Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
sajna kezdek letenni rola hogy végignyomjam a gamát ill egyáltalán hogy elkezdjek vele játszani😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ez a file létezik nálad? Ha igen, kitörlés után egy Windows újraindítással nem képzõdik újra? Csak akkor kerül oda, ha elindítod a TR installját?
elinditom az instalt és a két kép közül akármelyikre akarok ráklikkelni utána ezt a hibaüzenetet kapom
és azt a tmp file-t az instal hozza létre
és nem nodot használok
szal tüzfal virusirto ilyesmi kizárva hogy bekavarna
valami más a gáz de nem tom mi😞
amugy azt tom hogy elég a gépem hozzá merrt a demot végigvittem
Köszi!
Úgy csináltam ahogy le van írva, de semmi.
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van az afrikai pálya és végén van egy japcsi fõellenség. Hogyan lehet leverni, látom, hogy vannak azok a kõ kígyófejek alatta valami kövekkel. Nem tudom hogy ki kell lõni vagy nem, mert sehogy nem akar megoldódni. Elõre is köszönöm, szevasztok!
Köszönöm!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Bocs hogy ilyenekkel untatlak benneteket!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha a dat file-t nem találja, vagy CRC hibát ír ki, és NOD-od van, akkor
tényleg jópárszor leírták a megoldást.
Ha nem ez, akkor írd be a pontos hibaüzenetet.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Persze nem is volt a szekrényemben fürdõruci úgy emléxem <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy ha feljutottál a lándzsás szobrokhoz onnan kell tovább ográlni a lovas szoborhoz, ott egy golyót a kapcsolóra gurítani és a csillár lejebb ereszkedik
- ha NOD-ot használsz kapcsold ki benne az AMON-t
- ne telepítsd nagyon belsõ könyvtárba
- legyen 9.9 GB hely telepítés elõtt
[merlinw.org]
ugyhogy mégegyszer irom nem azzal van a bajom hogy felinstaláltam és nem megy hanem azzal hogy fel se tudom instalálni
én most kezdtem el a tr legendet,és máris elakadtam a háza fürdöjében.nemtudok átjutni a lovas szoborhoz pedig ott is van egy medál. a csillárra kellene ráugrani?SEGITSETEK???? PUSZI MINDENKINEK.<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
mert rögtön az instal elején kidob hibaüzenettel
Meg hiába látom, hogy a könyv a polcon kintebb van, mégse húzza meg. Miért?
Ennyi végeztem!!!
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Segítsetek már egy hete ezzel szenvedek és sehogysem tudom megcsinálni nem tudom kinyitni a Croft MAnorban a második ajtót lécci segítsetek!
kb 5 hozzászólás is foglalkozik az 1.1 elindításával.
1.0-hoz meg simán van nocd crack...
Tehát az, hogy itt nem kaptál segítséget, elég furcsa, persze, nem
olvasta el senki helyetted a beírásokat, az biztos.
Croft Manorban nemtudom kinyitni a medencében a második kaput tudnátok segíteni?
[merlinw.org]