A könyv és a film
-
Van itt a weben egy olyan magyar oldal, ahonnan szépen le lehet tölteni, ha valaki nem akar egy disznó nagy féltéglával mászkálni - nameg perkálni az amúgy gyenge irományért. Érdekelni érdekelt, a Palm oldaláról letöltöttem a DropBook-ot, csináltam belőle pdb-t vagy mi a kiterjesztése, és az egész kb. 500kB a szintén ingyenes PalmReader meg úgy olvassa mint a huzat. Kereshető, könyvjelzőzhető, nekem pont jó. Amikor kérdeztem a könyvesboltban, hogy nem akarom a nagy dög budipapírra nyomott változatot megvenni, ellenben ha lehet kapni memóriakártyán, akkor szívesen megveszem, csak lestek egymásra. Egy akkora helyen, mint egy könyvesbolt huszada lehetne fullos könyvesboltot üzemeltetni, ha mindent elektronikusan lehetne megkapni. És persze olcsóbban, mert egy deka papír sem kell hozzá. Ja, amivel olvasom: egy Palm manapság 15-20 hagyományos könyv árából kijön és sokkal többmindenre használható.
-=ZR=-
Na és nagy kódfejtők: Az első dolog, amit kiszúrtam, amint kezembe vettem a könyv-könyvet: a hátoldali leíráson elrejtett szöveg van. Amikor megkérdeztem a boltban, hogy ezért jár-e jutalom, akkor megintcsak pislogtak. Nagyon bamba emberek vannak, sajna... ;) Ehhez mit szóltok?! ;)