Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
Sziasztok!
Megint én!
Tényleg nincs mód arra,hogy ha két helyen lakom,tudjam frissiteni a zenéket rajta anélkül,hogy letörölni az addig rajta lévöket.Végül is érthetö ez a lépés az Appletöl,ezzel is próbálják megakadályozni a kalozkodást.
De azért ez elég necces,mert ha hazamegyek vihetem magammal az eddig rajta levö zenéket dvd-n,hogy otthon majd megint felrakhassam..:S!
Eddigi tapasztalataim amugy:
Nagyon pozitív minden.A kezelése pofonegyszerü,semmi sincs túlbonyolítva,letisztult szerintem is.
Viszont az a baj,hogy eddig még az egyetememen kivül máshol nem tudtam rácsatlakozni hotspot-ra,ha pedig nincs hotspot ugyebár egy csmo dolognak nem tudom hasznát venni.
Egy kérdésem lenne a budapest hotspottal kapcsolatban:
Miért csinalja azt,hogy bejön a belépö oldal,kiválasztom a nyelvet,ez utan amikor be akarnék lépni(mert ugyebar azt irja,hogy 3 ora free),ujra a nyelvválasztó felületet tölti be.Nem tudok semmit sem megnyitni vele,mert mindig ezt az sz*r oldalt tölti be.Valami ellenszer?Mi a baja?:S
Ha viszont sikerült csatlakozni,hihetetlen nagy szabadágot kap a kisgép!Egyszerüen nem találtam olyan oldalt(bizztos van,de én egyenlöre nem talaltam),amit nem nyitott volna teljesen jól.Biztos egy teljesenn flash-es oldalt,vagy javascriptes-t nem nyitna meg olyan jol,de eddig nem volt vele problémám.Youtube óriási rajta,teljesen ugyan az,mint a gépen.Weather-nél beállítod hogy melyik városra vagy kiváncsi,egyböl kikeresi,és egy hetes idöjárásjelentést kapsz a kezedbe.Az árfolyamokhoz nem értek,de azt is behozta,persze az amerikait,de be lehet irni ide is hogy mit szeretnél látni,értesítést is kérhetsz róla.
A mail is teljesen jó.Én g-mailes vagyok,az pedig ugyan ugy bele van áépítve a kütyübe mint a youtube.Ha fellépek az postafiókomra,egyböl letölti az össze levelet,amit késöbb meg tudok nyitni wifi nélkül is,igy ha piszkozatba bemásolok valamit,akkor azt el tudom olvasni késöbb mint egy levelet.-->hozzatenném ez egy jo mondszer,ha txt-t akarsz olvasni rajta!Remélem késöbb majd jön rá olyan frissitás,ami támogatni fogja a szövegolvasást.
Kb ennyi egyenlöre.Tudom,ezt amit én most leirtam,gondolom már más is leirta.Csak gondoltam csatlakozok egy ujjabb kommentel a "nekem bejött"-felhasználók táborához!
Üdv:Zan
Ja és ha valaki esetleg tudja a hotspot-kinomnak a gyógyírját,lecci irja meg.