3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1749 És azt a pipát hol kell kiszedni amugy amiröl beszéltél,hogy ne szinkronizáljon?:) -
#1748 Van egy olyan hotspot,hogy Budapest-hotspot1,vagy van 2 is.Mindegy,ez ott a Liszt Ferenc tér környékén jön!
És ennek a hotspotnak az elös,kezdöoldala(mármint,amit betölt egyböl ha rácsatlakozol) egy nyelvvállasztó oldal,aztán a következö,ha kiválasztottad a nyelvet egy olyan oldal,aminek az alján ott van egy belépés gomb.ha erre rányomsz,onnantol kezdhetsz el böngészni.Elvileg.Csak az a baj,hogy ahelyett,hogy továbbengedne,ujratölti az elözö oldalt... -
#1747 Lehet úgy frissíteni, hogy ne törölje le, kiszeded a sync opcciót. én 2 évig használtam az ipodomat, és egyszer kikapcsoltam, aztán csak húztam rá a zenéket.
a hotspotról nem tudok nyilatkozni, még nincs nálam a touchom, de nem értem igazából a problémádat, látsz egy wifit jelszó nélkül, rámész és ennyi, milyen nyelvválasztós oldalról beszélsz? -
#1746 Sziasztok!
Megint én!
Tényleg nincs mód arra,hogy ha két helyen lakom,tudjam frissiteni a zenéket rajta anélkül,hogy letörölni az addig rajta lévöket.Végül is érthetö ez a lépés az Appletöl,ezzel is próbálják megakadályozni a kalozkodást.
De azért ez elég necces,mert ha hazamegyek vihetem magammal az eddig rajta levö zenéket dvd-n,hogy otthon majd megint felrakhassam..:S!
Eddigi tapasztalataim amugy:
Nagyon pozitív minden.A kezelése pofonegyszerü,semmi sincs túlbonyolítva,letisztult szerintem is.
Viszont az a baj,hogy eddig még az egyetememen kivül máshol nem tudtam rácsatlakozni hotspot-ra,ha pedig nincs hotspot ugyebár egy csmo dolognak nem tudom hasznát venni.
Egy kérdésem lenne a budapest hotspottal kapcsolatban:
Miért csinalja azt,hogy bejön a belépö oldal,kiválasztom a nyelvet,ez utan amikor be akarnék lépni(mert ugyebar azt irja,hogy 3 ora free),ujra a nyelvválasztó felületet tölti be.Nem tudok semmit sem megnyitni vele,mert mindig ezt az sz*r oldalt tölti be.Valami ellenszer?Mi a baja?:S
Ha viszont sikerült csatlakozni,hihetetlen nagy szabadágot kap a kisgép!Egyszerüen nem találtam olyan oldalt(bizztos van,de én egyenlöre nem talaltam),amit nem nyitott volna teljesen jól.Biztos egy teljesenn flash-es oldalt,vagy javascriptes-t nem nyitna meg olyan jol,de eddig nem volt vele problémám.Youtube óriási rajta,teljesen ugyan az,mint a gépen.Weather-nél beállítod hogy melyik városra vagy kiváncsi,egyböl kikeresi,és egy hetes idöjárásjelentést kapsz a kezedbe.Az árfolyamokhoz nem értek,de azt is behozta,persze az amerikait,de be lehet irni ide is hogy mit szeretnél látni,értesítést is kérhetsz róla.
A mail is teljesen jó.Én g-mailes vagyok,az pedig ugyan ugy bele van áépítve a kütyübe mint a youtube.Ha fellépek az postafiókomra,egyböl letölti az össze levelet,amit késöbb meg tudok nyitni wifi nélkül is,igy ha piszkozatba bemásolok valamit,akkor azt el tudom olvasni késöbb mint egy levelet.-->hozzatenném ez egy jo mondszer,ha txt-t akarsz olvasni rajta!Remélem késöbb majd jön rá olyan frissitás,ami támogatni fogja a szövegolvasást.
Kb ennyi egyenlöre.Tudom,ezt amit én most leirtam,gondolom már más is leirta.Csak gondoltam csatlakozok egy ujjabb kommentel a "nekem bejött"-felhasználók táborához!
Üdv:Zan
Ja és ha valaki esetleg tudja a hotspot-kinomnak a gyógyírját,lecci irja meg.
-
#1745 ok -
#1744 Oké!
Elég lama voltam tegnap,de most mar letöltöttem az itnest,regeltem benne a touchot,mükszik minden frankón!Már csak ezt cower flowos dolgot nem értem,de láttam mások is kérdezék,köztük még egyszer talán én is és jött is rá válasz,ugyhogy most egy cseppet azt is tanulmányozom:)!
Üdv mindenkinek
zan -
#1743 hálózati töltőt nem adnak újabban hozzá. az én 2 éves ipodomhoz még adtak. de lehet venni hozzá amúgy külön
amúgy meg találd már fel magad, ha már veszel egy ipodot hogy a lopott zenéidet rápakold nehogy már egy itunes gugliba való beütése okozzon nehézséget -
G_ArchAngel #1742 http://www.apple.com/uk/itunes/overview/ -
#1741 Sziasztok!
Most megérkezett a cucc!Egyenesen amcsiból.Most dugtam rá a gépre,de a gépem nincs Itunes,és nema dtak hozzá Cd-t sem.Honnan szerezzem meg,a hivatalos oldalról le lehet tölteni?
Még egy kérdés!nem adtak hozzá hálózati tölötöt,ez normális?Csak gépröl tudom tölteni?
Szoval sem itunes-cd sem pedig hálózati töltö... -
0ckH4M #1740 Az iTunes nem játszik le FLAC-ot ahogy látta. Ti hogy csináltok belőle AAC-t? -
#1739 A Nanonál így kell:
Rádugod gépre, iTunesban kipipálod az "Enable disk use"-t. Megjelenik külön meghajtóként és lesz rajta egy "Notes" mappa. Ide kell bemásolni a txt-ket.
Ez nem működik a Touch-on? -
#1738 igazi megoldást nem tudok, de pl küldd el magadnak az adott filet emailben, amit aztán meg tudsz nyitni a touch-csal (pl pdf, doc).
esetleg csinálj egy html oldalt, amibe bemásolod az egész dokumentumot, és azt nyisd meg a safarival, ezt pontosan nem tudom, hogy kell. -
#1737 ez engem is érdekelne -
#1736 Sziasztok!
Egy kérdés:
Van valamilyen mód arra,hogy én Ipod Touchon txt-t vagy valamilyen fajta szöveges dokumentumot olvassak?
-
0ckH4M #1735 Közben nagy nehezen sikerült. Köszi srácok. Jövő héten veszek egy 16GB-os touchot, és előre össze akarom rendezni a zenéket. -
#1734 az itunes nem nézi, hogy milyen mappákból importálod a dalokat, csak az ID3 információt. ha ott nincs kitöltve az album, akkor nem fogja egyhez társítani a számokat, csak az előadó szerint (mivel csak az van kitöltve). -
#1733 kijelolod amiket akarsz aztan--- jobbklikk-- get info-- és sorting aztan beirod amit kell -
0ckH4M #1732 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség mert már hullik a hajam. iTunes-ba akarom berakni az albumjaimat, de a nagy részénél azt hiszi, hogy különböző album, és széjjel dobálja őket több albumba. Pedig egy mappában vannak, mindegyik számmal kezdődik, hogy melyik szám az albumban, ID3 tag-nál egyezik az előadó, és beírtam kézzel eléjük az előadókat, és így is semmi. -
#1731 Köszönöm!Remélem egy hét mulva,amikor megkapom a kütyüt,használni tudom az infót!:)
Üdv zan -
a két linkelt oldal kikeresi a saját itunes-od adatbázisa alapján a neked kellő borítókat, amiket betehetsz. hogy hogyan: 1726 -
#1729 Siasztok!
Valaki tudna valami Ipod touch-al foglalkozó oldalt ajánlani?
Lehetöleg magyart,de örülnék bármilyen angol oldalnak is.
Amugy szerintem is hülyeség a cower flow,de ha már olyan kütyüd van,ami támogatja,akkor már miért ne:)...
Az elözöekben valaki megkérdezte,hogy hogyan kel a cowert beállitani,irtatok is 2 linket,de nem teljesen értem,hogyan müködnek.
Nekem most hozzák külföldről a Touchomat,ugyhogy még nem tudom hogyan müködik ez a z itunes-os dolog.Nem ugy van,hogy ugyebár csak itunes-al lehet rátölteni dolgokat;akkor azon belül be lehet az albumokhoz tallózni a cowert is?
Zan -
#1728 Sztem is hülyeség a cower flow...csinálok egy instant playlistet és benyomom a fülest...zsebre vágom és csinálom amit éppen szoktam...(alszok vonaton,uncsi óra stb...) ha hallgatom akkor nem nézegetem úgysem...amúgyis csak egy kép -
Sund #1727 jó kis cucc ez a 3rd gen. nano. Azt hittem túl kicsi a képrenyője, de a south park tökéletesen élvezhető vele.
érdekes módon usában a (RED) változat nem volt drágább mint a sima. -
#1726 kézzel egyébként jobb gomb a számra - get info - artwork mezőbe behúzni az adott képet -
greenish #1725 köszikössz -
#1724 jovanmá:D -
Sund #1723 lol, idáig erről volt szó. :)
#1710 -
#1722 hhhélihoo :)
buta kérdés de nem baj felteszem. Hogy lehet pl egy számhoz vagy egy albumhoz hozzáadni a boritokat? :P -
#1721 amúgy a cover flow azonkívül, hogy először én is azt mondtam, hogy hű de fasza, abszolút használhatatlan funkció. rátöltesz 160 giga zenét (amiből sok mix, vagy válogatás, vagy vinyl. itunes pl nevetségesen kevés zenét tárol) nem fogod lapozgatni azt a több száz, ha megtöltöd vinylekkel több ezer borítót, meg nem fogom memorizálni a borítokat, hogy az alapján keressek. -
Sund #1720 igen, köszönöm, pont a kérdésemre linkeltétek ezt a 2 oldalt. Tudom, hogy meg lehet oldani, csak puffogtam egy keveset, mert ez nekem -új ipodosként- szokatlan volt, hogy nincs itunes store.
-
#1719 HAli!
Ha valakit érdekel, van egy elado ipod touch om 8 gbos!Minden tartozékával, szép állapotban. karcmentes kijelzővel.(fóliás) -
#1718 #1710 -
Sund #1717 ezt értem, de legyen már elég, hogy megvettem 50X-ért a nanót, ne kelljen már szaros gift cardot is beszereznem a cover flow-ért.
Nem vásárolni szeretnék (tehát a gift card számomra értéktelen), hanem borítót. -
#1716 nem egészen értem, mi a probléma: inaktív a cover flow gomb nálatok? nekem működik, igaz kicsit sokáig tartott beszerezni a borítókat, de mostanság már van arra sok program is. amit azok nem találnak meg (pl magyar zenekarok albumai) a google képkeresőjével szinte mindig sikerült. -
G_ArchAngel #1715 barki hozzafer, aki fizet erte, lehet Gift card-ot venni magyar Apple kereskedoknal... -
Sund #1714 ez azért de suttyó dolog, hogy nem férünk hozzá a cover flow-hoz az ituneson keresztül. ááá... -
#1713 ugytudom eloszor toltsd fel maxra (az lehet 3ora vagy több)
aztan meritsd le teljesen :) én igycsinaltam -
greenish #1712 Hello! Mostanában lettem egy 8gb-os nano boldog tulajdonosa (3. generáció) és lévén h. kezdő vagyok, azt szeretném megtudni, hogy az első pár töltés mennyi ideig tartson? (Beszereztem egy ipodokhoz használatos hálózati töltőt is, és elolvastam a mellékelt Quick Start leírást ami asszem 3 órát ír, de azt a számgépen… ) Most akkor a töltőn is 3 órát töltsem? Bocsi a tudatlanságomért… és köszi a segítséget! -
Sund #1711 köszönöm a linket! -
#1710 volt ez, de ez most nem megy
http://www.thejosher.net/iTunes/
meg van ez
http://www.itunescovers.com/