Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
apple részletes leírás

itunes-ban import library, hogy a music oldalon ott legyenek a kívánt file-ok, aztán a csatlakoztatott ipod lapján klikk a "sync" gombra, és elkezd másolni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

na igen most már jó az.

De szájbarágósan pls mondd el az Itunesrõl hogyan tudom a számokat felrakni az ipodra.

Televan számokkal a Music mappa ipodon meg csak a beépített szarok vannak rajta.
kakaoskalacs
usb faszan be van dugva ? (:

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

SOS

Megnyitom az itunest és azt írja ki hogy nem jön létre kapcsolat az ipoddal.
Mi lehet a baj?
total video converter

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

milyen programmal célszerü konvertálni?
kakaoskalacs
konvertalassal lehet baj

vki erre plíz sürgõs lenne :S
az már megoldódott

Viszont elindítom az Itunest aztán összekötöm az ipodot a géppel és azt írja ki hogy nem jön létre a kapcsolat mert a software nincs telepítve.
Mi lehet a baj?
LoDMaSt
Milyen hibaüzit ír ki? Reinstallal próbálkoztál?

@ Hellomarci

hello!

Ma vettem Touchot felraktam az Itunes-t. elõszór mûködött. aztán fel akartam rakni még egyszer és amikor meg akarom nyitni hibaüzit dob ki és az ipodot se ismeri fel.

PLS HELP
FLeT
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Amikor megvettem az ipod touchomat még nem volt otthon netem és egy barátomnál raktam rá a programokat. Most már van itthon netem de nem teszi rá a programokat! (kiírja, hogy installing és akármennyi programot 1 másodperc alatt rátenne, de a touch-on nem jelennek meg a progik!)
Légyszi aki tud gyorsan segítsen! <#help>
thanxxx

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

drowns41
az mitõl lehet hogy az itunes az ipodomat csak reset után ismeri fel?

http://sum41.uw.hu

Hello!
Eladó egy ezüst 80GB-os IPOD CLASSIC!szép állapotban, nagyon vigyáztam rá. kb. 3/4 éves. még van rá kb 2hónap garancia!!
dobozával mindennel kivéve füles mert azmár sajnos nics meg.
a háta kicsit maszatos dehát ez szerintem a legtöbbnél ilyen
képet küldök ha kell!

Ár:38000Ft
bocs a duplikáért. 4. generácios 8 gigás ipodom van, és ha filmet szeretnék nézni lefagy (legtöbbször) jodix nevü progival konvertálom a filmeket. mi lehet a baj?
30e
drowns41
szevasztok. ipod nano 2g generációs 8gigás ipodom van és a felsõ része, ahol a hold gomb is van levált a készülékrõl. kézileg ugyan vissza tudom illeszteni és kapcsolgatni a hold gombot, de félek, hogy egyszer elhagyom. Mit javasoltok?

http://sum41.uw.hu

hali.szerintetek egy használt jó állapotú 30gigás classic mennyit ér?
daxan
Nekem amikor lefogy az iPod-om, akkor nem is tudom resetelni sem...Meg kell várni míg lemerül és magától ki nem kapcsol. Még mindig nem jöttem rá, hogy mi baja lehet....Újraindításra sem reagál....

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

sambauer
végül megkérdeztem és az a két óra idõtartam amit az aksija bír az nekem rohadtul kevés.. most egy Phillips Go Gearen vagy ezen gondolkodok. Igaz méretileg "kicsit" nagy de az a 30 GB kb. egy életre elég, és törölnöm se kell majd 😄

Turn Me On Dead Man

Lacee
igaz, ezért is írtam hogy a 4-5 éves kor annyira nem nyerõ egy merevlemezes cucc esetében, pláne hogy óhatatlanul is koccan, ütõdik a hordozás miatt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Morphin
viszont a Mini-ben hdd van...nem flash.ergo nagyobb a kockázat a tárhely meghibásodására mint a Nano-nál

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lacee
nem rossz üzlet, csak kérdés hogy meddig fog még mûködni, lévén a mini már elég régi modell, gondolom 2004-5 körüli.
viszont jó az ára, beszeljukmacen a kicsivel újabb 4 gigás nanok 20-25ért mennek.

sambauer
mofos, help me please

Turn Me On Dead Man

Szerintem ezt mindenféleképpen bízd szakértõkre

sambauer
Sziasztok ! Egy 4GB-os Ipod Mini (elsõ generációs, nincs a hátuljába belegravírozva hogy hány GB a cucc) 13000-ért dobozával, minden kiegészítõjével jó vétel lenne ?

Turn Me On Dead Man

Kedves Fórumozók!
Még tavaly vásároltam egy egyszer használt 80gb-os iPod classicot. Eddig nagyon jól mûködött, azonban ma kb. 40cm-rõl leejtettem, úgy hogy rajta volt a mûanyag védõtokja és ez után elsötétült a kijelzõ, nem reagált a gép a restartra se. Mikor hazajöttem csatlakoztattam a hálózati töltõre és bekapcsolt az iPod, azonban a kijelzõje fekete maradt. A zenelejátszás stb. megy rajta. Még egy furcsaság hogy rázogatásra mintha azt hallanám, hogy valami kis darabka letört belül. Meg tudom vajon javítani valahogy magam is vagy szervízelni kell? Ha szervíz a megoldás akkor mit ajánlotok Jászárokszállás közelében?
Elõre köszönöm a válaszokat,
Kaszab Máté
Én ajánlom neked a Tag&rename nevezetû programot... én ezt használom id3 tagek editelésére (elõadó, albumcím, mûfaj, albumborító... de még sok mást is lehet vele ezeken kívül) és nekem nagyon bevált😊

köszi megy is:p
LoDMaSt
jobbgomb a számra, get info, cover fül

@ Hellomarci

üdv!
hogy tudok albumoknak képet rakni? találtam egy ien opciót itunesban de itunes store regisztrácio kell amiér fizetni kell v mi:S van vmi megoldás?
Lacee
elsõ körben itt nézd végig, mit mondanak (reset, retry, restart, reinstall, restore)

hii!
Most vettem nemrég egy Ipod nano-t (4g) és tegnap jutottam el addig hogy raktam fel filmet, és vagy 3x is bele bele nézegettem, de ma is beakartam nyomni de nemindult el sõt a lefagyott ott az ipod a filmek menüpontban. világít írja a 2filmet de semmi...habedugom kábellel a épbe se reaglál rá...kb 2órája ilyen, mit csináljak? help lécci
kakaoskalacs
nekem 8 gb-s chromatic siman bir 20 orat enegry saver bekapcsolva 😄D

ezt abba a rohadt használati utasitásra nyugodtam leirhatták volna. basszusss
nem is saját másikra gondoltam...

Nekem pont erre írták, hogy a litiumos aksikat NEM szabad teljesen lemeríteni...

vettem egy 8gb chromaticot. hát ez a 24 órás zenelejátszást közel sem éri el a modellem. max 6-8 órát bíír:S vmit elrontottam? elején teljesen lemeritettem. nem ütöttem ki teljesen az aksit de lemerítettem, utána teljesen fel és nem sokáig birta mondom kb 6 orát:S vmi help? elõre kösz
erieskrisz
Nem mert nincs másik

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Másik gépen próbáltad már?

erieskrisz
Köszi de hátra dugtam ugyhogy passz áén se tom mi lehet a baj

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Lacee
ha a számítógép elülsõ oldalán levõ usb-portra dugtad, akkor próbáld meg, hogy hátrateszed, sok háznál nem elegendõ az frontpanelen az energiaellátás. ha nem ez a gond, akkor passz...

erieskrisz
jah és az itunes nevü progi sem latja

erieskrisz
Sziasztok vettem 1 ipod touch használtan és nem ismeri fel az xp mi lehet a hiba itunes nevü progit illetve a legujabb drivert is leszedtem hozzá de akármit csinálok a windows nem ismeri fel csak azt irja ki hogy az usb eszközben hiba lépet fell a windows nem ismeri fell az eszközt válaszokat köszi

LoDMaSt
Wordbe átkonvertálod a pdf-et, azt áttöltöd jegyzettömbbe, azt meg az ipodra jegyzetként. Amúgy sehogy.

@ Hellomarci

Trade
Nem tudjátok hogy lehetne egy 4G-s Ipod Photo-n pdf-et olvasni?

3. generációs
egy nano ipod (8gigás) teljes kijelzõcseréje mennyibe kerül? (no garancia, külföldön vettem)
Lacee
mikor egy pár napos referralos linket küld, az valahogy mindig gyanús... ne belõlünk akarj már hasznot húzni pls. 😊

sziasztok,
Néhány napja ráakadtam egy érdekes weboldalra, ahol notebook vagy iPhone/iPod skineket (vinyl) lehet rendelni. Többszáz kép közül lehet válogatni, de akár saját képet is beküldhetsz. Ha elérhetõ áron akarod optikai tuningban részesíteni a gépedet, ami ráadásul meg is védi a karcolásoktól, nézz körül itt:
http://skinzone.hu/?affiliate=553ae