Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: amugy bocs h 15 postot irok 1másután, csak most jutnak eszembe sorba a dolgok! 😊

VoGRoN! képek. csinálsz egy külön mappát amibe beleteszed azokat a képeket amiket rá akarsz rakni. photos és ott kiválasztod a mappát és már megyis rá. video. átkonvertálod mp4be majd belehúzod itunson keresztül az ipododba. nem nehéz irj ha nem megy. üdv
iPhone 3G
még 1 kérdés videót meg képeket nemakar 1szerüen átrakni.... 5let?
VoGRoN: Az iTunes legújabb verzióját használod? Ha nem akkor frissítsed, bár elvileg szólnia kéne ha nem menne a régebbivel...
ui: mellesleg próbáltam "yamipod" nevü progival tenni rá zenét, rá is teszi de mindent összekavar elõadok ...stbstb többi adatot ugyhogy egy nagy összevisszaság lett belõle.
ikszdé XD
Õõõm... nekem az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek az új 3. generációs Apple Ipod Nano -val???
Szeretnék egy olyat venni, csak nem tudom, hogy megéri-e... Úgy hallottam, hogy nagyon hamar tönkre megy 😞((
Céfolás??? Vélemények, esetleg tapasztalat????
köszi
ikszdé XD
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ikszdé XD
Segítséget kérnék h az iPod 2. generációs nano-ra (amelyik videót is lejátszik) hogy tudok jegyzetet rakni?pl. egy könyvet h tok olyan formátumban rárakni hogy azt eltudjam olvasni?eddig nem sikerült megtalálni, és nagyon érdekelne. A segítséget elõre is köszönöm!
akksi tudtommal nem cserélhetõ .. nem romlik hamar nekem 1éves az ipod videom és nagyon jol birja
veddmeg 😊
Most készülök venni egy ipodot, nem volt eddig ilyenem , a 3.ik generációs nano-t néztem ki, ez jó? , remélem tudjátok melyikrõl beszélek, a kérdésem az lenne az akkumlátora cserélhetõ? hamar romlik? Ha nem használom ki a 8gigát akkor nyugodtan megvehetem a 4gigásat?
köszi szépen
ikszdé XD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
lécci segítsetek, mert jövõ héten utazok el és nem ártana egy kis könyv😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#1285: Tanulok angolul, de azért még nem 100%osan értme...
szerk: kéne ehez az allok video to ipod converterhez regisztráció.... :\
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
én ezt használom ilyen célra. sokféle beállítási lehetõség, felirat támogatása, szerintem nem rossz.
engem nem fenyeget az égetés veszélye, ugyanis a nano-mon úgyse látszódna a felirat, meg amúgyis ha filmet nézek vagy magyaul vagy angolul nézem, sorozatokat (Heroes, Pushing Daisies) meg angolul.
Olyan progi esetleg nincs ami avi+felirat= mp4 ? 😄
Elég macerás ez, és még utána át mp4be... Lehet maradok szinkronos filmeknél csak.. 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]