• SaphireDraco
    Sziasztok!
    Most kaptam meg barátomtól ezt a játékot és szeretnék pár dolgot tisztázni,kérdezni.Elsősorban azt tudni kell rólam hogy eléggé jól mennek ezek a lövöldözős fps tps játékok voltam pár versenyen is értem el jó helyezést szal otthon vagyok ezekben a játékokban nem kevésbé az unreal sorozattban is 14-15 éves koromtól eltekintve. Játszottam az 1 el 2 ővel és most ezzel is és pár tapasztalatot leírnék és párat kérdeznék melyben számítok a segítőskésségetekre. Elős sorban nagyon megörültem hog yaz én gépemen így fut ez a játék, egy 9400 as vidi karim van és meg se nyikkan alatta a vas medium grafikán 1440x 900 asszem felbontásban (22 col monitor) is nagyon széepn fut de az elképesztően szép grafikán kívül még rengeteg másban is kellemes meglepetést okozott a játék. A kérdésem viszont az lenne hogy csak én érzem nagyon erősnek a botokat? Szal én Adept fokozaton játszogatok de azt vettem észre hogy a botok nagyon durván céloznak és működnek.Szal a régi játékokban ahol 1 player akár 5-8 bottal is elbánt itt elég nehéz dolga van, 1v1 be persze megvered a botot de már 2 v1 be nem sok esélyem van ezenkívül a járműveket is pillanatok alatt legyalázzák.
    Szal csak én jöttem ki az unreal ból vagy ti is erősnek tartjátok a botokat és a playerekkel online kevesebb baj van? :)