Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Zan
    Amit halkan megjegyeztél,nem is tudtam!:)Minden esetre igen,tényleg nem a leggyorsabb kütyük közé tartozik ilyen értelembe vévve;elég lassan cuccolom át a dolgokat.Meg hát én vagyok akkora marha,hogy leszedjem netröl a cd covereket is és hozzárendelem az albumokhoz,ami persze még dob egy adaggal a idötartamon...

Magus!Neked milyen progik vannak fent rajta?Mármint nem tudom,neked kilockolt az oprendszered?Ha igen,van valami jó progi amit tudsz ajánlani?

Most letöltöttem a Labirynth nevü gamet,gondolom mindenki ismeri(golyóbisos),de sajna nem tudom áttölteni,mert nincs wifi routerem,és asszem elvileg csak úgy lehet megoldani...Nem tudsz valami "alternatív megoldást"?:)

A másik meg az,hogy én arra még nem jöttem rá,hoigy hogyan tudom lementeni a touchról a cuccokat?Rátölteni oké!De letölteni rola..nem tudom hogyan kell,eddig csak letöröltem róla a dolgokat...
    Csak akkor jól jönne,ha tudnám,hogyan kell ezt,ha éppen a gépemröl akarok átpakolni ideiglenesen cuccokat a touch-ra,aztán vissza...