3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Lacee
    nem foglal dupla helyet, csak böngészheted a képeket ömlesztve is. nem is vagyok mester, csak régóta használok ipodot/iphone-t :)
  • mikrofonhead
    Lacibácsi a mester így én megint Téged kérdezlek.A képek ikonra kattintva kijönnek a mappák a képekkel és kijön egy Photo Library az ÖSSZES képpel.Ez most így dupla helyet foglal?Ha igen akkor h tudom eltünteni onnan azt a "kis" mappát?köcc :)
  • kingkeke
    Laceee,kipróbálom..Nagyon Szépen köszönöm és remélem hogy igazad lesz,Mégegyszer Köszi Csaooo:))))
  • Tomas 87
    Lacee nagyon szépen köszönöm a segítséget
  • Lacee
    természetesen mindenfajta mp3-at lejátszik, nem kell megvenni az itunes store-ban. Annál is inkább, hogy itthon még nincsen lehetőség használni a store-t :)

kigkeke: az akksit jelző kis ikon néha hülyeséget mutat, ne ijedj meg hogy hamar csökkenést jelez! Hallgass vele zenét hosszan, és ha tényleg lemerül a gép 1-2 óra alatt, akkor ráérünk ötletelni hogy mi a gond. A hivatalos adatot úgy számolják, hogy a zenével teletöltött ipodot shuffle módban elindítják, és mérik meddig bírja - bármiféle nyúlkálás nélkül. Legalább 15-20 órát mennie kell, nekem a két éves 5. generációs ipod 11 órát tudott pár hete.
  • kingkeke
    Tisztelt fórumozók!!!!
    Elég komoly kis ipod forum ez itt, szal szeretnék egy dolgot megtudni, ebben kérném a segitségeteket, vettem egy Ipod Nano 3 generációs gépecskét az ebayen, vadonatuj bontatlan faszányos kis cumo.
    Amikor kiszedtem a dobozábol rácstlakoztattam a gépre és elkezdtem szorakozni az itunessal, majd vagy 3 órát fennhagytam tölteni (mivel ezt olvastam a használatin)
    A problémám hogy leszedem a gépről hallgatok vele zenét vagy 3 percig és az akkun egyből van egy kis csökkenés (kb a 10 % lemegy azt jelzi) na most, azzal reklámozzák hogy 22 (aaszem, vagy 24??) ora zenehallgatást kibir, kérdésem ha nekem 3 perc után már lemegy 10 % ot akkor most ez hogy van???? beszoptam??? szart vettem, vagy valami hibás aksis fos??? vagy én basztam el az elején, nem ugy kellett volna feltölteni??? tovább még nem teszteltem,hogy mennyire merül de ebben az ütemben ha egy orát kibir akkor sokat mondok, A kérésem az lenne hogy aki ért valamennyire hozzá irja már meg hogy mi lehet a baj??? mivel az ebayen vettem, ezért a garancia az cumi, gondolom én, mit csináljak??? tegyem fel tölteni?? meritsem le teljesen?? Kérlek segitsetek, köszönöm szépen, sziasztok
  • Tomas 87
    üdv mindenki, a segítségeteket szeretném kérdni

Szeretnék vásárolni egy Ipod shufflet de volne egy olyan kérdésem hogy az Ipod lejátasza e azokat a számokat is amiket letoltok kulombozo oldalakrol vagy torrentröl vagy csak azokat amiket webáruházakban vásárolok és van rá licensz is ?

Válaszaitokat elore is nagyon szépen koszonom :) :) :)
  • mikrofonhead
    Az volt a gond, h túl sok cuccot tettem a szinkronizálandó mappába és nem elég hely rajta...ezért nem csinálta meg :)
  • Lacee
    megadtad az ipod beállítós füleinél, hogy mit/honnan szinkronizáljon?
  • mikrofonhead
    Hát ezt nem értem.Vmiért nem teszi rá a vidit amit akarok.Pedig már tettem rá és simán megcsinálta.A képekkel is gondja van.Vmiért nem teszi rá.Rányomok h Sync és tölt pár mp-t és kész. Ennyi.De nincs rajta a podon se az a film, csak egy másik se a képek... :(
  • DJ RX7
    nincs.
  • G.I.JOE
    Srácok, ipod nano 3rd gen-ből van 2gb-os? Én nem találtam!
  • Atika :o)
    szivessen
  • mikrofonhead
    iPint :D legjobb Touch game :D
  • fnorbi
    köszi szépen mindkettőtöknek :) sikerült ^^
  • Lacee
    az ipod ablakában pipáld ki azt, hogy "manually manage music"

csak az furcsa, hogy eddig működött neked (tehát manuálison volt), akkor magától nem állhatott vissza automatára... ébredezik a Skynet, vagy mi :)
  • fnorbi
    nem ír ki semmit de amikor bele akarom húzni kitesz egy áthúzott kört és nem húzza bele . hol tom kikapcsolni az automatikus syncet?
    ha automatikuson van akkor ha bele akarod huzni a zenet az ipodba nemengedi de ha kikapcsolod akkor mukodik tegnap pont ez a hiba volt havernal csak onnan tudom :)
  • Lacee
    ennyiből passz. automatikus vagy manuális a szinkronizálás? Nem lehet hogy egyszerűen tele van az ipod? Milyen hibát ír ki, mikor nem engedi?
    kapcsold ki az automatikus sync-et es menni fog
  • fnorbi
    Sziasztok !
    Nekem már régebb óta van egy ipod nano-m és itunes-n keresztül tettem fel rá a zenéket.Akkor minden simán ment, de mostanába nem sikerül, mert amikor a zenét bele akarom húzni az ipodba nem engedi vmiért.Nem tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baja és hogy tudnám megoldani ? Vagy ti, hogy teszitek fel rá a zenét ? Előre is köszi !
  • Lacee
    ezt jó tudni, nekem nem jött elő szerencsére, pedig már megvan több mint két éve.
  • Zizou5
    kiprobaltam masik fulessel is.. ugyanaz. valoszinuleg kontakthiba, elugrottam a vaci utca kornyekere, ott van egy apple bolt, es megkerdeztem, altalaba eljon ez a 30 gigas gen 5 classicon.:\ na mind1, 3000-5000 kozott kicserelig azt a bemenetet, nem tudom a nevet, azt amibe bekell dugni.
  • Sund
    Nekem is szórja össze-vissza néhány albumnál a számokat. Úgy hidalom át, hogy playlistként viszem át az ipodra.
  • dukay
    Sziasztok!

Tegnap sikerült az iTunesszal Felraknom a gépre az összes Loveparade CD-met. Amikor feltöltöttem őket az iPodra, akkor szépen szólva „meglepődtem”, hogy miért össze-vissza tette őket fel az összes többi album közé, amikor direkt ügyeltem, hogy az előadó meg az album cím is - az évszám kivételével - mindenhol ugyanaz legyen. Sőt van ami 2x jelenik meg teljesen más helyen…

Tudja valaki, hogy miért csinálhatja ezt?

Köszi előre is!

Üdv
  • mikrofonhead
    Ami még kérdés, hogy van rá rajzprogi?touchra
  • mikrofonhead
    nem tudok rájönni h a tap tap revenge-be h kell rázni a telót :D meg mikor és minek? :D valaki esetleg? :D
  • mikrofonhead
    Megvan :D középső gomb :D
  • mikrofonhead
    Na anyumat sikerült lehúzni, azért csinálta egy jó 10 percig a cuccost most még visszateszi a cuccaimat rá és aztán elvben kész. :D Mikor áthelyezem az ikonokat akkor elkezdenek remegni, és mikor kész van akkor meg nemtudom leállítani a remegést :D hogy kell?Milyen hasznos és vicces programokat tudtok rá?Mondjuk ami FREE mert nem szeretném megvenni.. :)
  • Lacee
    nem akarok itt reklámozni de küldök egy pm-et :)
  • mikrofonhead
    Köszi szépen, elméletileg nemsoká hazaér faterom és akkor jól lehúzom :D csak mert nekem nincs még bankkártyám bár most gondolkozom egyen...csak vmi jóféle budapesti kéne...kicsit OFF de tud vki vmi jót ami egy diáknak jó?Úgy értem h nem dolgozom minden nap szóval nem szeretném ha sok lenne a havi díj meg a kártya díj és meg tudjam nézni ingyen h mennyi kash-em van :)
    ja csak abban a topikban mikor elojon a veszekedes akkor nemolvasok hanem atugrom a dolgokat mert az nemsurun erdekel. koszi a valaszt
  • Lacee
    shazam, ahogy már az iphone topicban is megválaszolták pár napja :)
    egyetlen gyengesége, hogy csak külföldi előadák szerepelnek az adatbázisában, viszont abból megdöbbentően sok (pl az englishman in new york ska-változatát is felismerte, eddig tényleg 100%-os)
    es iphone-ra mi ennek a proginak a neve??
  • Lacee
    0ckH4M-nél a pont, a PIN kódot soha semmilyen esetben sem kérik, pontosan azt kell megadnod amit a képen mutatnak, egy háromjegyű ellenőrző számot a kártya hátuljáról. A legtöbb kártyán az aláírócsík közepe/vége felé van egy számsor, annak az utolsó 3 számjegye kell.

Zizou5: más fülhallgatóval is kipróbáltátok? első körben inkább arra gyanakodnék. Ha nem ott a probléma, akkor kéne venni kontakt spray-t vagy sűrített levegős spray-t és belefújni az ipod csatlakozójába, ezzel ki tudjátok zárni hogy valami szennyeződés vagy kontakthiba miatt nem szól.
    Ha ezek sem működnek, szerintem marad a szerviz...
  • Zizou5
    sracok. van 1 problemam. van ipod classicom, 30 gigas, es erintkezesi problema lett a fulhallgatonal, es a bemenetnel, bedugom, es csak az egyikbol szol, es hveromnak is ugyanilyen ipodja van, es neki is ez a baja. mit tegyek? szervizelik? volt mar valakinek ilyen problemaja?
  • 0ckH4M
    Ellenőrző kódot kell megadni a kártya hátuljáról. Nem a pin kódot.
  • mikrofonhead
    Reggelt!

Lacee mester, itt van ez a 2 kép a fizetés módjáról, bankkártyával és ott van, h meg kell adni 2 számot.Anyám parázik, hogy vmi PIN kódot Ő nem ad meg mert feltörik az oldalt és akkor ellopják a kártyájáról az összes pénzt.De én nem hiszem h PIN kódot kéne megadni...megnézed pls a 2 képet, meg h miket kell megadni?Gondolom az egyik a kártyaszám, de a security code nemtudom mit jelent...köszi :) este reagálok rá, akkor érek haza melóból..

• Lacee
    touchnak van mikrofonja? anélkül nehéz :)
  • Sland
    Hali!

Touch-ra, 2.0-ásra lehet valami olyan progit tölteni ami az iPhoneban is van, hogy analizálja a zenét, majd megmondja hogy mi a címe, előadója, stb?