Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Megjelentek újab Mini Mod-ok a BF2-höz!:
1.,Acklays on Kashyyk mod:
Acklays-okkal mehetünk Kashyyk-on (Felucia pályán azok a soklábú nagy állatok Concuestben)Ez helyettesíti a CIS-t.kicsit bug-os mer ha sprintelsz ezzel az állattal úgy néz ki mint ha már megdöglött volna(jópofa de nem igazán hasznos.)
2.,Playable Gamorreans mod:
Ezzel a MOd-dal a jedi visszatér-ből ismert jabba palotájában levő "vaddisznó szerű" őrök.Az empire-t helyettesíti ezeken a pályákon:
Tantive IV (Conquest)
Jabba's Palace (Conquest)
Kashyyyk (Conquest)
Dagobah (Conquest)
Kipróbáltam hát ez a mod se túl hasznos ez is bugos mert az empire név alatt vannak a rebelek és rebel név alatt Gamorreans-ok vannak.(Nem tud sprintelni, a szimpla ugrás pedig levesz a sárga csíkból.Mondanom sem kell hogy csak Galactic Civil War-nál megy.
3.,a Map Mods-nál található ez a mod "Heroes on geonosis"
amelynek segítségével a Mos eisley pályán az assault mod -ot elindítjuk mos-eisley kép fog feltúűnni amíg töltődik, de egyszercsak a geonosis-on találjuk magunkat mos-eisley helyett.ennek a mod-nak annyi a problémája h ugyanaz a zene megy alatta mint mos-eisley ban(kocsmazene vagy mi)ez a mod viszont nemis olyan rossz kicsit változatosabb legalább a jedi-villains harc(a kezdőknek: a játékban galactic civil war és a clone wars is legyen bepipálva!)
És amit tegnap kihagytam:
A Mini Mods -on belül található 1 olyan h vehicle mods:
itt találunk 2 file-t.Érdemesebb a 2. at letölteni mert az v1.1
ez 1 telepítős cucc amivel a galactic civil war nál az űr pályáknál történt némi változtatás ami izgalmasabbá teszi a játékot de nem túl kedevző:
az összes gépnek (galactic civil war) már nem végtelen rakéta lövése van , az anyahajókról pedig eltűnnek a heavy turretek.én ennyit vettem észre lehet h van még más változtatás is.ezt a modot olyanoknak ajánlom akik már unják az űrcsaták könnyű megnyerését és nem rakétázgatja az anyahajók palyzsát, command bridge-jét és a többi részét.Ha nem tetszik akkor futtassuk az uninstall filet(Bf2Restore.. vagy mi)Egyenlőre ennyi mod van ha megjelennek újabbak akkor megírom h mi mire jó.addig is jó játékot.