Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Zan
    Sziasztok!

nem tudom bárki is tud e segíteni nekem,mert a kínom a következő:

Nekem touchom van,de jelen esetben mindegy,mert ez a probléma Phoneon is szerintem ugyan úgy fent állna.

Szóval,van itthon a lakásban nem olyan rég óta egy router,amit a Chello silver csomagunkhoz kaptunk,mert megigényeltük +500HUF-ért,ez eddig ok.Nos,nem műkszik a net a touchon....hogy rendes Laptopon menne-e,ezt nem tudom.jelszavas a wi-fi,már azt megpróbáltam,hogy kikapcsolom a űjelszót,akkor működött egy darabig(kb. 1-2 órát),aztán nem.Amikor bekötötték,akkor is úgy volt,hogy amikor végre nagy nehezen eltaláltuk a jelszót(mert az illetékes upc-s srácnak - aki leírta a szerződésre a jelszót - az írása elmenne egy bonyolultabb kódrendszernek),akkor is egy két órát még az nap működött,aztán szevasz...!Nem tudom mit kellene beállítani min,hogy működjön...:S!Egyszer már felhívtam i UPC-seket,akkor találta ki azt a srác,hogy kapcsoljam ki a jelszót a wi-fin,akkor ezt megcsináltam,ja meg azt is megnéztük,hogy nem egy csak egy készülék van e beállítva,ami csatlakozhat,hanem bármelyik.Az utóbbi volt beállítva,szóval ez sem lehet baj...:S!

A routerem neve:

NETGEAR RangeMax Wierless Router WPN824-v3

Várom az esetleges hasonló tapasztalatokat,vagy segítségeket!