Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• mrzed001
    Nekem egyből ment minden, az öreg Alcohol legfrissebb változata bizony nem okozott még soha eddig gondot :) (itt azért kellett a SR7 is, de eddi gamék elmentek nélküle is)

Nos, magáról a játékról.
    Nem rossz a Single kampány sem, igaz butuska és túlefektezett átvezető videók vannak benne, de hangulatos.
    Vezérlő felületéről egy másik game jut eszembe (talán Crome?), hát, valahogy az 1 jobban tetszett. Az, hogy lentre kerültek a kijelzők zavaró, sőt még nem találtam meg, hogy ha töbszemélyes a jármű, akkor beszállt-e valaki (töbszemélyesek egyáltalán ? pl AT-AT? Repcsi? Valami? És hol jelzi?)
    Belekerült 1-2 új feature, pl melegszenek a fegyverek, illetve leállnak egy időre, ha túlmelegedtek.
    Meglepetés volt, hogy egyes pályákon nem sokat fejlesztettek. Pl egyik kedvenc a Hoth, ott teljesen azonos az 1 és 2 pályája, annyi a különbség, hogy a belső terek szebbek lettek (térképre majdnem dettó az 1)
    Pozitív fejlesztés, hogy AT-AT-t vezetve a vezető a kis fejágyúkat is vezérli
    A repkedést szokni kell egy kicsit, de nem rossz. Mondjuk a torpedó célratartásnál túlzottan pontosan be kell célozni az ellenfelet, ez negatív.

Multi: Eddig 3 játékmóddal találkoztam benne, amiket pályánként lehet választani: normál csata, Capture the Flag, és vadászat. Mondanom sem kell, hogy értelme sztem csak az elsőnek van. Ami a multi szerver készítését illeti továbbra is hajlamos elfelejteni az előzőleg beállítottakat ami bosszantó.
    Szimpla internet gamet 4-en, LAN game-t 64-en lehet nyomni ha jól láttam (és ennek a beállítása folyton visszaugrik Internetre, ami piszok bosszantó)

Összességében tetszik, hangulatos Darth Vaderrel nyomulni :)))