3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Balumann
    Amikor kész lesz vele az aki csinálja a magyarosítását
  • Balumann
    nincs ilyen progija senkinek se, de ha lenne se adná oda senki ebbe a forumban, keress ilyen forumot, vagy indíts egyet.
    Megnyugtatlak hogy én úgy hallottam hogy iszonú bonyolult és napokig kell szórakozni hogy úgy játszható grafikával mennyen, és élvezhetetlen, de használhatsz google-t is ha nagyon kell...
  • evil 007
    mikor készül el a magyarítás a játékhoz???????
  • Istencsászár
    nincs és ez nemide tartozik..
  • bad00
    Valakinek van olyan programja amivel ps2 játékot beolvas a számítógép??????????????,
  • Balumann
    A módokat majd kifogom próbálni, bár inkább a jediseket. Majd kipróbálhatnánk Hamachin is őket, akkor már nem csak mos eisley lenne jedis :)
    Tényleg mi vna ha a szervernek a jedis van meg, másoknak meg a sima? :D
  • Balumann
    A játék nagyon jó és nem értelmetlen, és nem az égből potyognak a jedik :D
    Próbáld ki, sztem a áték jó, bár néhol tényleg vannak benne értelmetlen dolgok, a játék jól emgvan tervezve és izgalmas játékmenet is van néha. Főleg hálóba.
  • Chester1
    szívesen ez az 1 baja ennek a modnak.
  • Tom Tom
    Hát azért nem éppen ez a helyzet...Én megvettem eredetibe pedig nemszoktam eredeti játékokat venni és szerintem megérte.Nekem nagyon bejön.
  • Tom Tom
    kösz pajti megy.Bár ennek semmi értelme hogy 10 obi ott rohangál a hangárba de azért egy próbát megért
  • Cat 02 #1959
    igaz hogy xar a játék ?

nekem haverom azt mondja : ment és Jedik potyogtak az égből oylan xar a MI
  • MooD
    na már megy is :)
  • MooD
    ok köszi
  • Chester1
    Olvasd el a F.A.Q-ot ott megtalálsz mindent.
  • MooD
    császtok!
    Plz help me! amikor indítom a játékot kiirja hogy a security moule nem aktív vagy vmi ilyen mit lehet tenni hogy menjen a game?
  • Chester1
    1-2 screenshot a modokhoz:(a képek a letöltött file-okból vannak)
    Acklay:

Gamorrean:

Heroes on Geonosis:

Space Heroes:

• Chester1
    Megjelentek újab Mini Mod-ok a BF2-höz!:

1.,Acklays on Kashyyk mod:
    Acklays-okkal mehetünk Kashyyk-on (Felucia pályán azok a soklábú nagy állatok Concuestben)Ez helyettesíti a CIS-t.kicsit bug-os mer ha sprintelsz ezzel az állattal úgy néz ki mint ha már megdöglött volna(jópofa de nem igazán hasznos.)

2.,Playable Gamorreans mod:
    Ezzel a MOd-dal a jedi visszatér-ből ismert jabba palotájában levő "vaddisznó szerű" őrök.Az empire-t helyettesíti ezeken a pályákon:
    Tantive IV (Conquest)
    Jabba's Palace (Conquest)
    Kashyyyk (Conquest)
    Dagobah (Conquest)
    Kipróbáltam hát ez a mod se túl hasznos ez is bugos mert az empire név alatt vannak a rebelek és rebel név alatt Gamorreans-ok vannak.(Nem tud sprintelni, a szimpla ugrás pedig levesz a sárga csíkból.Mondanom sem kell hogy csak Galactic Civil War-nál megy.

3.,a Map Mods-nál található ez a mod "Heroes on geonosis"
    amelynek segítségével a Mos eisley pályán az assault mod -ot elindítjuk mos-eisley kép fog feltúűnni amíg töltődik, de egyszercsak a geonosis-on találjuk magunkat mos-eisley helyett.ennek a mod-nak annyi a problémája h ugyanaz a zene megy alatta mint mos-eisley ban(kocsmazene vagy mi)ez a mod viszont nemis olyan rossz kicsit változatosabb legalább a jedi-villains harc(a kezdőknek: a játékban galactic civil war és a clone wars is legyen bepipálva!)

És amit tegnap kihagytam:
    A Mini Mods -on belül található 1 olyan h vehicle mods:
    itt találunk 2 file-t.Érdemesebb a 2. at letölteni mert az v1.1
    ez 1 telepítős cucc amivel a galactic civil war nál az űr pályáknál történt némi változtatás ami izgalmasabbá teszi a játékot de nem túl kedevző:
    az összes gépnek (galactic civil war) már nem végtelen rakéta lövése van , az anyahajókról pedig eltűnnek a heavy turretek.én ennyit vettem észre lehet h van még más változtatás is.ezt a modot olyanoknak ajánlom akik már unják az űrcsaták könnyű megnyerését és nem rakétázgatja az anyahajók palyzsát, command bridge-jét és a többi részét.Ha nem tetszik akkor futtassuk az uninstall filet(Bf2Restore.. vagy mi)Egyenlőre ennyi mod van ha megjelennek újabbak akkor megírom h mi mire jó.addig is jó játékot.
  • Chester1
    Jah és kipróbáltam megint és azért nem megy neked mert nem minden space pályán megy nekem ment a space yavin(assault mode, Kashyyk (assault mode) a többinél nem mennek...
  • Chester1
    Csak a Republic-nál Rebels-nél megy legalábbis a readme ezt írja
  • Tom Tom
    Pedigm úgy csináltam...
  • Chester1
    A hero-kat always-re kell állítani.
  • Tom Tom
    nekem az Istennek se indul el az az űrös dolog.Annyi hogy bemegyek a letöltött mappájába ctrl+c azt a missionost aztán az lvl pcbe ctrl+v és akkor újrarakja de nekem nem megy!!!Amúgy az a másik zsír, kösz
  • Anthony001
    Oké, köszi szépen!!
  • Chester1
    Na ilyen :

• Chester1
    Ja és a corucsant-os modhoz:
    ha jedikkel megyünk akkor a jedik visszatöltik az életüket(kivéve a hero)
  • Chester1
    Szívesen. majd kipróbálom a többit is aztán leírom ha kell.(Vehicle mods vagy mi)
  • Anthony001
    Köszönöm Szépen
  • milk01
    na most érvénysült a "mer le leszel ugatva..."
  • Chester1
    Felmész ide klikk a mods -hoz és ott találsz 2 mod-ot az egyik a Jedi vs. clones és a másik a space heroes.

Jedi vs clones:ez 1 olyan mod amit ha telepítünk akkor a coruscant pályán 2-flag módban a CIS -ből jedk lesznek, és ellenük lesznek a klónok anakin vezetésével.INSTALálás:először csinálj 1 mentést a amission.lvl-ről(C:\Program Files\lucasarts\Star Wars battlefrontII\GameData\data\_lvl_pc a letöltött fileból szedd ki a mission.lvl-t és írd felül az itt levő mission.lvl-t

Space Heroes: ezzel a moddal engedéklyezni tudjuk h az űrben levő pályákon jedik legyenek.ehhez a hero menüpontnál timer-re állítjuk és always-re.INSTALálás:C:\Program Files\lucasarts\Star Wars battlefrontII\GameData\data\_lvl_pc a letöltött fileból szedd ki a mission.lvl-t és írd felül az itt levő mission.lvl-t

Találhatók még Mini Mod-ok:
    -Episode 2 clones: em próbáltam ki de a nevéből következtetve episode2-s klónok lesznek a játékban..
    -Extra heroes on Kshyyk: Ha Kashyyk bolygón megyünk akkor ezzel a moddal kapunk 1 plusz hőst(Rebels > Pilot Luke, Empire > The Emperor, Republic > Obi-Wan Kenobi, CIS > General griveous ezeknek a akaraktereknek nem fogy le az életük)Instalálás ugyanaz mint ahogy az előzőkben leírtam.
    Tipp:egyszerre csak 1 mod használható.
  • Balumann
    ez egy forum, itt nicns kérdezés arról hogy hogy kell beindítani. Ott a FAQ, ha azt kiolvastad négyszázszor és megpróbáltál mindent attani leírások alapján, akkor felvehetsz MSN-re és segítek ha nem megy...
  • milk01
    amikor belépsz a forumra van 1 bazinagy kép a bf2röl alatta 1 szöveg lécci probálkozz onnnan az elinditással!
  • Anthony001
    Mi??
    Ezt most nem értem sry:)
    Melyiket kell ezekhez leszedni?
  • Jimmy14
    megvan a Battlefront 2 de sajna nem müxik nem tudnátok segteni?
  • Jimmy14
    csá
  • Chester1
    A telepítőset futtasd, indítsd el a ajátékot és a coruscant pályán hero always, és flag re állítsd ne concouest-re.
    a kashyyk az pedig simán müxik a rakétás karakterek helyén jedik vannak.
  • Chester1
    Én néztem.a hero-kat always re kell állítani akkor megy.
  • Istencsászár
    valaki nézte ezt a space modot?
  • istvan03
    Gyűjtők figyelem !
    Eladnám StarWars:Rebellion(első kiadás, nagydobozos, kitűnő állapotban), StarWars:GalacticBattlegrounds Saga(ez új, DVD-tokos kiadás, küldetéslemezzel együtt) és StarWars: X-Wing Alliance(ez is nagydobozos, kitűnő állapotban) játékaimat.
    Engem viszont érdekelne a StarWars:Battlefront című játék (persze eredeti, gyári változatban)
    Email:macilaci03(kukac)freemail.hu
  • Balumann
    ha ez a leírás alapján nem tudják megcsinálni akkor szztem nem érdemes játszani ezzel a játékkal mert ennél még sokkal nehezebb részek is lesznek :D
    Bár azt nem értem hogy mér akarják lerombolni a könyvespolcokat...
    A módokból 2-t akartam kipróbálni de nem igazán akartak bejönni, pedig csináltam biztimentést a fájlból, felülírtam a módé val, megcsináltam még amit kell de nem jó xD
    Még a telepítős sem megy :D
  • Chester1
    Vannak már modok a bf2-hözModok