Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaisztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e valakinek ipod alarm dock eszköze, tehát olyan ébresztõóra, amely segítségével az ipodra ébredhetsz, ha igen osszátok meg légyszi a tapasztalatokat.
köszi
Sziasztok!

Egy olyan problémám van hogy nem jön be az itunes program ezt a hibakódot írja ki: 0x0000b77d !
Mi lehet a gond??
Van esetleg más progi amivel lehet ipod nanom-ra zenét másolni??

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

már nem kell sikerült megoldani

na de segitsen már valaki
már mindent megprobáltam még azt az angol leirást is de semmi
/amugy abban mi az a load the updator??????/
valami 5let

kösz

😊) hogyan különböztessük meg õket messzirõl

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Lacee
"ipod generations" google, elsõ találat <#vigyor2>

hogyan különböztessük meg õket messzirõl

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ja
és gonnan tom hogy 2. generácios e az ipodom???

lenne egy kérdésem
restoroztam az ipodomat /shuffle/
és kiirt nekem egy ilyen hibát

The ipod couldn't be restored.An unknown error occured/1418/
kösz elöre is a segitséget

PyRex
persze, kell, de osx felületen tudnak futni a saját ablakukban, na az a komoly 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lacee
parallelsre gondolsz? mondjuk ahhoz is kell egy windows-installáció.

968-cal egyetértek, de egy újonnan "megtérõnek" az lesz az elsõ, hogy sokallja az árat. kb ugyanazt írtuk le mindketten, csak más szavakkal 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PyRex
szerintem nem drága, adjuk már össze, hogy mit kapsz a pénzért + plusz a dizájnt és a halk mûködést. ennyi pénzbõl közel nem raksz össze hasonló teljesítményû, hasonlóan halk, teljesen távirányítható gépet. 😉

😊)

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

PyRex
Amúgy trükkel a windows-os programok is futnak rajta... 😊

ja,mondjatok vmi olcsobb hálozati töltöt,holtudok beszerezni?ha nem apple töltö az nemprobléma,ugye?
egy másik gépen itthon felismeri,azaz tölti, az éngépem is felismerte eddig,csak nem töltötte.nembaj,majd a másikon töltöm. garival meg van egy kis csavar..amazonrol lett rendelve,kiváncsi voltam,h garanciás e. számlát nemkaptam,irtam amazonnak,aki aztmondta,h az accountommal ha belépek,akkor ott megtalálom,és az a hivatalo számla. ígyis történt, kiis nyomtattam, beis vittem applebe,h vonatkozik e a gari. a papiron minden stimmel, dátum,ár cim,minden,egyedül a szériaszám nincsen rajta..aztmondták istyle ba,h mivel nincs rajta ez nemjo..most nemtom mittegyek,amazon szerint ez pedig így hivatalos.nemtudom:S
Lacee
hogy érted? ha falhoz csapod, az is rossz néven veszi 😊
nekem egy éve van macbookom, és azóta semmi gondom nem volt vele, 0 db fagyás, vírus nuku, kényelmesebb felület (igaz, a windows után át kell szokni, de utána sokkal kézenfekvõbb). és még lézerkardozni is lehet vele, nem vicc 😄

kompatibilitás: eddig MINDEN csatlakoztatott nyomtatót, mobiltelefont pendrive-ot felismert, bármiféle driver-installálás és újraindítás nélkül.
wines programok nem futnak rajta, de szinte mindennek van megfelelõje - pl office:mac, messenger:mac, stbstb. Ha ez nem elég, még mindig fel lehet rakni az XP-t is másodlagos partícióra, én így szoktam játszani rajta.

negatívum, hogy drága. viszont adnak mellé egy valag programot, távirányítót, webkamerát, és az élményt hogy mindenki ki szeretné próbálni 😊

jah olyan kérdésem lenne hogy az apple gépek strapabirobbak mint a sima pc-k?

Lacee
hát lehet hogy pont kifogta az egy hibásat az ezerbõl, de még ne temessük, lehet más bibi is 😊

apple serviz oder visszavisz boltba és höbörög hogy cseréljék ki mert hibás 😊)

Lacee
hova dugtad be a gépen? van olyan ház, aminek az elején levõ USB-csatlakozó nem kap annyi energiát, mint a hátul levõek, így pl ha oda csatlakoztatja az ember az iPodot, nem töltõdik fel, vagy nem ismer fel egy sima pendrive-ot. ha nálad is ez a helyzet, próbáld ki a "hagyományos", hátul levõ dugaszt!
az iTunes is felismeri, tudsz rá tölteni zenét, csak épp az akksi akar lejárni?

sõt, ha gépredugva hagyom,akkoris félórán belül pittyog, hogy lemerül mindjárt..:s
okok,köszi,ez sikerült már elõbb is. most elvileg tölti, viszont nem mozog a töltés jelecske,hanem a konnektor jel van, aztjelzi feltöltve, de ha lehúzom,akkko kb egyböl elkezd pittyegni,és kiirja,h alacsony az akkufeltöltöttség...nemértem most akkor miért jelzi,h felvan töltve?meddig hagyjam ilyenkor, legelõszõr "tölteni", ha tölti egyáltalán?
6 másodpercig nyomod a menu+középsõ gombot egyszerret.
na megvan a 30giga video ipodom végre! de van egy kis gond. bekapcsoltam,letöltöttem I tunest,rádugtam agépre,és lefagyott. a fõmenüt látom, de levan fagyva se világítás,sesemmi..nemreagál semmire, micisnáljak??
Sonajk @:o)
Nem unalmas "tudom hogy unalmas állandóan ezt olvasni tõlem, de tényleg használjátok a nyomorék apple-honlapot 😊" és maximálisan igazad van. Ott tényleg sok hasznos segítséget kap az ember. Még ezt is. Itt pedig szépen le van írva. Azért köszönöm.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Lacee
rosszul tudod, ezeket kezeli:
* MP3 (from 32 Kbps to 320 Kbps)
* MP3 Variable Bit Rate (VBR)
* AIFF *
* WAV (with no compression)
* The following require iPod software 1.3 or later:
o M4A AAC *
o M4P AAC (Protected) *
o M4B AAC (iTunes Store Spoken Word files) *

Incompatible codecs:

iPod cannot play songs that use these audio formats:

* snd
* QuickTime
* MP2
* MP1
* WAV with compression
* WMA and WMA Protected
* any other format not in the Compatible codecs list

tudom hogy unalmas állandóan ezt olvasni tõlem, de tényleg használjátok a nyomorék apple-honlapot 😊

Sonajk @:o)
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám. Ha jól tudom, a 4 GB-os iPodom kezeli az .ape kiterjesztésû fileokat. Jól tudom? Hiába teszem be iTunesba, nem ismeri fel. Akkor most mi van? Kezeli vagy sem? Ha igen, mi a megoldás?
Elõre is köszi a segítséget.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

A Windowst múlt hétfõn raktam újra. Morcos lennék ha már nem állna. 😊
A céges gépembe bedugtam, mert az látni szokta pen drive-nak de semmi. De ettõl függetlenül mivel arra nem tudok telepíteni, megnézem másik gépen.
Köszi a tippet. Próbálkozom.

windows ujratelepités? vagy esetleg egyik havernál rakd fel az itunest és akko ott talan felirmeri ......

Sziasztok!

Nekem problémám van, remélem valaki tud segíteni.
Egy elso generációs Ipod Shuffle-m van, ami eddig tökéletesen mûködött.
Hétfõn fel akartam frissíteni a zenéket rajta ezért indítottam az Itunes-t. Felajánlotta, hogy telepíti a friss verziót és meg is tette.
A gond ez után következett. Az Ipodot is frissíteni kezdte de valami iszonyú hosszú ideig szenvedett vele. Ekkor pedig hopp egy áramszünet.
Na azóta tök nem látja a cuccot se Windows se Itunes se semmi.
Akksi fullra töltve és ha bedugom az usb-re akkor tölti is. Próbáltam resetelni de semmi reakció. Az origin szoftverrol sem tudtam újratenni, de elvileg ezt meg kellene tennie az új Itunes-nak is.
Ha bármi 5let van szivesen hallgatom, mert nekem több nincs de nem szeretném kikukázni a kütyüt. 2 éve nyúzom és már nagyon hozzámnõtt. 😄

Elõre is köszi a segítségeket!

Üdv

szerintetetk rendeljek apple oldalrol hangfalas cuccot vagy vagy ti mit ajanlotok? 😄

Én simán használom ha melóba megyek BKV-vel...
Azért 100X biztonásogabb, mintha a nyakamba akazstamán, mint más a mobilját.
Kinek a pap kinek a paplan 😊
Ma megérkezett nekem is a cuccos, egész jó. Elõször én se értettem hogy mûködik, de praktikus. 😊 Én valószínûleg sporthoz fogom használni, tömegközeledéssel szerintem azért így nem a legbiztonságosabb, bár tény, hogy elég stabilan tartja a nano-t.

Röviden.

Én nannó a gizmodo.com-on figyeltem fel rá.
Fika ide fika oda rendeltem postán.

Az elsõ kinytásnál votl egy kis probláma mert nem tudtam hirtelen hogyan mûködi ka dolog így szétesett...de gyors helyzetfelimerésemnek köszönhetõene megoldottam a problémát 😊
A középsõ nyelvet lenyomva simán összecsúszik a cucc hs szétesett.

Pesten elégé megnézték a villamoson.A haverok azt mondták hogy vigyázzak rá mert leseik bla bla bla de miután õk is kipróbálták bringázás és futás közben jó véleménnyel votlak róla.

Szeritnem farmeron a comb oldalán a legjobb hordani és válon.

Hirtelen ennyi.
Lacee
ez nagyon nagy 😄

PyRex

Én is rendeltem egyet, meg írtam a blogomon is róla. Alig várom! 😊
Nincs kedved esetleg írni róla egy cikket a blogra? 😉

csak nano-hoz van ha nem tevedek -.-

Hi!

A neten böngészve ráakadta megy Hungarikumra ami egy spéci nano kiegészítõ.
Merõben más mint a többi tok...
Tök furcsa, hogy külföldön ismerik de itthon alig hallani róla (pedig a kritikák is jó róla):

www.iwear.modyfire.com

Én rendeltem egyet és mûködik, most is hordom! 😊
gergod
persze hogy mindent meg lehet oldani.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Morphin
Hát igazábol nem egészen...nekemis van accountom...csakhát az adatok amiket megadtam azok a New Jersey-ben élõ rokonom címei...tehát tulképpen ha vmi van akkor neki küldenek ilyen faszságokat..."netkareszt" ezt a 10 dolcsist meg már ausztriában is kapsz...csak persze nemtudod hova regisztrálni hacsak nincs egy létezõ címed (mellesleg ezt egy egyszerû kereséssel is találsz) <-- csak nemtudom ennek miylen jogi következményei vannak, ha egyáltalán ellenõrzik (ami elég ritka)...
szval minden meglehet oldani, csak okosan

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lehetséges, hogy augusztus elsõ felében érkezik az iPod 6G! 😊 Ugyan érintõképernyõ még nem lesz és butított Mac OS X sem, de frissített op. rendszerrel érkezik majd. Bõvebb infó: Apple blog

nekem pl a zune-os fassag is ment kodot kelett beirni 😄

gergod
fogadjunk hogy itunes account kell hozza... amit magyarorszagrol nem lehet....

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

<#smile>éértem

Morphin
Igen...és pár extra "ingyen" zenét kapsz hozzá a U2tól ami tulképpen nemis ingyen van mert ugye drágább mint a sima...tehát cska a fanatikusok vagyék meg <#vigyor1>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

a u2-s ipod semmi masban nem kulonbozik a simatol csak masho nez ki nem?

Zomil
nekem nem csak akor kattan egy picit, amikor elinditja a vinyot😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nekem halkan kattan eggyet néha 😊)