• stevyxix
    Esape-re egy skillpont, ha forró a helyzet segít a menekülésben vagy kis időt lehet vele nyerni (ha multiban nyomod (vagy sp 1.2-es patch fennvan), akkor mielőtt elnyomod a skillt be kell nyomni egy egészségügyi csomagot, ugyanis az escape-et minden támadás, skill vagy tárgy használat megszakít és nem leszel tovább láthatatlan.
    Egyébként van pár különböző build mm-nek, ha segít megmutatom az eddigiek szerinte tervezett buildem:
    MM build
    Dead eye-t gondolom nem kell magyarázni, ha sokat akarsz lövöldözni akkor alap,
    ugyan így a multi shot is ami a hatóideje alatt további 2 lőszert lő ki így lényegében közel 3x sebzés érhető el (azért csak közel, mivel minden lőszer adott intervallumon belül sebez vagyis -tól -ig sebzés van),
    Multi beacon tömegre tudsz hatni vele (bár őszintén szólva ezt nem próbáltam még a gyakorlatban),
    tactical stance, ha kicsit távolabbról akarok lövöldözni (én nem vagyok kifejezetten az a sniper típus),
    kát gránátból pedig a gyújtó gránáton van a hangsúly, de ilyenkor felmerül a kérdés miért a fázis gránáton van 10 pont? hát azért, mert az növeli minden gránát elemtális támadás erejét, így a gyújtó gránát elég erős, és jó eséllyel felgyújtja az ellenséget, ami 5% életerő veszteséget jelent másodpercenként. A maradék 3 skillt pedig csak úgy megvettem (egy használatánál is van esély a másik kettő működésére, de hangsúly a concussion rounds-on van, ami növeli a megszakítás esélyét.)
    Persze játék stílus függő ez is, van aki sniper-ra megy rá, vagy a 3 légicsapásra, változó és van még pár lehetőség ...