Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Lacee
    egy albumra szerintem 60-120 MB között érdemes számolni, bitrátától és hosszúságtól függően; egy egyórás podcast is 60-70 mega körül lehet.

a sennheiser cx300 jó választásnak tűnik, a legtöbb fórumon ajánlják, árkategóriájában a legjobb. az apple fülest természetesen veri, csak meg kell szokni az in-ear kialakítást, amennyiben még nem ismernéd. jobbat igazából csak sokkal drágábban lehet találni, ami nem hinném hogy sokaknak megéri (shure, etymotic, AKG, ultimate ears márkák)
    tehát: a cx300 jó lesz :)

tokok terén nekem egy régebbi ipodomhoz ahhoz hasonlót használtam, mint az általad linkelt lapon az "Incase Neoprene Sleeve", ami egy szimpla szilikontok volt, az ember ráhúzta az eszközre, és nem kellett levenni, viszont karc és eső ellen védett. aztán az ipod videohoz már nem vettem külön tokot, mert ahhoz már járt a gyári "zseb", ami szerintem a kisebb sérülések ellen elég, így aztán a külön tokra való pénzt inkább fülesre költöttem.
    a kemény tokok pedig szerintem azért nem praktikusak, mert az amúgy apró ipod méretét (és súlyát) túlságosan megnövelik, igaz valóban jóval védettebb lesz a kicsike. persze ízlés dolga, én jobban szeretem ha nem egy komplett pácélzatot kell zsebrevágni, de nyilván nem akarok rábeszélni senkit a saját véleményemre.