3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#2429 sry, http://www.beszeljukmac.com/ -
#2428 Sztem ha beviszed egy apple boltba ránéznek, hogy mi lehet a baja, legalábbis nekem volt gondom touch-al elvittem a nyugati melletti apple boltba, ott voltak jóarcok az eladók, és ingyért megnézték. A hivatalos szervízük mintha a Damjanich/Dembinszky utca környékén lenne. Meg van még 2 srác, azaz voltak beszeljukmac.hu -n akik maszek javítottak ipodokat jóval olcsóbbért, mint a bolt, egy hívást megérhetnek. -
#2427 Edigitalban megkérdeztem, ők meg azt mondták, hogy nem tudnak segíteni, mert csak 1 Apple szerviz van Magyarországon, az is Budapesten...De a nevét a cégnek nem tudták megmondani. -
#2426 jobb nagyobb nevü számtechboltba tudnak segiteni -
#2425 Na az én iPod-om továbbra is lefagy...Olyan idegesítő, amikor indulok valahová és egyszerűen megáll...Megbízhatatlan. Tudnátok nekem mondani valami szervizt? -
xxxpaulxxx #2424 Aham, értem, mostmár világos!
Köszi szépen!:) -
#2423 rákérdez, hogy akarod-e szinkronizálni azzal az itnues-zal, ez esetben viszont a jelenlegi tartalom törlésre kerül. Folytatja?
IGEN NEM -
xxxpaulxxx #2422 és ha mondjuk egy másik gépre dugom be, ahol bejön az itunes (mert mondjuk fel volt már rakva), elkezd szinkronizálni... akkor töröl mindent?:D -
#2421 tudtommal el lehet menteni a playlistet . -
xxxpaulxxx #2420 Kérdésem ugyan ez!:) -
#2419 Sziasztok!
nem tudom bárki is tud e segíteni nekem,mert a kínom a következő:
Nekem touchom van,de jelen esetben mindegy,mert ez a probléma Phoneon is szerintem ugyan úgy fent állna.
Szóval,van itthon a lakásban nem olyan rég óta egy router,amit a Chello silver csomagunkhoz kaptunk,mert megigényeltük +500HUF-ért,ez eddig ok.Nos,nem műkszik a net a touchon....hogy rendes Laptopon menne-e,ezt nem tudom.jelszavas a wi-fi,már azt megpróbáltam,hogy kikapcsolom a űjelszót,akkor működött egy darabig(kb. 1-2 órát),aztán nem.Amikor bekötötték,akkor is úgy volt,hogy amikor végre nagy nehezen eltaláltuk a jelszót(mert az illetékes upc-s srácnak - aki leírta a szerződésre a jelszót - az írása elmenne egy bonyolultabb kódrendszernek),akkor is egy két órát még az nap működött,aztán szevasz...!Nem tudom mit kellene beállítani min,hogy működjön...:S!Egyszer már felhívtam i UPC-seket,akkor találta ki azt a srác,hogy kapcsoljam ki a jelszót a wi-fin,akkor ezt megcsináltam,ja meg azt is megnéztük,hogy nem egy csak egy készülék van e beállítva,ami csatlakozhat,hanem bármelyik.Az utóbbi volt beállítva,szóval ez sem lehet baj...:S!
A routerem neve:
NETGEAR RangeMax Wierless Router WPN824-v3
Várom az esetleges hasonló tapasztalatokat,vagy segítségeket! -
#2418 számtech boltba tudnak segiteni ilyesmiben -
#2417 Hali! Tudna valaki mondani nekem egy iPod szervizt? Valamelyik nap hallgattam a buszon a zenét és egyszer csak kikapcsolt. Azóta nem tudom bekapcsolni, tölteni sem tudom... -
#2416 Újra kéne telepítenem a Windowst, a kérdésem az lenne, hogy lehet valahogy az ITunes-t backupolni? Vagy ha rákapcsolom az Ipodot a gépre install után, akkor a playlist megmarad? -
#2415 Sziasztok! Az miért van, hogy néha, ha hosszabb zenét hallgatok, akkor lefagy az iPod és csak azután lehet "újraéleszteni", miután lemerült? -
#2414 passz :D töröld ki ami dupla -
xxxpaulxxx #2413 Hahó! Nem tudjátok, hogy az Ipodom miért duplikálja a számokat egyes albumokban feltöltésnél? -
Nyizibee #2412 Apple iPod Nano 29 ezerért, Apple iPod Touch 54 ezer forinért eladó!
Zsír új készülékek, tartozékaikkal!
06 20 521 84 99
[email protected] -
#2411 Ipod 5.5G-s 30gb , 17ezer eladó ha érdekelne valakit :) -
xxxpaulxxx #2410 Ok, rájöttem, hogy a 6g-s ipodokat még nem törték fel
De ezt a duplikálósdit még mindig nem értem -
xxxpaulxxx #2409 találtam egy olyat, hogy tag&rename. Ezzel még albumborítókat is be tudok rakni:)
Következő kérdéseim:
1, Felrakok albumokat... teljesen rendben van minden, viszont néhány albumnál duplikálja a számokat. Ez miért van?
2, Honnan tudok hozzá játékokat letölteni ingyen? (warezokon csak touchoz/iphone-hoz találtam.) -
#2408 itunes-zal is lehet (kijelölhetsz benne több számot is egyszerre, nem feltétlenül kell egyenként átírni), de sok ingyenes szerkesztőprogram van, pl id3ed. -
#2407 iTunes?? (én azzal szoktam...) -
xxxpaulxxx #2406 Halihó! Megint én volnék!:) Ahogy észrevettem ezek az ipodok Id3 tagek szerint rendezik a zenéket.
Az lenne a kérdésem, hogy ezeket az id3 tageket mivel érdemes szerkezteni? -
xxxpaulxxx #2405 Ohh ertem! Koszonom szepen a segitseget!:) -
#2404 lítium-ionos akksit sosem szabad teljesen lemeríteni, nehogy "kisüsd"! A köztudatban élő teljes feltöltés-teljes lemerítés dolog a régebbi elemekhez kellett, az újakhoz már nem.
első használat előtt jó, ha 4-5 órát töltöd (akkor is, ha már jelzi hogy maximumon van a töltöttsége), de ez sem elengedhetetlen. a legtöbb amit megtehetsz, hogy nem tartod sokáig melegben az ipodot (pl nyáron kocsiban hagyva) és rendszeresen használod (mivel az elektronoknak áramolnia kell). Az apple szerint az ipod akkumulátora kb 350-400 teljes feltöltési ciklusig tartja meg a teljesítménye 80%-át, de egy ciklus nem a "rádugást" jelenti, hanem a 0-100 töltést. Tehát, ha egyik nap lemeríted 50%-ra, feltöltöd majd másnap ugyanez, akkor számít egy teljes ciklusnak. -
xxxpaulxxx #2403 Haliho! Tegnap vettem itt Londonban egy Ipod Classic 120gb-t. Azt szeretnem kerdezni, hogy mit kell csinalni, hogy minel tovabb uzemkepes legyen az aksija? Ugy ertem hogy kell ezeket kisutni az elejen? -
#2402 simmáán jo :D -
#2401 Ma rendeltem egy Ipod Nano 8GB 4. generációsat, 29 000 Ft-ért, garancia nélkül. Jó vétel nem? -
ecneb #2400 Tessék :)
báá most szerezhetek egy nano-t :( :D -
#2399 Hélo -
#2398 Vagy egy új touch-ot:) -
#2397 azért,hogy venned kelljen egy nano-t... -
ecneb #2396 :(:(:(:( de most ezt az ipodos kiegészítőt amit a nanora kéne rakni nemértem, hogy miért nem lehet felrakni egy taccsra is :S ugyanaz :S -
#2395 Azt hiszem, hogy csak a 2 Gen touchban van Nike plusz. -
ecneb #2394 Helló :) Nemtudom van e valakinek ilyen nike plusszos futó izéje, de egy valamire nagyon kiváncsi vagyok. Szóval szeretnék egyet beszerezni, de nekem ipod touch 1 GEN -em van ergó a régebbi.. és bárhol nézem, nem találok infót, hogy most akkor első generációs taccsokra jó e ez a dolog.. nemhiszem hogy nem működik ha nanora meg rálehet pakolni.. még olyan jeladó valamit is vennék hozzá :S
pls help -
#2393 Van egy eladó "iTrip FM Transmitter for iPod"-om 2nd genes nanohoz. 2k akit érdekel pm nekem. -
#2392 azt majd 18 felett :D -
#2391 ebay talán... -
#2390 Akinek 4g-s Nano-ja van, írja már meg, hogy meddig bírja az akku...
Ez enyém csak olyan 5-6 órát bír...