haxoror#170
Ez érdekes mert az ember azt hinné hogy a power a kardosoknak fontos de az igazi killerek a távolságiak, karddal lehetetlen olyan hatékonynak lenni mint pl. a fluximatorral, a kardosok szerepe legalább is nálam főleg az volt hogy lekössenek pár ellent amíg én Ailish/Encoval kinyírok mindenkit.
Ailish/Elco nagyon megéri a powert erőltetni és a wizardwood/ion fluximatort hagyni náluk ha nem te irányítod őket (ilyenkor tiszta StarWars fíling sugárnyalábok mindenfelé meg fröcssenő hullák :D, Bukinál én a powert nyomtam de így utólag őt is és Talt is inkább varázslónak kellett volna képezni (essence) mert ha partiban vannak a többiek megvédik őket egyedül meg a skilljeikkel sztem jobban tarolnak mint a kardokkal.
Tal-nak az életerőt mindenképpen ki kell maxolni!
A másik az essence mert bossfightnál nem a kard számít (hacsak vki nem rohatt jó vivó) hanem a skill és spirit power amire a sebzésbónuszt az essence adja, ahogy korábban írtam normál csatáknál meg tökmindegy hogy 50-et vagy 250-et sebez a karddal amikor én a wizardwood-dal 2000 sebzek egyszerre 2-3 monszteren :)
Talán a skill aminek nincs sok értelme (elég csak pár pont) mert normál harcok skillpowerek nélkül is simán lemennek és ha mégis kell pl. bossfightoknál akkor lötyikkel fel lehet mindig tölteni, igazán lötyiket csak akkor használtam amikor egyedül kellett egy kardos karival megzúzni vkit (mondjuk ilyenkor a fél bárpultot beléjük is kellett nyomnom, távolságiak meg pillanatok alatt újratöltik magukat manalopós-több monsztertérő lövésekkel.