Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nem az Itunes-al van sztem baj uyganis megpróbáltam egy másik gépen is és ott is ugyanigy lebasz pár mp után...
nem nincs
GregSB
A "Summary" fülön belül az Options rész alatt be van pipálva, hogy "manually manage content" vagy valami hasonló?

mellesleg az a poén h ezt a "magától lekapcsolós" dolgot cask 2 napja csinálja és kurvára nemjövök rá mitõl...

ui: amugy bocs h 15 postot irok 1másután, csak most jutnak eszembe sorba a dolgok! 😊
próbáltam aztis h a zene playlist közé tettem videókat de azokat meg kurvára nem nyomja át, pedig támogatott formátumok.
a zenéket is csak azért teszi fel rá mert mikor elindul az itunes 5mp-ig szinkronizál, és ha a playlistet bõvitettem 1-2 számmal azt még ráteszi de utánna megint lecsatol... ha ezután próbálok képet vagy videót rátenni ez jön ki: -->
vágom h így kell nemarról van szó, hanem egyszerüen ahogy elindul Itunes ipod kiirja h csatlakozás majd szinkroizálás ás rá 1mp-el már megy is a csík h mostmár lekacsolhat vagy mi a f***. aztán belép a menübe, szal ezt így csinálja mindig emaitt nembirom rárakni se a képeket se a videókat!! vmi help?
misterkrisz
skyll! nagyon jó ez a 3.gen nano nem fogsz csalodni ha megveszed. az én videóm 1 éve gond nélkül muzsikál. még le sem fagyott.
VoGRoN! képek. csinálsz egy külön mappát amibe beleteszed azokat a képeket amiket rá akarsz rakni. photos és ott kiválasztod a mappát és már megyis rá. video. átkonvertálod mp4be majd belehúzod itunson keresztül az ipododba. nem nehéz irj ha nem megy. üdv

iPhone 3G

azt de már megoldódott a probléma 😊
még 1 kérdés videót meg képeket nemakar 1szerüen átrakni.... 5let?
GregSB
A nagyon hamart már megcáfolom, 2 hónapja használom és az égvilágon semmi baja. Szerintem hosszabb távon se lesz vele baj, az elsõ generációs nanom 2 évet kibírt minden baj nélkül, csak az akksijának élettartama rövidült meg érezhetõen a második év vége felé...

VoGRoN: Az iTunes legújabb verzióját használod? Ha nem akkor frissítsed, bár elvileg szólnia kéne ha nem menne a régebbivel...

szevasztok! van egy ipod nano-m 3.ik generációs. és a problémám a következõ, rákapcsolom usb-re -> Itunes indul, ipod kiirja csatlakozás majd pár másodpercig hogy szinkronizálás és rá egybõl azt h "mostmár lecsatolhat" végig megy egy csik is kidob a menübe..ez mind kb 10 másodperc alatt. Nah most az a gond hogy kurvára nemtudok rá zenét rakni igy, mert akárhányszor le -fel teszem USB-re ez megy. hiába rajta van nembirok itunesal semmit csinálni. Gondoltam progival van gond, újtatettem 77szer de semmi, ugyanez.Igazából már majd szétrobbanok az idegtõl szóval valaki segítsen légyszives!

ui: mellesleg próbáltam "yamipod" nevü progival tenni rá zenét, rá is teszi de mindent összekavar elõadok ...stbstb többi adatot ugyhogy egy nagy összevisszaság lett belõle.
én is olyat akarok venni 😄

ikszdé XD

Szijjasztok Srácok!

Õõõm... nekem az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek az új 3. generációs Apple Ipod Nano -val???
Szeretnék egy olyat venni, csak nem tudom, hogy megéri-e... Úgy hallottam, hogy nagyon hamar tönkre megy 😞((
Céfolás??? Vélemények, esetleg tapasztalat????
Hát feliratot lehet azt már tudom, meg reméltem h ha 2 nyelvû a videó akkor vhogy ki lehet választani h az angolt v a magyart játsza le. De mivel a videónál az angol az alapértelmezett ezért az ipodon is azt játsza le, nem a magyart.
Most komolyan feliratot ipodon? Meg nyelvválasztás?😊 Nem DVD lejátszó ez😊
Az anapod-al is ugyanúgy fellehet tölteni a zenéket mint az itunessal? Láttam havernál van az a cower flow vagy mi , az album képét jeleníti meg, ezt a netrõl szedi le gondolom, ha anapoddal csinálom az is megcisnálja ezt?

köszi

ikszdé XD

oh de jó tudni h nem csak én vagyok ilyen tudatlan 😄
kakaoskalacs
nah ez engem is érdekelne 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Még 1 kérdésem lenne. A dualdub videókat tehát ami angol meg magyar is, hogy tudom úgy rárakni h magyar legyen, illetve hogy tudok nyelvet választani az ipod-on?
Tárgytalan, közben találtam róla infót.Köszi a segítséget a jegyzethez.
Nah sikerült csak nem tudtam h txt formátumban kell. Köszi szépen. Még 1 kérdés ami talán off de ipodhoz kell. Feliratot hogy tudom rárakni avi videóra úgy h az 1 fájl legyen és ne 2.Szal ráégetni v mit csinálni 😄
LoDMaSt

@ Hellomarci

Lacee
jól mondod, ha adattárolás a cél, akkor megjelenik a meghajtók között, mint egy pendrive. ha pedig zene-video-kép feltöltése a cél, akkor itunes vagy anapod kell hozzá. a fülese tényleg nem egy hûha, de nekem egyáltalán nem recsegett: egy barátomnak egy évnyi maximumhangerõs használat után kezdett el recsegni, de hát a túlvezérlést kevés hangszóró bírja.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tehát felismeri a gép mint egy pendrive-t és ugy már lehet rá pakolni cuccokat? zenéket,képeket,videókat meg itunes-al kell rátenni mert másképp nem játsza le? A fülese milyen? havernak van aztmondta hogy recsegõs..

ikszdé XD

Hali!

Segítséget kérnék h az iPod 2. generációs nano-ra (amelyik videót is lejátszik) hogy tudok jegyzetet rakni?pl. egy könyvet h tok olyan formátumban rárakni hogy azt eltudjam olvasni?eddig nem sikerült megtalálni, és nagyon érdekelne. A segítséget elõre is köszönöm!
kakaoskalacs
szerintem a 8gb az kell mert merevlemezként is használhato az ipod 😊
akksi tudtommal nem cserélhetõ .. nem romlik hamar nekem 1éves az ipod videom és nagyon jol birja

veddmeg 😊

Hali!

Most készülök venni egy ipodot, nem volt eddig ilyenem , a 3.ik generációs nano-t néztem ki, ez jó? , remélem tudjátok melyikrõl beszélek, a kérdésem az lenne az akkumlátora cserélhetõ? hamar romlik? Ha nem használom ki a 8gigát akkor nyugodtan megvehetem a 4gigásat?

köszi szépen

ikszdé XD

Köszi, aztán késöbb rájöttem a megoldásra. Ebben a témában újonc vagyok. Találtam egy ingyenes (SUPER 2007) multimédia konvertert, amelyik a legtöbb mediafájlt átkonvertál szinte mindenre. Többek között kifejezetten Apple iPodra is. Ez benne van a PC World szeptemberi számában, és leírás is van hozzá a 79. oldalon.
vbence13
A hangerõkorlátot véletlenül lekódoltam, de megcsúszott a kezem és nem tudom a kódot... mit lehet csinálni vele?:S

Lacee
iTuneson belül file menü -> import, pont, mint a zenékkel.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kakaoskalacs
elkelne egy FAQ amugy meg sztem olvasgass vissza sokszor leirtak már 😊

Nekem is hozott a Jézuska egy 4GB iPod NANO-t. Megmondanátok, hogy egy átkonvertált fájlt, hogy lehet a Video (az iTunes programban a Movies)könyvtárba juttatni?
Solten
Jézuska qrva modern

Saor Alba

vbence13
meghozta a Jézuska az iPodot xD😊

Morphin
tényleg? sztem nem ebook-ok olvasására találták ki ezt a kis szerszámot...nekem legalábbis kifolyna a szemem ha ezen kéne egy hosszabb dolgot elolvasnom...orákon keresztül.Amúgy puskázni elsõosztályú XDD

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

vbence13
ne civass, 4 kB??? Egy normális könyv minimum 700KB...

Morphin
A kívánt fájlt másold be az iPod meghajtoján belül a Notes mappába...ezekután már megtudod nézni...jah egy fontos dolog: csak 4 kb maximális méretû lehet a fájl..tehát ha vmi hosszabb dolog akk szedegesd szét...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lacee
kézikönyv vagy apple knowledge base biztos tudja.

vbence13
na, senki sem tudja, hogyan tudok txt-t olvasni ipod nanon?
lécci segítsetek, mert jövõ héten utazok el és nem ártana egy kis könyv😊

Lacee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.google.com, www.serials.to, www.astalavista.us (utóbbi csak jó tûzfallal-vírusirtóval) ilyesmi 😊

Lacee
(támogatom, már nekem is eszembe jutott... indítsunk népszavazást, az mostanság menõ 😊)

GregSB
Sajnos itthon mindent szinkronizálnak... én azt támogatnám hogy úgy legyen mint nyugatabbra több országban (pl Hollandia, vagy skandináv országok), ott feliratozzák a TV-ben az összes angol nyelvû filmet. Ennek az az eredménye hogy a 14-15 évesek nagy része már ért és beszél angolul, nem úgy mint nálunk. Na mindegy, ez OFF 😊

GTheo
Ezt kipróbálom...
#1285: Tanulok angolul, de azért még nem 100%osan értme...
szerk: kéne ehez az allok video to ipod converterhez regisztráció.... :\
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Honnan lehetne ilyet szerezni bolton kívül...?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Lacee
magadon segít ha tudsz angolul, de pl társaságban filmet nézni elég nehéz úgy, ha nem mindenki érti az eredeti filmet 😊

GregSB
Vagy tanulj meg angolul. Idõigényesebb, de hosszútávon megkönnyebbíti az életet <#hehe>

Lacee
allok video to ipod converter

én ezt használom ilyen célra. sokféle beállítási lehetõség, felirat támogatása, szerintem nem rossz.

vbence13
sztem nem macerás. amúgy az avira égetés nagyn nagy minõségromlással jár, nem ajánlom!
engem nem fenyeget az égetés veszélye, ugyanis a nano-mon úgyse látszódna a felirat, meg amúgyis ha filmet nézek vagy magyaul vagy angolul nézem, sorozatokat (Heroes, Pushing Daisies) meg angolul.

GTheo
Húúúúú :|
Olyan progi esetleg nincs ami avi+felirat= mp4 ? 😄
Elég macerás ez, és még utána át mp4be... Lehet maradok szinkronos filmeknél csak.. 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kakaoskalacs
teszteld le aztan ird le a velemnyt 😄 htx köszibye

vbence13