3942
  • csgj
    már megoldottam crackel.. de azért thx...
  • csgj
    a nem eredeti verzióhoz hogyan használjam a patch-et? mert vmi crackelés kell, mert nem indul csak úgy el...
  • Sgtfathi
    Van Hozzá patch! Fel is raktam és nem sokkal jobb a gépem mint neked (alul)és már a kazasztáni pályán járok ,de hál isten nem volt bajom a szaggatással ja Next-Gen -el !!!
  • ult1mate
    Hi! Innen hogy kell tovabb menni ?
  • leslieboy
    Hát rólad is megvan a véleményem!Azt szokták mondani,az embert a beszéde minősíti!Gondolkodj el!A másik,az utolsó szörnyet mindenféle ugrabugra nélkül is ellehet intézni!Elmész az oszlop,vagy rom mögé,elbújsz,a szörny meg elkezd keresni!Ekkor suhintod meg a kardot,és az ereje a falakon is átmegy a célra!Vagyis úgy tudod sebezni,hogy ő nem is lát!Persze hogy ezt észrevedd,gndolkodni is kéne,nem csak ilyeneket beszólni!
  • Vlala #3056
    Nem olyan nehéz az, bár én is felhúztam magam rajta. Sőt, Lara is.
    A lényege kb. annyi, hogy ugrálj el a szörny támadásai elől, mindig nézz rá, akkor Lara becélozza, és lehet suhogtatni az Excaliburt. Ha a földre esik, odamenet, E billentyű, ezt kb. négyszer kell elvégezned, meg lehet csinálni.
    Aztán jöhet ugyanez time trialban, mert kell a 100%-hoz :)
  • MrSnake
    Ja és haljon ki a családfája aki megtervezte az utolsó ütközetet azzal a szarral!!
    Hardon nyomtam végig, de az egy lehetetlen mocsok!!! 1 életel, frankon elakad minden tereptárgyban, állandóan leesik, vagy mér ne lelök! :(
    Csak így tovább a készítöknek. Mit agyalhattak hogy csesszék el a végét.
    Egyre kevesebb a logikai rész is, hála a depi amcsi ivadékoknak.
    TR3 RULEZ!
  • MrSnake
    Kiváncsi lennék kinél játszható a gamma "NextGen ON" beállítás mellet.
    Nálam anélkül 60FPS, úgy hogy mellette minden full. Bekapcsolva viszont 15FPS, de
    amint körülnézek 2FPS. LOL!

Konfig: AbitAN8-V AMD64bit3200+ Gigabyte7800GT 2GB-RAM
    Szerintem ehhez 7900GTX-SLI kéne, vagy esetleg jön hozzá patch??
    Nincs a gamma jól optimalizálva, bocs egyáltalan nincs jól ottimalizálva!
    Oblivion szindróma!
  • Vlala #3053
    Most erre mit mondjak? Légy magadra büszke :)
  • sd54321
    a dolog lényege, hogy minden amit látsz a monitoron átmegy a videomemon is... innentől egyszerű a dolog:) csak beállítasz egy marh nagy felbontást ésmehet is a leképezés... kicsit macerás (50 oldal) de müxik:)
  • sd54321
    oks...
    tiszta sor...
    azért csöndesen megjegyzem,h közben sikerült kinyotatnom...
    ennyit a védelmekről:)
    de azért teljesen igezetok van, csak értelme nincs...mint látjátok:)
  • pako00
    ati kártyához létezik patch mobility radeon9000 elején jol muködöt a game japán pályánál már szaggat de nagyon pedig van 2.6ghz 512ram
  • lck
    Mikor a sárga kéz megjelenik nyomj cselekvés gombot ( alapbeállításban: E )
  • Doki17
    Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség: akárhogy probálom már vagy százszor megcsináltam de itt mindig leesik Videoval mutatom hogy mi a bajom amit innen szedhedtekINNEN csak 3 MB
  • Seka92
    probálj máshogy állni, mert lehet hogy, ugy állsz hogy nem tudja meghúzni
  • rage
    A Tombraider.hu -ról:

"A végigjátszás a TombRaider.hu szerzeménye, és tulajdona, a végigjátszás megnyitásával beleegyezel a szerzői jogok tiszteletben tartására.

A végigjátszást semmilyen módon nem lehet reprodukálni, tiltott minden nem otthoni felhasználása!

Az év eleji végigjátszáslopások miatt a produktum védett PDF fájlban található meg. A PDF nyomtatása a következő hónapokra tiltva van, de idővel feloldjuk a zárlatot. Amíg ez nem történt meg, ne is kérjétek tőlünk a nyomtatható változatot, az ilyen tartalmú levelekre nem is fogunk reagálni."

• csabarinkoo

Segítsünk helyetted meghúzni, vagy mi?
    :)
  • Ipsecsávo
    Szevazstok

egykis segitség kéne Engladban az egyik harangot hiába huzom meg a kart nem jönn le a ketrec
    légyszi segitsen valaki
  • klever
    Köszi.Akkor megyek Tibetbe
  • Pharaoh
    Nem csak a Croft Manort-ban, az egész játékban össze kell szedni a medálokat + a Tiem Trialok is teljesíteni kell, ekkor lesz a játék 100% és lehet bikinit választani.
  • klever
    Valószínüleg kijártam a Croft Manort Minden pajzs megvan mégsem öltözik át a hálóban bikinibe.Mit hagytam ki?
  • csabarinkoo

ha Hydránál jársz, már fel se vegyél fegyvert, úgyis jön a "kard magától" :)
  • Pharaoh
    és a pisztolyon felűl csakegy fegyvered lehet, vagyis, ha felveszem egy harmadikat az előzőt eldobja.
  • lámadémon
    szóval balfütty...
    ehh...
    na mindegy...

kösszentyű...
  • Rage47
    fel kell venni E betüvel a földröl.
  • lámadémon
    hmm... gyerekek. miért van az (saját balfüttyságemet leszámítva), hogy a hydránál járok és még mindig csak alappisztolyaim vannak. még az elején volt eccer géppittyum, de azóta semmi... fel kell venni? de nem jelenik meg semmi...

tipp?
  • Vlala #3035
    Na nem azét, hogy védjem Hamstert, de leírta, miért csinálta. A régebbieket elég sokan kimásolták, és a végéről "véletlenül" lehagyták az aláírást.
    Én sem repesnék az örömtől, ha a saját munkámat más aláírással találnám meg a neten...
    De ne keltsünk flamet.
  • sd54321
    ha netán erre járna az aki a végijátszást készítette:
    A nyomtatási jogosultságot igazán bekapcsolva hagyhatta volna, kicsit gondolgodjon mielött ilyet csinál.
    Simán megoldható, hogy pl. vízjelet iktat az oldalakba (sorokba). Ezt kinyomtatva értelmetlenül nagy meló lenne kiszedni csak azért, hogy azt ujra beszekennelje és elmondhassa, h van egy saját végigjátszása... aki ezt mégis megteszi az 50 oldalon keresztül az meg is érdemli, hogy ezt mondhassa. A grafikus elem kiszedése egy profi OCR progival éves meló! (tapasztalatból tom)
    Szal gondold végig.... sokkal egyszerűbb a nyomtatott anyagot (mint egy ujságot) lapozgatni mint folyton Alt+Tabot nyomagatni a játék közben és azért rimánkodni, hogy most ki ne fagyjon a game.... mert van akinél megesett. (géptől függ...)
    Én lazán végignyomtama agamet végigjátszás nélkül. Csak most kérte tőlem pár ismerős, hogy töltsem le nekei és ha lehet nyomtassam ki. Hát nem lehet.
    És nem az piszkált fel hogy nem lehet, hanem a sötétség, ami a fejekben uralkodik...
    Szal gondolkodj el rajta...
    Jah!
    Van néhány remek security oldal ahol pl. a pdf jogokkal is fogalalkoznak. A 128 bites kódolású állomány visszafejtése szinte lehetelen feladat. Ha jól tom nem is létezik ilyen progi még... szal gratulálhatsz magadnak.
    Aztán átmentem egy Adobe forumra, ahol meg azt olvasom, hogy megtaláták a pdf kódoló algoritmust az Acrobat Pof-ban. és már dolgoznak egy decryp eng-en... mindz volt vagy 2 hete.
    Mindezzel csak azt akartam mondani, hogy időt nyertél a jogosultságokkal, de győzelmet nem:)
    Ennyit a dolgok technikai hátteréről... ami mega tartalmat illeti: LE A KALAPPAL:) szép munka, de tényleg:)
  • csabarinkoo

Ne aggódj Amandával majd nem lesz ilyen gondod.
    Mondjuk furcsáltam is, hogy legkönnyebb ellenség Ő volt a végén.
  • Seka92
    ja...de akkor is a legnehezebb a hátsó kettő, mert a hidnál könnyebben el tud kapni!
  • Vlala #3031
    Ha véletlenül nem jönne össze, vagy lekéssük a fejét a ketreccel, ne ugyanazt a harangot próbáljuk kongatni, mert ránk támad. Sokan itt rontják el...
  • Seka92
    hát akkor....SZIVESEN!
  • Vlala #3029
    Ezt sem tudtam...
  • Seka92
    fegyverrel kell lőni azokat a lelógó izéket amik igazából harangok. amikor eléggé megkondul, akkor a hidra odafigyel és te addig a mágneses kötéllel leengeded a rácsot, ami jol fejen vágja, és lemegy egy kis élete. ugyanigy megcsinálod a másik 3mal is, és végül kifekszik
  • Dévids
    helo
    megint elakadtam englandba ott amikor rámtámad egy nagy vízi szörny és nem tudom kicsinálni.hogy kell megölni?
  • csabarinkoo

Mondjuk mocskosúl unom már ezt a két Globális, grandiozus cég versenygését.
    Ha valóban csakis azért nem bírtam a next gent bekapcsolni, mert nem Nvidia...
    Lényeg az, hogy azért mert az Nvidia cég minden egyes normális játékot pénzel, hogy ott legyen a logója, még nem jelenti azt, hogy jobb lenne, mint az ATi.

[URL=http://www.ati.com/products/RadeonX1900/]

Ők is tudnak és nekem akarok snekit sem megsérteni, de szerintem még jobbak is.
  • csabarinkoo

Kipörgettem a játékot és korrekt volt, kár,hogy ilyen rövid.
    Nem is értem mi foglal 7.5 gigát :)
    Amúgy azért nem lehet bekapcsolni nálam a "Next Gent." mert ATi-m van ?
  • Seka92
    thanx...tudom lol vok
  • MerlinW
    fórum, baloldal, beállítások...
  • Seka92
    ja és mégegy, ami nem ide tartozik...hol lehet berakni a nevem mellé képet?