Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Hellomarci
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
amugy nekem ipod videom van és nagyon játék sincs rá, ugyhogy nem hiszem h tudnál rárakni vmi játékot a store-oson kivül 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
nekem egy 8gbos touchom van.
Kérdés hogy, hogyan tegyem rá a videókat?
TEgnap feltettem rá jó sok zenét, meg borítókat is állítottam be hozzájuk, utána próbáltam videót berakni úgy hogy a library ba felül betettem a videokat aztán az ipodot a videos fülnél meg a sync ra nyomtam és valami olyasmit írt hogy törli az ipod library-t vagy mit😄aztán sync. nem mertem rányomni😄
szval ha rányomok akkor csak a videókat törli róla és teszi fel az újakat amiket betettem a libraryba?
húh de jól leírtam!
Aki tud segítsen😊 köszi
!Forza Ferrari!
és attol h 160 gigás minek akarod feltörni ?😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
AZ elsõ genes iPodon még körbeforgott a karika, a 2. és 3. genesnél pedig érintésérzékeny volt, azaz touchwheel.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
@ Hellomarci
@ Hellomarci
megintcsak kezelhetõség: bár windowsos aggyal szokni kell egy kicsit, de az iTunes is kézenfekvõ zenekezelõ eszköz, nem véletlenül van együtt a lejátszóval.
hang tekintetében semmi különös, egyes vájtfülûek szerint az ipodnak rossz hangja van, mások pedig megvédik, mindenfélét lehet olvasni: olyan tesztet is láttam már ami szerint az 5G ipod hi-fi cucchoz hasonlíthatóan szól, igaz a többi modellel ott sem volt ANNYIRA kibékülve, de nyilván ez is szubjektív dolog.
nekem nem volt vele semmi gondom, például nincs olyan háttérzaj, egyéb kellemetlenség mint egyes iAudio kütyüknél. úgyis többet számít az mp3 bitrátája mint maga a lejátszó (128kb-es zenénél halál mindegy hogy a magas hangoknál nem 100%-os a visszaadás ugyebár 😊)
Viszont ha megrendeled akkor valszeg vámot is kell majd rá fizetni, és akkor már ugyan ott leszel mintha itthon vetted volna. Szóval csak úgy éri meg ha ismerõs behozza "valahogy" 😊
próbáld újraindítani az ipodot, tedd másik csatlakozóba a gépen (lehet hogy nem kap elég energiát valami miatt ott, ahova csatlakoztatod), esetleg installáld újra az itunest is.
annak az ipododnak csak firewire-csatlakozója van, vagy mûködik USB-vel is? mert gondolom csak egy FW-port van a pc-n...
Sziasztok, nekem volna ez az iPod és az a problémám hogy nem látja be a windows mert mikor csatlakoztatom a pc-hez ezt írja ki : unknown device ,kell valami driver hozzá vagy mi a tehendõ ? 😛
PS3/X360 user: Infernohun
9ikén vettem egy iPod nano-t , 3.ik generációs, fekete és 8 gigás, egyszer hallgattam rajta zenét, még nem merült le az elsõ feltöltésbõl, de úgy látom hogy nekem nincs rá szükségem, 1 év garanciával, kifogástalan állapotban, karc és pormentesen eladom 40ezer forintért (64ért vettem a mediamarktba)
akit érdekel írjon privit!
most az iphone-t várom h t-mobil elkezdje forgalmazni és akkor végre 5éves telefonomat lecserélhetem 😊
következõ lépés a macbook volt, attól tartok menthetetlenül elalmásodtam 😊
ugyhogy egy külföldi nyaralás során meg is vettem 😊
Mellesleg ki miért/hogyan 'találkozott" az Ipoddal? miért választotta?
a topikba írogatók sem maguktól jöttek rá.
Az lenne a problémám hogy lefagyott az ipod nano-m. Szal jöttem haza, hallgattam a zenét, aztán leraktam az asztalomra. Késõbb arktam rá zenét rakni és látom h nem ismeri fel a gép, az ipod meg nem reagál semmire. A kép meg áll.Szal én nem tom mi történt vele, mitõl fagyott le de ilyen helyzetben mit lehet csinálni? hogy kell újraindítani? :S
Albumot még nem vettem iTunes store-ban, de CD-t már rippeltem be a librarymba (11 szám, 54 perc), és az 52,5 MB. Egy 1 órás podcast szintén 60 MB körüli.
Tokot még én sem tudtam itthon venni, de nem is fogok állandót venni, max armbandet futáshoz. Az elõzõ ipodomat (1Gen) bõrtokban tartottam, elég hülyén is nézett ki + sokkal vastagabb lett tõle. Az új nanot már nem fogom tokban hordani, pont azért vettem hogy könnyen elférjen a zsebemben, nem érdekel ha összekarcolódik a hátulja (az eleje igen jól bírja a starpát)...
Hangfal: Én a számítógépemhez vett hangfalaimra szoktam rákötni, teljesen jól szól.
ha fontos, hogy az ájpodot fogadni tudja a hangszóró (dockolható legyen) akkor esetleg megéri a 70-200 fontos ár, de szerintem ennyi pénzbõl, vagy inkább kevesebbõl már vehetsz egy jó minõségû "sima" hangfalt, amit esetleg másra is tudsz használni.
viszonylag kicsi, hordozható és jó: Logitech PureFi Anywhere
nem hordozható, de fele annyi mint a másik és szintén jó: Logitech Z-4 2.1
ja, és tipp: mindenféle ipod-kiegészítõhöz jó támpont az iLounge, rengeteg dolgot teszteltek és a fórum is nagyon aktív. szerintem nézz körbe ott is!
a sennheiser cx300 jó választásnak tûnik, a legtöbb fórumon ajánlják, árkategóriájában a legjobb. az apple fülest természetesen veri, csak meg kell szokni az in-ear kialakítást, amennyiben még nem ismernéd. jobbat igazából csak sokkal drágábban lehet találni, ami nem hinném hogy sokaknak megéri (shure, etymotic, AKG, ultimate ears márkák)
tehát: a cx300 jó lesz 😊
tokok terén nekem egy régebbi ipodomhoz ahhoz hasonlót használtam, mint az általad linkelt lapon az "Incase Neoprene Sleeve", ami egy szimpla szilikontok volt, az ember ráhúzta az eszközre, és nem kellett levenni, viszont karc és esõ ellen védett. aztán az ipod videohoz már nem vettem külön tokot, mert ahhoz már járt a gyári "zseb", ami szerintem a kisebb sérülések ellen elég, így aztán a külön tokra való pénzt inkább fülesre költöttem.
a kemény tokok pedig szerintem azért nem praktikusak, mert az amúgy apró ipod méretét (és súlyát) túlságosan megnövelik, igaz valóban jóval védettebb lesz a kicsike. persze ízlés dolga, én jobban szeretem ha nem egy komplett pácélzatot kell zsebrevágni, de nyilván nem akarok rábeszélni senkit a saját véleményemre.
Sennheiser CX300 milyen lehet iPod-hoz? Apple füles, hát olyan izé...
hasonló védõburkolatot használ vki?
Milyen külsõ hangszórót ajánlanátok?
iTunes-ról leszedett átlagos albumok és podcast-ok mekkora helyet igényelnek? (ez kicsit segítene megállapítani, hogy mekkora iPod-ot vegyek: Nano 8 vagy Touch 16 Gbyte)
Köszönöm!
http://gaborszantai.co.uk/