haxoror#168
SPOILER
(bár sztem mindenki tudja már a legelején hogy mi lesz a vége :)
Na végigvittem, a röhej az egészben hogy Tal már tegnap is fullon volt de mondom a Void így kemény lesz szal ma csak a többiek ultimate cuccait gyűjtöttem be meg tápoltam őket magasabb szintre hogy majd milyen király vérengzést rendezek a Voidban ráadásul Tal az egyetlen akivel tényleg meg KELL szerezni a RuneSword-öt ami már régesrég megvolt, Ailishnál és Elconál gagyi a végső cucc a railgunokhoz képest Bukinál meg pont a trial az egyetlen ahol szükség lenne rá de ugye ott még nem lehet meg :D
Szóval fullos partyval teleport a voidba és... ennyi :D
Főgenya felszólít hogy vki küzdjön meg vele erre én naív gondolom sültgenyát csinálok belőle Ailishal hiszen ő az örököse Illumina császárságának, a legnagyobb varázsló, megbosszulja anyja halálát stb stb.
Persze a kardos parasztgyerek lép előre MEGINT aki gondolom mellékesen a szegényember legkisebb fia is meg ilyen közhelyek, elsőre a genya ki is nyírt egy pillanat alatt mert skillpowerezik ám ő is ezerrel :o
tipp: legalább egy kardban legyen dispell különben nonstop regenerálja meg boostolja magát, ráadásul a kesztűje neki is dispelles szal lesznek izgi helyzetek :)
mindenesetre régen volt olyan hogy egy gémet addig nem hagytam abba amíg a végére nem értem és ez egy ilyen gém, mindenkinek csak ajánlani tudom talán a Summoner-re hasonlít de azt is imádtam :)
Az egyetlen problémám vele (a beragadó hangokon kívül bár ha eredetim lenne akkor a patch ezt megoldaná szal kussolok :D) hogy igazán csak egyféleképpen lehet/éri meg a karaktereket fejleszteni és így elsőre is sikerült az ÖSSZES küldit megcsinálnom ezért az újrajátszásnak nincs sok értelme :/
De azért egy év múlva amikor már nem emlékszem mindenre biztos hogy mégegyszer előveszem :)