Különleges verziók, összegyúrt zenék minden ami ideillik
  • K.András
    #79
    Szerintem ez kezd megvalósulni, előtt-utóbb véglegesen megszűnnek a fizikai korlátok és mindenki akinek tehetsége van meg fogja tudni mutatni magát a világnak anélkül (mindenki tehetséges valamiben), hogy rossz emberek a pénzéhségtől vezérelve megszabnák mi a zene. Sajnos nagyon sok embernél csak 3 tv adás van, és abból más sem folyik mint az erőszak, reméljük minél hamarabb eljut minden lakásba az internet és akkor nem lesznek foglyai ezeknek a pénzéhes embereknek, mindenki kiválaszthatja majd magának a neki tetsző műsort, zenét stb.!
    Szerintem egy művész aki valóban az embereket akarja szórakoztatni nem akarhatja ezt pénzért csinálni, hiszen akkor ez már nem szórakoztatás hanem a pénzhajhászás magas foka, legyünk minél gazdagabbak abból, hogy a tudásunkat áruljuk pedig a tudást nem árulni kell hanem átadni méghozzá ingyen! Természetesen ez a mai világban még megvalósíthatatlan mert pénz nélkül nem lehet élni(egyenlőre). Addig is amíg pénzt keresnek ezzel legalább próbálják jó célokra fordítani és elősegíteni, hogy ez a világ minél hamarabb itt legyen! Remélem egyre több ember fog így gondolkodni és akkor egy sokkal jobb világ vár majd ránk!

    Mondhatják, hogy naiv vagyok és nyálas de nem érdekel, szerintem ezek jó gondolatok és szándékok ezért valószínű sok embernek nem lesz nehéz befogadni...