatásra mintha azt hallanám, hogy valami kis darabka letört belül. Meg tudom vajon javítani valahogy magam is vagy szervízelni kell? Ha szervíz a megoldás akkor mit ajánlotok Jászárokszállás közelében?
Elõre köszönöm a válaszokat,
Kaszab Máté
hogy tudok albumoknak képet rakni? találtam egy ien opciót itunesban de itunes store regisztrácio kell amiér fizetni kell v mi:S van vmi megoldás?
Most vettem nemrég egy Ipod nano-t (4g) és tegnap jutottam el addig hogy raktam fel filmet, és vagy 3x is bele bele nézegettem, de ma is beakartam nyomni de nemindult el sõt a lefagyott ott az ipod a filmek menüpontban. világít írja a 2filmet de semmi...habedugom kábellel a épbe se reaglál rá...kb 2órája ilyen, mit csináljak? help lécci
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
@ Hellomarci
Néhány napja ráakadtam egy érdekes weboldalra, ahol notebook vagy iPhone/iPod skineket (vinyl) lehet rendelni. Többszáz kép közül lehet válogatni, de akár saját képet is beküldhetsz. Ha elérhetõ áron akarod optikai tuningban részesíteni a gépedet, ami ráadásul meg is védi a karcolásoktól, nézz körül itt:
http://skinzone.hu/?affiliate=553ae