Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Zan
    Szia!

Én is amcsiból hozattam.nekem nagyon bejön,nagyon felhasználóbarát,és ahogy már fogalmaztam itt a topikon régebben,más dimenzió!Azt szokták rajta fikázni,hogy elég drága ahhoz képest,hogy mekkora a memóriája.Igen-igen,a 8 giga,ami még "megfizethetö" nem elég.Hát nme tudom,nekem valahogy nincs vele gondom,ha megunom a zenét/filmet,teszek rá másikat,ilyen egyszerü.Magus felhávta a figyelmemet nem régen,hogy lassabban lehet rá másolni,mint a 80 gb-osra..azért mert ez flash-es,a másik,meg vinyós.De ez nem azt jelenti,hogy 3X elpatkolsz a feltöltés alatt:)!gyors az igy is,szerintem.Még talán pro-nál mondanám azt,hogy 1-2 ora alatt fel lehet tölteni,utánna egy hátig simán bírja,átlagos használat mellett(én minden nap használom,vagy 2 órát,kb.).ha netezel folyamatosan,egy nap alatt is le lehet csapatni az aksit,de szerintem ez normális.

Én szerintem jó vétel,főleg kintről hozatva!Ajánlom mindenkinek,akár mennyire is kicsi a memo(ami nekem elegendő),nagy örömöt tud okozni a felhasználójának!

ha és hogy mennyire szabható testre?Elvileg van rajta gyárilag kb 10-12 alkalmazás,nem tudom pontosan.Ha feltöröd az oprendszerét(eléggé bonyolultnak hangzik,de nem olyan vészes,magust kérdezd) akár 100 is lehet rajta.

Üdv Zan