• Santacla
    Szia Computerguru!

Sajna az én gépem is benyalta ezt az XPAntispyware.AA nagysikerű csodát,tesóm nem figyelt eléggé, na mindegy, szóval most nagyon ideges vagyok, két dolog miatt is. Egyik az, hogy feltettem a NOD Smart Security-t 30 napos trial verzióját, megtalálja, nem nem írtja ki... lentebb hallottam már hogy volt ilyennel probléma valakinek. Nos, feltettem a te általad említett TrojanHunter nevű csodát, ami tényleg az, mivel a NOD által talált nulla helyett egyből azonosított négy trójai dögöt, egyet a memóráiában hármat a "C"-n, és a probléma csak most kezdődik, mikor lefutott a TrojanHunter, örültem mint majom a farkának hogy megtalálta, ez az... és önelégülten klikkeltem a clean gombra, mire feljön egy kis ablakocska és azt az üzenetet írja ki, hogy mivel ez egy trial verzió, ezért a program nem nyírja ki a vírusokat, előbb fizessek elő a progira és utána kiírthatom... hát nem mondom hogy nem öntötte el a szar az agyamat tegnap hajnal fél egykor...

Szóval, kérdés: Nincs valakinek valami olyan progija ami leszedi ezt a nyavaját, vagy esetleg a TrojanHunternek egy olyan letöltési helye ahol nem kell a programra előfizetni és kinyírja ezeket a kocsog trojaiakat, mert bár kárt nem csinál, hiszen a NOD tűzfala az nem hagyja letöltetni az általa kívánt csodát, csak zavar hogy mindig pofázik a jobb alsó sarokban.