Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Hi!
Segítség kellene a gamma elindításában.
Kollégámnak van meg a játék és azt mondta nem sikerült neki elindítania. Mondom adja ide a cuccost, majd megnézem.
Eddig azt hittem a Splinter Cell Chaos Theory-nál macerásabb indítás nem lesz. De lett :)
:(
Munkahelyi gépen prószáltam indítani, ahol a játék nem futna, de annál tovább kellene mennie, hogy tegyem be az eredeti CD-t.
Természetesen elolvastam a FAQ-ot, mielőtt írnék.
Ill. bár nem mintha sokat segítene, de informatikus lennék és nagy gamer, szal amik a FAQ-ban vannak mind értem, mind a 2őt. A Splinter Cell indítása is hasonló volt, amivel boldogultam is.
De ez eddig kifogott rajtam.
Neki egy DVD-re van kiírva a játék.
Így azt csináltam, hogy onnan telepítettem, majd letöltöttem az Image fájlt amit kellett.
A FAQ Daemon Tools 4-et említ :o
Én csak 3.47-ről tudok.
Van 4-es?! A FAQ link is 3.47-es mutat.
Ill. abban ticcsen olyan, hogy Option -> Secure Mode
:o
1.) Feltelepítem a gammát DVD-ről, CD key ami kint van a FAQ oldalán.
2.) Daemon Tools -> DVD-hez szükséges Image
3.) Beállítom úgy, hogy "zöld" legyen, stb..
4.) Eszközkezelőben tiltok minden fizikai drive-ot, kivéve amiben a gamma van.
5.) SR7.Stop prg-vel Hide
(erre azt írja a FAQ, hogy elrejti a virtuális meghajtót és kiírja ha rámegyek az óra melletti ikonra - Nekem semmit nem ír ki, csak a saját ablakában, hogy Hidden)
6.) Tök mind1 honnan indítom a gammát, asztal ikon, vagy DVD-n lévő EXE (visszaolvastam pár hozzászólást is) mindig bekéri a gyári CD-t :(
Hát eddig ennyire jutottam, illetve nem jutottam.
Gondoltam hazaviszem a cuccost mert engem is érdekelne és otthon elmatyizok még vele, de ha vki tud segíteni annak örülnék.
Köszi: KranaZoli.
Igyekeztem előbb cselekedni és aztán kérdezni...