• sd54321
    ha netán erre járna az aki a végijátszást készítette:
    A nyomtatási jogosultságot igazán bekapcsolva hagyhatta volna, kicsit gondolgodjon mielött ilyet csinál.
    Simán megoldható, hogy pl. vízjelet iktat az oldalakba (sorokba). Ezt kinyomtatva értelmetlenül nagy meló lenne kiszedni csak azért, hogy azt ujra beszekennelje és elmondhassa, h van egy saját végigjátszása... aki ezt mégis megteszi az 50 oldalon keresztül az meg is érdemli, hogy ezt mondhassa. A grafikus elem kiszedése egy profi OCR progival éves meló! (tapasztalatból tom)
    Szal gondold végig.... sokkal egyszerűbb a nyomtatott anyagot (mint egy ujságot) lapozgatni mint folyton Alt+Tabot nyomagatni a játék közben és azért rimánkodni, hogy most ki ne fagyjon a game.... mert van akinél megesett. (géptől függ...)
    Én lazán végignyomtama agamet végigjátszás nélkül. Csak most kérte tőlem pár ismerős, hogy töltsem le nekei és ha lehet nyomtassam ki. Hát nem lehet.
    És nem az piszkált fel hogy nem lehet, hanem a sötétség, ami a fejekben uralkodik...
    Szal gondolkodj el rajta...
    Jah!
    Van néhány remek security oldal ahol pl. a pdf jogokkal is fogalalkoznak. A 128 bites kódolású állomány visszafejtése szinte lehetelen feladat. Ha jól tom nem is létezik ilyen progi még... szal gratulálhatsz magadnak.
    Aztán átmentem egy Adobe forumra, ahol meg azt olvasom, hogy megtaláták a pdf kódoló algoritmust az Acrobat Pof-ban. és már dolgoznak egy decryp eng-en... mindz volt vagy 2 hete.
    Mindezzel csak azt akartam mondani, hogy időt nyertél a jogosultságokkal, de győzelmet nem:)
    Ennyit a dolgok technikai hátteréről... ami mega tartalmat illeti: LE A KALAPPAL:) szép munka, de tényleg:)