Sajna az én gépem is benyalta ezt az XPAntispyware.AA nagysikerű csodát,tesóm nem figyelt eléggé, na mindegy, szóval most nagyon ideges vagyok, két dolog miatt is. Egyik az, hogy feltettem a NOD Smart Security-t 30 napos trial verzióját, megtalálja, nem nem írtja ki... lentebb hallottam már hogy volt ilyennel probléma valakinek. Nos, feltettem a te általad említett TrojanHunter nevű csodát, ami tényleg az, mivel a NOD által talált nulla helyett egyből azonosított négy trójai dögöt, egyet a memóráiában hármat a "C"-n, és a probléma csak most kezdődik, mikor lefutott a TrojanHunter, örültem mint majom a farkának hogy megtalálta, ez az... és önelégülten klikkeltem a clean gombra, mire feljön egy kis ablakocska és azt az üzenetet írja ki, hogy mivel ez egy trial verzió, ezért a program nem nyírja ki a vírusokat, előbb fizessek elő a progira és utána kiírthatom... hát nem mondom hogy nem öntötte el a szar az agyamat tegnap hajnal fél egykor...
Szóval, kérdés: Nincs valakinek valami olyan progija ami leszedi ezt a nyavaját, vagy esetleg a TrojanHunternek egy olyan letöltési helye ahol nem kell a programra előfizetni és kinyírja ezeket a kocsog trojaiakat, mert bár kárt nem csinál, hiszen a NOD tűzfala az nem hagyja letöltetni az általa kívánt csodát, csak zavar hogy mindig pofázik a jobb alsó sarokban.