Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
van egy nano ipodom és lenne vele egy probléma.
Rámásoltam pár zenér,külön mappákban...aztán meg akartam nyitni õket az ipodon.Ott kijött a homokóra h tölt,de ott meg is állt..se kikapcsolni semmi,és mikor bedugom a gépbe,kéri az illesztõprogramot..nekem pedig ilyet nem mellékeltek mellé.
Nos nem tudja vki h h lehetne ezt a porblémát megoldani?
ez picit nekem az Octavia vs. Golf-ra hasonlít - ugyanazt kapod, más tálalásban, csak egyikrõl ezt hagyzák le, másikra az tették fel...
http://gaborszantai.co.uk/
Ez kamu, ki lehet rakni TV-re.
Mostmár mégjobban felcsigázott ez az ítélet 😊 Veszek a napokban egy CX 300-at (eddig is akartam), aztán bemegyek egy Saturnba. Ha jól tudom ott ki van állítva egymás mellet Nano, Touch, meg Sony WM is. Végigpróbálom majd õket...
Mondjuk még ha annyival jobb is lesz a Sony minõsége eladni nem fogom a Nanomat, max anyázok majd egyet 😄
"The good: The third-generation iPod Nano offers crisp, bright video playback, an exceptionally thin all-metal body, above-average battery life, built-in games, and an advanced user interface.
The bad: We're not crazy about the wider body, the smaller scroll wheel, the lack of video output, and the average-sounding audio quality."
szóval nem mondhatni h pozitívan nyilatkoznak a hangminõségrõl.
Itt egy Sony Walkman teszt ugyanitt (A818) - végszó:
"The good: The Sony NWZ-A810 offers a slim design with a lovely, ample screen. It's also easy to use and comes with high-quality earphones. Audio quality is excellent, and there are plenty of sound enhancement options and two custom EQs. The player supports photo and video playback as well as subscription WMA files, and it has a fantastic battery life.
The bad: Even with the included extender, the Sony NWZ-A810's earphone cable is very short. The placement of the hold button on the back of the player is neither convenient nor ergonomic. There's no FM tuner, voice recorder, or memory expansion slot. "
itt ez már sokkal inkább elmondható 😊
vagy: headroom
itt pl vannak igazi audiophile gyerekek, talán találni konkrét összehasonlítõ teszteket is rajtuk. mindenesetre egy ilyen teszthez ne egy vacak apple vagy akármilyen párezres fülest használj, minimum cx300-at vagy fejhallgatót.
Mindenki hajtogatja hogy a Sony mennyivel jobb, de az ilyen emberek 90%-a az elsõ és második generációs nanok hangminõségébõl indul ki. Mondom: a 3g nanonak érezhetõen jobb lett a hangminõsége, szerintem akkor már a Touch-é is.
Nincs valami nagy összehasonlítü teszt a neten? 😊
talán majd a 3G-s...
hát igen, ott kicsit mások a viszonyok, jártam ott pár hétre én is nemrég, a villogás csak itthon megy vele. barátom amikor elõvette elõször az iphone-ját, egybõl 5el körülállták, kint le se szarnák 😊
Egyébként meg a legújabb generációs nanonak fényévekkel szebb a hangja mint az elõdöknek, (szerintem fejlõdött a fülese és a belsõ equalizere is) érdemes kipróbálni.
oké, túloztam, persze hallgatnék zenét is rajta, de arra eddig a Nokia N73 is jó volt.
Itt nem szokás villogni Apple termékekkel, mert szinte mindenkinek van vmilyen iPod-ja, 10 emberbõl 9-nek fehér kábel megy a füléhez a kabátzsebébõl😊
Meg ugye nem mindegy, hogy 1 havi minimálbérbõl meglehet venni egy MacBook-ot, vagy 2 heti fizetésbõl egy 32 GByte-os Tacskót😊
a Touch-ot mire használnád amúgy, ha nem zenére? filmnézés? vagy csak mert trendi azért kell? 😊
amúgy meg olyan bot a fülem, hogy majdnem mindegy, hogy van-e beledugva valami, vagy nincs😊
(15.000.-HUF (40 GBP) itt a CX300, de azt meg is vettem volna, én egy utcán/metrón használt fülesre nem dobnék ki 140 GBP-t, ha veszek egy sima 8 GByte-os nano-t, mellé egy CX300-at, akkor még a különbözetbõl egy halom albumot letölthetek ITS-rõl és ez a nemmindegy)
G_ArchAngel: én inkább fizetnék ki ugyanannyit egy ue super.fi 5-ért, mint egy 8 gigás nanoért.
vehetsz 16 gigás touch-ot. vehetsz igazából akármilyen jó lejátszót (csak tévhitek eloszlatása céljából itt jegyezném meg, hogy attól, hogy egy Touch drága és divatos, MESSZE NEM a legjobb hangminõségû lejátszó a piacon, gyakorlatilag egy 20ezeres Sony Walkman megfingatja), SEMMI értelme nem lesz apple fülessel az égvilágon. aki kiad 60-80-100k-t egy divatlejátszóért és sajnál még 8k-t is egy cx300-ért, az megérdemli, hogy úgy hallgat zenét, ahogy. de amióta én IEM-et használók, az ilyenfajta zenehallgatást nem is nevezem zenehallgatásnak...
de az ájtacskó mellé mindenképp ruházz be egy IEMre (cx300 pl), nem bánod meg!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ultimate Ears super.fi 5 Pro - 139,94 GBP
A kettõ árából 16 GByte-os iTouch-ot veszek, és kibírom az Apple fülessel😊
nyilván így sem olcsó, de egy drága lejátszót nehogy már 1-2 ezer forintos fülhallgatókkal használjuk, házimozi-rendszert sem 10 wattos stereo hangszóróval teszteli az ember... nekem legalábbis megérte a vásár (hozzáteszem hogy ha nem romlik el a 2 éves sony akkor nem jutott volna eszembe lecserélni, hiszen mint mondtam meg voltam vele elégedve)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
inkább zenére költöm😊
elõtte sony mdr-ex71 fülesem volt, azt hittem hogy az jó... hát, kipróbálva az UE-t hamar megváltozott a véleményem 😊
elképesztõen tiszta hangja van, a sony vagy sennheiser cx300hoz képest jóval gyengébb (bár ez nem jó szó, talán lágyabb) basszussal. kb olyan érzés, mint mikor gyári fülesrõl IEMre váltasz, csak eggyel fokkal feljebb a létrán 😊
egyetlen hátránya (az árán kívül) az, hogy a kis bitrátájú mp3-akat le kell cserélni, legalább 256 erõsen ajánlott. cserébe olyan dolgokat hall ki az ember a zenébõl, amikrõl azt sem tudta, hogy ott vannak. egyeseknek az is hátrány lehet, hogy viszonlag nagy cucc: nagyjából 1-2 centire kilóg a füledbõl, ilyen bébirépákkal nem nagyon lehet oldalt feküdni 😊)
ON
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
azutan zeneket kijelöl ráhuz ipodtouch-ra
megvárja mig rámasolja a zenéket
röviden ennyi
csak poénnak szántam, de ezekszerint nem értékeled... <#conf>#conf>

De egy kérdésem lenne: Ha moddolom, nem romlik el az iPodom? És miután moddltam a garija nem lesz érvényes?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Lenne egy problémám.
Van egy Apple iPod Shuffle 512MB MP3 Player-em és nem ismeri fel a gép ha bedugom az usb-be.
Gari már nincs.
Az lenne kérdésem hogy szerintetek mi lehet a baja?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ahogy Zomil írja, kb hasonló minõséget (vagy jobbat) kapsz, ha veszel egy Sennheisert 4-5ezerért, ha ragaszkodsz a fehér színhez olyat is tudsz szerezni 😊
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lehet venni csak fülest a Ipodhoz mert be fog szarni az enyém! Ha van kb mennyi kincs?
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243