Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Feltettem szomszéd gyerekének a gépére az ESS 4.4.0.467 magyar verzióját. Innen szedtem le és itt regisztráltam be és kaptam is kulcsot a #7709-ben leírtak alapján december 15.-ig. Gond nélkül települt, de amint indítottam a frissítést akkor azt írja ki hogy, a benne lévõ azt hiszem 0930 adatbázinál nincs frissebb és nem kell frissítenem.
Van valami ötlet erre?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
És ami újitás van benne:
* Fixed: External driver injection in ESET SysRescue on Microsoft Windows 7 RC fails when this option is selected in the advanced mode of ESET SysRescue wizard
* Fixed: Error sending a file via "Send to" in the right-click menu. The problem only occurs in combination of Microsoft Windows XP and Microsoft Outlook 2003 when the Microsoft Outlook process is not running.
* Fixed a issue required for the trial mechanism
* Fixed: Mozilla Thunderbird with IMAP account freezes when a virus-laden message is received
* Improved: Compatibility with server operating systems
* Improved: HTTP scanning compatibility
* Other minor fixes and improvements
http://www.freeweb.hu/nodszeria/index.html
Jó böngészést!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nézd úgy a dolgot, hogy a magazinnál abból indulnak ki, hogy megvetted a havi újságot és kéred a kódot. Miért követeljék meg Tõled a "vásárlótól", hogy mindig újabb és újabb e-mail címet kelljen létrehozNOD?
de mindig más emailt kell beírni nem?
Köszi.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Egyébként nem szükséges, de ez személyes vélemény
Az anti-malware ellenben kozel 80%-t megtalalta.
látom van új nod verzió.
A régebbit minden félképpen un installálni kell????
Az egy tomoritett allomany amiben kartevok vannak. Jelen esetben malware gyujtemeny.
A virusirtoval azt tudod ellenorizni, mennyit ismer fel a benne talalhato fajlokbol.
Mondjuk teljesen felesleges a Nod32-vel ilyet tesztelni, mert nem ez a fo tevekenysege, erre sokkal jobbak a malware/spyware kereso szoftverek/robotok.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.