Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
ha engem kérdezel,Touchot vegyél,csak ne ujjonan.16 gb-osat már találsz jó árban neten.Szerintem a touch egy másik dimenzió..!nem csak azért,mert nekem az van..olyan design...amit én még más kütyünél még megközelítőleg sem éreztem.Az enyém 8 gb-os,nekem bőven elég,mert nem fogok egyszerre 30 filmet meglesni,annyit meg nem utazok,hogy ennyi filmez+még 4000 album zenével kelljen bespájzolnom.Ha sokat utazol(legalább fél évig nem jársz haza:)),ha nem érdekel a külcsíny,ha nem kell net(amit szerintem kár lenne kihagyni,mert enszméletlen jóra sikeredett a böngészője),ja és ha mindenképpen vadonat ujjat szeretnél;válaszd a 80gb osat.Amúgy meg szerintem nézz körül az aproneten,meg ahol még csak lehet,hátha találsz alig használtat amin még lehet gari is van.
ja és egy valami:ha azt látod hogy kicsit karcos a háta,ne foglalkozz vele.NEM lehet annyira vigyázni rá,hogy egy karc sem legyen a hátlapon.Már ha nincs hozzá tokod...de ugy is karcosodik egy minimális mértékben.Az elölappal nem lesz gondod.