• HJ
    #9275
    Én nem csak otthon ahsználom, hanem céges környezetben is. Ott is fontos az erőforrásigény + a hatékony védelem. Nekem meg az, hogy ne kelljen vele állandóan vacakolni, hanem az userek dolgozzanak, a nod meg tegye a dolgát a háttérben :) Nincs vele gond, pedig vannak nálunk 1 bites userek is :(
    Privátban persze összefutok olyan gépekkel is amin nod fut, de mégis beszedtek valamilyen fertőzést. 98%-ban a következő az ok: a nod jelzett, de mégis le akarták tölteni a cracket és azzal a felkiáltással, hogy úgyis téves riasztás - hát kikapcsolták a védelmet és futtatták a letöltött cuccost. Persze amikor már kiderült hogy gáz van, akkor természetesen a nod a sz.r és nem az user a balfék...
    Másik tipikus ok: valaki "hozzáértő" elkavarja a beállításokat és szinte mindent letilt (heurisztika stb) azért hogy gyorsítsa a programot. Hmmm... sikerül, de milyen áron?
    3. ok: ilyen-olyan forrásból származó törés, nodfix a nodhoz. Van amelyik valóban működik, de ismert olyan ami hátsó ajtót nyit.
    A maradék pár % valóban oylan fertőzés ami átment a nod védelmén.
    Mielőtt valaki "eset ügynöknek" tartana: semmi közöm hozzájuk, csak régóta használom a programot és nem csak otthoni userként.