• stevyxix
    Great defender csak akkor kell ha nagyon szorul a hurok, mint mondtad ritkán használható, épp ezért elég rá az az egy pont, ha kell életet menthet, nem beszélve róla, hogy a csapattagokra is hat aurán belül, ami méginkább ütösebbé teszi multiban.
    Az én tervezett skillfám így néz ki:
    Skilltree
    innen amúgy le is lestem mit tudnak a skillek, néhányat már ismertem mm-től, az első pár szinten lévő skilleket kipróbáltam, és úgy vettem észre a molotov assault-ra érdemes építeni (elit módba elég egyszer beast of abbadon(towerbe a nagy monstrum amit le kell kicsinyíteni) alá nyomni és meg is hal, pedig első szinten volt még csak ha jól emlékszem, és még lágra is kapott).
    Haste bot szintén jó, gyorsabban tüzlesz mint egyébként, bár a multi shot 1000x jobb, de azért ez se rossz, főleg, hogy ez csapatra hat újra csak, így a droid is gyorsabban tüzel ...
    Nekem nem hiányzik 30-as szintre pöpec skill, főleg, hogy dio-val ellentétben itt sokszor nem elég egy skillpontot ráraknod egy skillre, hogy megvehesd a következőt, mennyivel jobb, ha már az elején vannak a használható skillek.