Én is végigtekertem a rendszeremen, 15 cookie-t talált, 1 hét netezés után - vasárnap a karbantartó nap - annyit az Ad-Aware is talál. nem is találok magyarázatot a Te gépeden fellelt 1500 cookie-ra.
Nod frissítés: nekem tökéletesen megy tört verzióval is, szerintem nálad lesz v.hol a hiba. Hogy hol és miképp, azt nem tudom, de a tiéd az egyedi eset.
Egyébként magával a Nod-dal semmi gond nincs, ha ne adj Isten nem lehetne frissíteni a tört verziót, akkor sem a programot minősíti.
Ez csak a tört verzióra áll.
Nekem semmi nem legális a gépemen, de valljuk meg, a vírusírtó - főleg ha már 5800.- /év, vagy PcWorld havi példány vásárlás > ingyenjelszó - olyan segédeszkőz, amiért talán ki lehet fizetni az árat. Én sem teszem, de ha úgy alakul, akkor megveszem.
Egy képnézegető, egy játék, egy irodai alkalmazás, egy operációs rendszer :) is elpötyög törten,de a vírusírtó az, amit ha biztonságban akarjuk tudni a gépünket, akkor meg kell(ene) venni.
Most úgy osztottam az észt, hogy én sem vettem (még) meg, de ha szükséges lesz és a kelleténél többet sz@rakszik a tört verzió, akkor habózás nélkül megveszem.
Ui: 2 évig használtam Nortont, nincs olyan teszt, ami rá tudna venni, hogy újra használjam.