Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • kingkeke
    Tisztelt fórumozók!!!!
    Elég komoly kis ipod forum ez itt, szal szeretnék egy dolgot megtudni, ebben kérném a segitségeteket, vettem egy Ipod Nano 3 generációs gépecskét az ebayen, vadonatuj bontatlan faszányos kis cumo.
    Amikor kiszedtem a dobozábol rácstlakoztattam a gépre és elkezdtem szorakozni az itunessal, majd vagy 3 órát fennhagytam tölteni (mivel ezt olvastam a használatin)
    A problémám hogy leszedem a gépről hallgatok vele zenét vagy 3 percig és az akkun egyből van egy kis csökkenés (kb a 10 % lemegy azt jelzi) na most, azzal reklámozzák hogy 22 (aaszem, vagy 24??) ora zenehallgatást kibir, kérdésem ha nekem 3 perc után már lemegy 10 % ot akkor most ez hogy van???? beszoptam??? szart vettem, vagy valami hibás aksis fos??? vagy én basztam el az elején, nem ugy kellett volna feltölteni??? tovább még nem teszteltem,hogy mennyire merül de ebben az ütemben ha egy orát kibir akkor sokat mondok, A kérésem az lenne hogy aki ért valamennyire hozzá irja már meg hogy mi lehet a baj??? mivel az ebayen vettem, ezért a garancia az cumi, gondolom én, mit csináljak??? tegyem fel tölteni?? meritsem le teljesen?? Kérlek segitsetek, köszönöm szépen, sziasztok