3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
reco #1888 furcsa nálam mostanában minden szar nélkül müködik csak bekel mountolnom -
#1887 Codecpack, vagy video driver lesz a hunyó. -
attila26 #1886 Sziasztok! Nekem elindul simán de az intro és a menű után kilép magától,ezt miért csinálja??? Valaki segítsen!!!! Köszi!!! -
#1885 Gondoltam viszek egy kis színt a leírásba:D
Szal. DT4-et használjon mindenki, agyon van tesztelve, jó a cucc. Mint mondtam egyetlen bibi lehet ha DT3-ról frissítjük.
Erre van megoldás nem vészes. (2 reg modositás, 1-2 file törlés a win/sys32/drivers könyvtárból, ill 2 eszköz eltávolitása az eszközkezelőből. Mint írtam megtalálható pontosan a DT4 topikjában, angolul, de érthetően:))
SR7.stop, blaxx, nem ismeri a DT4-et, nem mennek vele. De nem is kellenek, mert amiket azok tudnak már tudja a DT4 is.
SD4hide sem ismeri, de az nem a DT-t hide-olja hanem egyszerüen az összes scsi bejegyzés alatt található kulcsot.
Mégegyszer tömören:
3 dolog
- mounted devices - read deny
- scsi port (dtscsi) - read deny
- win2000 kompatibilás mondjuk a parancsikonon
és (max) 2 eszköz kell a jeenlegi játékok futtatásához:
DT4
SD4hide (függetlenül hogy safediskes a játék vagy sem.)
Bocsi az OFF-ért, have fun:)
DT4 -
#1884 dugó?:D kábel inkább :D::D -
#1883 Ja az IDE dugó azt jelenti hogy kikell huzni az optikai meghajtókat? :D Most esett le xD -
#1882 mini image-vel meg sajna nem mindenkinek megy, amit én felraktam a FAQ-ba, azzal nekem megy, másik haveromnak megy, és ez 1 másik haveromnak meg nem megy, pedig én állítottam be neki, de teljes képfájllal megy. De már nem egy embernek nem ment a mini image-vel -
#1881 Nekem fennvan az Alcohol 120% és a DAemon tools 4, nekem most Alcohollal van mountolva, és SR7.stop-al simán elindul. Az még fura hogy a Daemon tools 4 -el van 2 dolog mountolva, és az SR7 nem tudja elrenteni, mégis elindul a játék az nélkül is :/ -
#1880 Ájjáj ezt nem értem. Az a gond hogy én is láttam a leírást, és legelöször én is tiltást írtam a FAQ-ba. Az volt vele a probléma, hogy ha letiltottam akkor nekem is lefagyott az SR7.stop, aztán olvasásra tettem és jó lett! Viszont mit jelent, melyik az az admin, a "létrehozó tulajdonos" ? (mert ott állítottam át mert az volt a legelsó ahol tudtam állítani)
A másik hogy mi az az IDE dugó, és mi az a lemezpörgetőmasina? :D optikai meghajtó? -
#1879 Ha már volt, bocs.
FAQ -ban ez áll: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/Mounted devices �re jobbklikk, engedélyek, és ott olvasást ENGEDÉLYEZNI!
Nos, épphogy tiltani kell admin számára az olvasást (read -hez egy deny-t kell pipálni.)
A lényeg. minden játék elindul az alábbiakkal:
!!! DT4 - all emulation ON, Secure mode ON.
!!! Ezt 1x kell csak:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
jobb klikk és permissions/jogosultságok - read-hez deny -t pipálni az adminisztrátornak.
!!! DT4 esetén minden restart után:
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2
jobb klikk és permissions/jogosultságok - read-hez deny -t pipálni az adminisztrátornak. Ezt a macerát elkerülhetitek, ha SD4hide-al csináljátok. Egyszerübb 2 gombot nyomogatni.
Starforce-os cuccok is elindulnak így, amennyiben nincs IDE dugó a lemezpörgetőmasinánkban.
Ennyi.
Ui.: Ha nem image-ként írtuk ki, akkor miniimage-et töltönk be, jól. (gamecopyworld)
Ui.2: Alcholol, CloneCD/DVD -t sikáljuk le, és virtuális meghajtó nélkül telepítsük (alcoholban elég ha teljesen kikapcsoljuk)
Ui.3: DT3-DT4 cserénél teljesen pucoljátok ki a DT3-at. Leírás a Daemon Tools 4 topicban. -
#1878 vedd meg:) máshogy nemfog.. -
ponty1 #1877 Olyan rossz hogy nem megy ez a gém neten ! Már vagy 20 CD kulcsot és a lehető legtöbb dedicated servert végignéztem és egyszerűen nem megy. Nincs más megoldás csak eza cd kulcs generálós próbálgatósmódszer vagypedig a megvásárlom módszer:) ? Örülnék hogyha valamelyik nagyfejes megoldaná hogy a tört játék is menjen neten. -
#1876 Elvileg frissítettem a FAQ-t, de a dox tárhelyszolgáltató mintha nem igazán működne xD -
milk01 #1875 én má megcsáltam az összes galactic conquest-et!semmi nem lesz a végén kiir pár szot amire má nem emlékszem és kész -
Tom Tom #1874 Csinál valaki ma szervert akinek gyors netje van mert hawernak tegnap akadt amikor én csináltam pedig csak ketten voltunk. -
Tom Tom #1873 Á de zsír ez a galactic conquest.Valaki csinált már meg legalább eggyet?Végülis mi lesz a végén? -
#1872 Én is tippeltem már erre hogy lehet baj, most legalább tudjuk, köszi az infot! Ma este frissítem a FAQ-t ;) -
#1871 Havernál kb. 4478398234539 különböző trükkel próbáltuk elindítani ... meguntuk a szenvedést ...
Viszem neki az új DT-t hátha ... erre valami gebasz van telepítéskor ...
És mit találtam ... egy ezer éves CloneCD maradványt :) Mivel senki sem használja (Nállunk) Ezért nem is gondoltam volna hogy fentvan ... Ő sem emlékezett rá ... régesrég kellett valamire :) Leszedtük és Voila :) Megy a BFII :) -
#1870 Egyébként én is azt tapasztaltam hogy műxik mini image-vel, mégis egyeseknél nem, pedig én próbáltam távsegítségen behozni... -
#1869 ÁLlítsd be az optionsba hogy ne legyen csapatsebzás, és akkor nem halsz meg a saját aknádtól se. Egyébként ott már arra kell törekedni hogy ne halj meg, a jedik a polcot támadják nem téged, csak pár katonát kell likvidálnod, és utána jöhetnek a jedik. Viszonylag könnyü, bár nekem is nehezemre esett rájönni hogy kell csnálni ;) -
#1868 Válaszok :)
Nekem "Mini"image-vel műxik :) De rendessel is ment amíg meg nem halt a DVD :)
Másik ... rakétás pacák + akna :) Próbáltam :) És én se egyszer ... meg haverok is próbálták ... ők se egyszer ... a végeredmény ... bármennyi aknát "telepítünk" és bármennyi jedit likvidálunk, úgy hogy 1 kivételével megvan minden polc, ha meghalok akkor spawn után már csak 1 marad és 3 sec után Defeat jön ... :(
Rohadt idegesítő ... ráadásul (Csúnya ilyet mondani ...) van fent másik 3-5 game amivel inkább játszom, minthogy 1-el sz@rakodjak :( -
#1867 Sajnos tapasztalatok alapján mondom, a MINI IMAGE nem működik, úgyhogy azt kiveszem a FAQ-ból majd. Ha valaki kiírja a játékot úgy ahogy van, játék DVD-t csinál rendesen, nem fogja tudni beindítani akármit csinál. Sajnos észreveszi hogy nem az eredeti lemez.
Egyetlen megoldás van, hogy lemezre magát a képfájlt, mds-t és mdf-et írja rá! Mert csak úgy indul be a játék, ha daemon tools-al vagy alcohollal mountolással feloldja a védelmét, és valamelyik program elrejti a virtuális védelem emuláló programot (DT, vagy Alcohol). (és a játék teljes image-jét, ezekszerint a mini image nem jó ismétlem) -
#1866 Nem küld senki save-t! Viszont könnyü az a pálya csak jó trükkök kellenek ;)
Egy jó trükk: mindig rakétás pacákkal menny! Annak van rakétája, ami kivégzi a jedit ha nem véd egy lövésre. A másik hogy ha váltasz másodlagos tüzelést, akkor ott az akna. Ha lerakod, egy jedi azonnal meghal tőle (lehet hogy 2 is)
Ezekkel védd a hátsó könyvtár polcot. Sok sikert ;) Nekem kb. 30.-jára sikerült megcsinálnom -
#1865 Halihó Mindenkinek!!!
Segítsetek lécci :) Kezd az a rohadás Library-s pálya az idegeinkre menni :)
Sorry, de eccerűen nem megy ... nem tudna valaki egy olyan save-t küldeni mailban ami ezután a pálya után van?
Előre is köszi! -
#1864 Hi!
Segítség kellene a gamma elindításában.
Kollégámnak van meg a játék és azt mondta nem sikerült neki elindítania. Mondom adja ide a cuccost, majd megnézem.
Eddig azt hittem a Splinter Cell Chaos Theory-nál macerásabb indítás nem lesz. De lett :)
:(
Munkahelyi gépen prószáltam indítani, ahol a játék nem futna, de annál tovább kellene mennie, hogy tegyem be az eredeti CD-t.
Természetesen elolvastam a FAQ-ot, mielőtt írnék.
Ill. bár nem mintha sokat segítene, de informatikus lennék és nagy gamer, szal amik a FAQ-ban vannak mind értem, mind a 2őt. A Splinter Cell indítása is hasonló volt, amivel boldogultam is.
De ez eddig kifogott rajtam.
Neki egy DVD-re van kiírva a játék.
Így azt csináltam, hogy onnan telepítettem, majd letöltöttem az Image fájlt amit kellett.
A FAQ Daemon Tools 4-et említ :o
Én csak 3.47-ről tudok.
Van 4-es?! A FAQ link is 3.47-es mutat.
Ill. abban ticcsen olyan, hogy Option -> Secure Mode
:o
1.) Feltelepítem a gammát DVD-ről, CD key ami kint van a FAQ oldalán.
2.) Daemon Tools -> DVD-hez szükséges Image
3.) Beállítom úgy, hogy "zöld" legyen, stb..
4.) Eszközkezelőben tiltok minden fizikai drive-ot, kivéve amiben a gamma van.
5.) SR7.Stop prg-vel Hide
(erre azt írja a FAQ, hogy elrejti a virtuális meghajtót és kiírja ha rámegyek az óra melletti ikonra - Nekem semmit nem ír ki, csak a saját ablakában, hogy Hidden)
6.) Tök mind1 honnan indítom a gammát, asztal ikon, vagy DVD-n lévő EXE (visszaolvastam pár hozzászólást is) mindig bekéri a gyári CD-t :(
Hát eddig ennyire jutottam, illetve nem jutottam.
Gondoltam hazaviszem a cuccost mert engem is érdekelne és otthon elmatyizok még vele, de ha vki tud segíteni annak örülnék.
Köszi: KranaZoli.
Igyekeztem előbb cselekedni és aztán kérdezni... -
Tom Tom #1863 Nekem ez a wanadoos sehogy se megy pedig már két hete buzerálom meg hawernak se megy nálam.A kis szemetek.Nem elég hogy két hetet késnek még az árát is emelik 16 rugóra... -
#1862 Nekem így nem megy. -
dia #1861 sziasztok
Ha a játékot nem az asztalra kirakott exe-vel indítom hanem asszem a game data mappában lévővel akkor nem kell semmit elrejtenem,letiltanom,kihúznom hanem simán megy a játék... -
#1860 forum az nem kihalt, de a játékkal már tényleg eleget játszottunk :)
Az a baj hogy ha én csinálok szervert, állandóan kidob mindenkiot, néha mintha a net elmenne, de közbe semmi nem megy el mertm inden más megy... (azóta csinálja amióta a hamachi kiírt egy hibá, kb. 1 héttel ezelőtt vagym ár több, nem tom már a hibát, vlaami rosszul van beálítva a neten). Aztán bütyköltem kicsit, jó lett, de szarakodott. Újra is ettem a hamchit, szar ugyan úgy, nem tom. Egyébként így privátba szoktuk nyomni azokkal akik fennvannak MSN-be (akivel jobbba vagyok ;) ) -
reco #1859 meg a forum is
-
reco #1858 a hamchi olyan kihalt mint a sivatag
-
reco #1857 valaki jön jásszani a lan7-en?????????
-
#1856 azt csak azér kérdzetem mer ha nincs teljesen begennyesitve vagy rosszul van rajta a borda stb.. akkor lehet ilyen ( láttam már ilyet egy hűtéscsere után vissza lett rakva ( ati 9700 ) az uj borda venti és bejött a win idióta szinekkel azt ennyi és kis idő után lefagyott, de ott leszedtük ujra és teljesen letisztitottuk a gput és bekenytük ujra szépen azt azóta semmi baja ), de ha 3dmark megy akkor passz -
#1855 a Battlefront II és az rFactor szórakozik mindenképpen, de pl a 3DMark 2001SE alatt semmi baja
le kellett szedni a bordát is igen
(nemtom mióta, kb 3-4 hónapja nem játszottam folyamatosan itthon normális játékkal) -
#1854 meghalt szegény :P -
#1853 :D szép -
#1852 Kösz -
#1851 Bocs xar volt a link:
Luke vs Anakin -
Horatio #1848 Geyébként nekem sem indult el és problémámat megoldotta, ,hogy feltelepítettem a szervíz csomag kettest. -
#1847 Bár nemtudom mi a baj, de csak ennél a gémnél csinálja vagy mindennél? és mióta? ventillátorcserénél lelett szedve a borda is?