• 7alvoo
    Azért ez a teszt egy rakás sz@rnál is rosszab. Mondok egy pédát. outpostot énis szeretem maradjunk annyiban, hogy az agnitum legnagyobb baklövése volt a smartscann, ami egy rootkit alapú baromság. Főleg akkor keseríti meg az életed ha külső vinyát használsz mert esetleg egy nem smartscannes gépen letörölsz ezt azt aztán visszaviszed az outpostos gépre aztán kaphatod a frászokat mert míg nem szkennelte le muatja, hogy ott a fájl amit pedig már letöröltél amit meg még nem szkennelt le azt meg eltünteti. Én írtam erről a supportnak és azt írták vissza nyomjak egy scann-t a lemeznek. Ja egy 1TB -os külső vinyának fogok nyomni hetenete 8x scannt és kivám, sőt még az antitallentum cimbinek is elmagyarázom ezt a bullshit -et.

Namost emelkedjünk felül azon, hogy az outpost csak custom gui-s sandibox vagy sem? Én a magam részéről akkor mondtam le róla mikor a teamviwer a tűzfal iteraktív módja melett is kérdés nélkűl kapcsolódott a netre sandibox ide vagy oda úgy lépett át az outposton mintha nem is lenne. Ezt egy ESS interatív módban 2x is megkérdi ki és bemenő forgalomként is, és ha blokkolod akkor egy bit -sem megy sehova. Ez a normális. Aki meg ess-t autómatikus tűfallal futtat az jól meg is érdemli, ahogy a mondás is járja néma gyereknek a .....