3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#1969 Amikor kész lesz vele az aki csinálja a magyarosítását -
#1968 nincs ilyen progija senkinek se, de ha lenne se adná oda senki ebbe a forumban, keress ilyen forumot, vagy indíts egyet.
Megnyugtatlak hogy én úgy hallottam hogy iszonú bonyolult és napokig kell szórakozni hogy úgy játszható grafikával mennyen, és élvezhetetlen, de használhatsz google-t is ha nagyon kell... -
evil 007 #1967 mikor készül el a magyarítás a játékhoz??????? -
#1966 nincs és ez nemide tartozik.. -
bad00 #1965 Valakinek van olyan programja amivel ps2 játékot beolvas a számítógép??????????????, -
#1964 A módokat majd kifogom próbálni, bár inkább a jediseket. Majd kipróbálhatnánk Hamachin is őket, akkor már nem csak mos eisley lenne jedis :)
Tényleg mi vna ha a szervernek a jedis van meg, másoknak meg a sima? :D -
#1963 A játék nagyon jó és nem értelmetlen, és nem az égből potyognak a jedik :D
Próbáld ki, sztem a áték jó, bár néhol tényleg vannak benne értelmetlen dolgok, a játék jól emgvan tervezve és izgalmas játékmenet is van néha. Főleg hálóba. -
#1962 szívesen ez az 1 baja ennek a modnak. -
Tom Tom #1961 Hát azért nem éppen ez a helyzet...Én megvettem eredetibe pedig nemszoktam eredeti játékokat venni és szerintem megérte.Nekem nagyon bejön. -
Tom Tom #1960 kösz pajti megy.Bár ennek semmi értelme hogy 10 obi ott rohangál a hangárba de azért egy próbát megért
-
Cat 02 #1959 igaz hogy xar a játék ?
nekem haverom azt mondja : ment és Jedik potyogtak az égből oylan xar a MI -
#1958 na már megy is :) -
#1957 ok köszi -
#1956 Olvasd el a F.A.Q-ot ott megtalálsz mindent. -
#1955 császtok!
Plz help me! amikor indítom a játékot kiirja hogy a security moule nem aktív vagy vmi ilyen mit lehet tenni hogy menjen a game? -
#1954 1-2 screenshot a modokhoz:(a képek a letöltött file-okból vannak)
Acklay:
Gamorrean:
Heroes on Geonosis:
Space Heroes:
-
#1953 Megjelentek újab Mini Mod-ok a BF2-höz!:
1.,Acklays on Kashyyk mod:
Acklays-okkal mehetünk Kashyyk-on (Felucia pályán azok a soklábú nagy állatok Concuestben)Ez helyettesíti a CIS-t.kicsit bug-os mer ha sprintelsz ezzel az állattal úgy néz ki mint ha már megdöglött volna(jópofa de nem igazán hasznos.)
2.,Playable Gamorreans mod:
Ezzel a MOd-dal a jedi visszatér-ből ismert jabba palotájában levő "vaddisznó szerű" őrök.Az empire-t helyettesíti ezeken a pályákon:
Tantive IV (Conquest)
Jabba's Palace (Conquest)
Kashyyyk (Conquest)
Dagobah (Conquest)
Kipróbáltam hát ez a mod se túl hasznos ez is bugos mert az empire név alatt vannak a rebelek és rebel név alatt Gamorreans-ok vannak.(Nem tud sprintelni, a szimpla ugrás pedig levesz a sárga csíkból.Mondanom sem kell hogy csak Galactic Civil War-nál megy.
3.,a Map Mods-nál található ez a mod "Heroes on geonosis"
amelynek segítségével a Mos eisley pályán az assault mod -ot elindítjuk mos-eisley kép fog feltúűnni amíg töltődik, de egyszercsak a geonosis-on találjuk magunkat mos-eisley helyett.ennek a mod-nak annyi a problémája h ugyanaz a zene megy alatta mint mos-eisley ban(kocsmazene vagy mi)ez a mod viszont nemis olyan rossz kicsit változatosabb legalább a jedi-villains harc(a kezdőknek: a játékban galactic civil war és a clone wars is legyen bepipálva!)
És amit tegnap kihagytam:
A Mini Mods -on belül található 1 olyan h vehicle mods:
itt találunk 2 file-t.Érdemesebb a 2. at letölteni mert az v1.1
ez 1 telepítős cucc amivel a galactic civil war nál az űr pályáknál történt némi változtatás ami izgalmasabbá teszi a játékot de nem túl kedevző:
az összes gépnek (galactic civil war) már nem végtelen rakéta lövése van , az anyahajókról pedig eltűnnek a heavy turretek.én ennyit vettem észre lehet h van még más változtatás is.ezt a modot olyanoknak ajánlom akik már unják az űrcsaták könnyű megnyerését és nem rakétázgatja az anyahajók palyzsát, command bridge-jét és a többi részét.Ha nem tetszik akkor futtassuk az uninstall filet(Bf2Restore.. vagy mi)Egyenlőre ennyi mod van ha megjelennek újabbak akkor megírom h mi mire jó.addig is jó játékot.
-
#1952 Jah és kipróbáltam megint és azért nem megy neked mert nem minden space pályán megy nekem ment a space yavin(assault mode, Kashyyk (assault mode) a többinél nem mennek... -
#1951 Csak a Republic-nál Rebels-nél megy legalábbis a readme ezt írja -
Tom Tom #1950 Pedigm úgy csináltam... -
#1949 A hero-kat always-re kell állítani. -
Tom Tom #1948 nekem az Istennek se indul el az az űrös dolog.Annyi hogy bemegyek a letöltött mappájába ctrl+c azt a missionost aztán az lvl pcbe ctrl+v és akkor újrarakja de nekem nem megy!!!Amúgy az a másik zsír, kösz -
#1947 Oké, köszi szépen!! -
#1946 Na ilyen :
-
#1945 Ja és a corucsant-os modhoz:
ha jedikkel megyünk akkor a jedik visszatöltik az életüket(kivéve a hero) -
#1944 Szívesen. majd kipróbálom a többit is aztán leírom ha kell.(Vehicle mods vagy mi) -
#1943 Köszönöm Szépen -
milk01 #1942 na most érvénysült a "mer le leszel ugatva..." -
#1941 Felmész ide klikk a mods -hoz és ott találsz 2 mod-ot az egyik a Jedi vs. clones és a másik a space heroes.
Jedi vs clones:ez 1 olyan mod amit ha telepítünk akkor a coruscant pályán 2-flag módban a CIS -ből jedk lesznek, és ellenük lesznek a klónok anakin vezetésével.INSTALálás:először csinálj 1 mentést a amission.lvl-ről(C:\Program Files\lucasarts\Star Wars battlefrontII\GameData\data\_lvl_pc a letöltött fileból szedd ki a mission.lvl-t és írd felül az itt levő mission.lvl-t
Space Heroes: ezzel a moddal engedéklyezni tudjuk h az űrben levő pályákon jedik legyenek.ehhez a hero menüpontnál timer-re állítjuk és always-re.INSTALálás:C:\Program Files\lucasarts\Star Wars battlefrontII\GameData\data\_lvl_pc a letöltött fileból szedd ki a mission.lvl-t és írd felül az itt levő mission.lvl-t
Találhatók még Mini Mod-ok:
-Episode 2 clones: em próbáltam ki de a nevéből következtetve episode2-s klónok lesznek a játékban..
-Extra heroes on Kshyyk: Ha Kashyyk bolygón megyünk akkor ezzel a moddal kapunk 1 plusz hőst(Rebels > Pilot Luke, Empire > The Emperor, Republic > Obi-Wan Kenobi, CIS > General griveous ezeknek a akaraktereknek nem fogy le az életük)Instalálás ugyanaz mint ahogy az előzőkben leírtam.
Tipp:egyszerre csak 1 mod használható. -
#1940 ez egy forum, itt nicns kérdezés arról hogy hogy kell beindítani. Ott a FAQ, ha azt kiolvastad négyszázszor és megpróbáltál mindent attani leírások alapján, akkor felvehetsz MSN-re és segítek ha nem megy... -
milk01 #1939 amikor belépsz a forumra van 1 bazinagy kép a bf2röl alatta 1 szöveg lécci probálkozz onnnan az elinditással! -
#1938 Mi??
Ezt most nem értem sry:)
Melyiket kell ezekhez leszedni? -
Jimmy14 #1937 megvan a Battlefront 2 de sajna nem müxik nem tudnátok segteni? -
Jimmy14 #1936 csá
-
#1935 A telepítőset futtasd, indítsd el a ajátékot és a coruscant pályán hero always, és flag re állítsd ne concouest-re.
a kashyyk az pedig simán müxik a rakétás karakterek helyén jedik vannak. -
#1934 Én néztem.a hero-kat always re kell állítani akkor megy. -
#1933 valaki nézte ezt a space modot? -
istvan03 #1932 Gyűjtők figyelem !
Eladnám StarWars:Rebellion(első kiadás, nagydobozos, kitűnő állapotban), StarWars:GalacticBattlegrounds Saga(ez új, DVD-tokos kiadás, küldetéslemezzel együtt) és StarWars: X-Wing Alliance(ez is nagydobozos, kitűnő állapotban) játékaimat.
Engem viszont érdekelne a StarWars:Battlefront című játék (persze eredeti, gyári változatban)
Email:macilaci03(kukac)freemail.hu
-
#1931 ha ez a leírás alapján nem tudják megcsinálni akkor szztem nem érdemes játszani ezzel a játékkal mert ennél még sokkal nehezebb részek is lesznek :D
Bár azt nem értem hogy mér akarják lerombolni a könyvespolcokat...
A módokból 2-t akartam kipróbálni de nem igazán akartak bejönni, pedig csináltam biztimentést a fájlból, felülírtam a módé val, megcsináltam még amit kell de nem jó xD
Még a telepítős sem megy :D -
#1930 Vannak már modok a bf2-hözModok