Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • magus
    azért lassabb, mert míg a classicban merevlemez van, addig a toucban flashmemória, és ez elég kínkeservessé teszi a másolást, én is rászoktam másolni a borítót, igazából nem tudom, mert eddig csak az Erotic Lounge series okozott bármilyen vizuális örömöt (meg mást is, nem véletlen vna az rajta-.-)

ja, én kilockoltam, nem para szerintem, ha tudod mit kell csinálni az egész megvan 10 p alatt. Viszont a wifi router elengedhetetlen hozzá : / a programok mindig 2 verzióban vannak, az egyik, hogy wifin keresztül másolgatod be a filerendszerébe, ez a macerásabb sztem, és van, hogy ituneson keresztül, de ott is kell matatni előtte wifin keresztül.

2 féle programot rakhatsz fel amúgy, amit az apple adott ki és amit nem. az előbbi pénzbe kerül, kilockolva természetesen nem, a másik amit ügyeskezű fejlesztők csináltak, ezeket wifin keresztül tudod leszedni az ipodra, mint az appstore-nál (az apple netes boltja, elméletileg innen veszed meg a legálos programokat)

Hogy milyen, programok, háát van mindenféle. A hivatalos dolgok között van autoversenyes, pokeres, ügyességi (reagál a döntésekre elég pontosan), lövöldözös, kártya, sakk, biliárd, szerepjáték. de ezeket iTunesen kereszül megnézegetheted. A csak az kilockolt ipodokra irodot programok kozott van scummvm (lucasarts kalandjatekok futtathatoak), nes emulator, lassan jon az snes emulator, transport tyoon, ilyesmi.

Letölteni zenét az ipodról egy-két speciális programmal tudsz, de natívan nem támogatja az apple ezt...

ha ideiglenesen akarsz valamit lementeni azt valahogy meglehet oldani asszem, legalábbis a classicnál működött az, hogy rápakoltál vmit az ipodra total cmd-ből, csak ugye az ipod maga nem tudott semmit kezdeni vele

ha érdekel, hogy hogyan tudod unlockolni az ipodot, meg hol találsz programokat, írj egy pm-et és elküldök pár linket, ahol minden választ megtalálsz