Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen! <#wink>
lck
Nekem 90 - de már hetek óta <#nemtudom> - nem értem.
Én meg maradok az egy éves NIS 2009-nél. <#nyes> 74+365 napom van belõle.
Már csak ilyen vagyok.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Vannak ilyen anomáliák idõnként, ezen ne csodálkozz. Csak jót tesz a topinak mert nem hal be az unalomba a téma.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Bakker, ez a nod topik?! 😄 Azthittem Antivírus & antispyware xD
Én meg kívánsiságból regeltem egy 1 éves panda kódot és felraktam a 2009-es IS-t. Kérésre küldök képet ha akartok 😛
lck
Ideje volt 😊
Doomista
nagyon helyes <#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Töröltem az egész programot,és most Avira van használatban.😊
2 lehetõség van:
1. Rengeteg fájl van a TEMP mappáidban, ha igen akkor töröld õket...
2. A temp és tmp fájlokat egy mappában tárolja az op.rendszer... ha ezt a mappát kitörölted akkor nem tudja mibe rakni õket😄 Ebben az esetben(remélem xp-d van): Vezérlõpult -> Rendszer(Válts klasszikus nézetbe ha nem találod) -> Speciális -> Környezeti változók -> És ott a felhasználó ÉS a rendszer változóknál is van egy TEMP és egy TMP sor... Mindkettõt szerkezd úgy, hogy egy valós könyvtárra mutasson.
A rendszervisszaállitás sem oldotta meg a problémát.Nem akar frissiteni
Rendszervisszaállitás ???
Hát ezt én sem értem de úgy látom, hogy lassan a nodhoz is annyi türelem kell mint az Outpost tûzfalhoz. Többek között az ilyen dolgai miatt (is) váltottam én másik védelemre. Meg is vettem az egy éves dobozost is (7500 HUF).
Persze tudom, hogy ez nem segít Neked de nem értem mi okozhatja ezt a problémát nálad. Talán valamelyik gyakorlottabb nodista majd megírja.

nod32

a Frissitési gyorsitótárat üritettem.Hogyan tovább??? ez már a második ,hogy elõfordult
Karácsonyra a fa alá jelképesen.
CHIP Magazin kódja. Érvényes február 15.-ig.
wr4wef

Higany
Köszi! Most le is tesztelem! <#nevetes1>

Semmi gond. Értettük mindannyian. Egyet azért megint bizonyított ez az eset. Történetesen azt, hogy a Kasperskynek nem kell trükközés,- csökkentett mód meg bla...bla...bla... Megoldja Õ ezt "izomból". <#hehe>
Remélem az én "új szerelmem" szeretett NIS2009-em is ilyen jó lesz majd. <#nyes><#eljen>

Jó a tipp, a Kaspersky Antivirus-ra gondoltam csak KAV helyett KAS-t sikerült írni, de remélem így mostmár mindenkinek tiszta 😊
Doomista
lol ilyenkor kilehetne találni általában hogy mire gondol,de most anyira összefüggö,mert kis és kav is kijöhet 100%osan a kas szobol xD
tipp: szerintem antivirusra gondolt

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

KAS= KAV? vagy KIS?
Sejtem mire gondoltál és nem kekeckedni akarok Veled.
A Kaspersky már csak ilyen. Megoldja a problémákat. Azért van.

Sziasztok! Megint itt vagyok de csak az eredményeket akartam közölni. Sajnos a rendster-visszaállítás kikapcsolása nem járt sikerrel ahogy az online scannerek sem, de a KAS trial verziója megoldotta a problémát. Amint feltettem azonnal észlelte és le is tudta írtnai a vírust. Ezek után visszaraktam a nod-ot és már õ sem látja úgyhogy úgy gondolom a probléma megoldva 😄 Köszi a segítséget!
Egyébként az azért érdekes történet, hogy a NOD heurisztikája mellett - mint írtad is - nem juthat be (elvileg). De láthatóan mégis csak bejutott. Hol lehet ilyeneket összeszedni? na nem mintha kellene csak nem árt tudni merre tanyáznak ezek a <#gun> Mebrootok.

Köszi részemrõl. Most is tanultam néhány dolgot. <#vigyor0>
Csak egy ötlet, aztán majd rámondod hogy megoldás-e a problémára vagy sem mert nekem ez már magas.
Tippem a : ComboFix

Ez a Win32/Mebroot.K trójai,másnéven Backdoor Sinowal egy rootkit.Még a nyáron rukkoltak elõ ezzel a variánsal.Azota persze van frissebb változata is.A Nod heurisztikája ismeri,igy gyakorlatilag nulla az esélye annak,hogy egy ilyen ritka kártevõ a Nod védelme mellet a rendszerbe kerüljön.
A merevlemez fö inditórekordjába(Master Boot Record)irja be magát.Ez a terület elég kényes összetevõje a rendszernek.Sérülése esetén a Windows nem indítható,rosszabb esetben egyes particiók elérhetetlenné válhatnak.A virusirtó észlelni fogja a rootkitet az MBR-en,de akciót,törlés,megtisztitás nem fog végrehajtani.Egyrészt azért mert fut az operációs rendszer,(igen még csökkentett módban is),másrészt ha hozzá is férne még mindíg ott van a törlés,megtisztítással járó adatvesztés lehetõsége.
Mivel a Mebroot a rendszer inditásakor még az operációs rendszer,és az ezután induló vírusvédelem elõtt betölti a szükséges komponenseit,ezért el lehet felejteni a Csökkentett módot,a rendszervisszaállítás kikapcsolását és a már betöltõdött operációs rendszer alatt végzett víruskeresést.
Három módszert tudok javasolni:
1.Javitókonzolon a FIXBOOT és FIXMBR parancsal új rendszerindító szektort és indító rekordot irni a merevlemezen.
2.A merevlemezt egy másik gépbe berakva,egy másik operácios rendszer alól elvégezni a viruskeresést.
3.Avira Rescue System.Egy cd lemezre kell kiírni és errõl indítva a rendszert elvégezhetõ a virumentesítés.
Mivel nálam a tesztelés céljából felrakott rootkitek eltávolitása után a kék képernyõs a Windows nem indítható üzenet borzolta a kedélyállapotomat,ezért elõtte mindenképpen javaslom a C:meghajtón lévõ fontos adatok biztonságba helyezését.
Megjegyzem még nem találkoztam olyan rootkittel,ami az Acronis True Image által elmentett partició visszatöltését túl élte volna.Ett tartom a legbiztonságosabb megoldásnak és a leggyorsabnak.Már ha valaki veszi a fáradságot és van biztonsági mentése a rendszerrõl.

Rendszer-visszaállítás ki volt kapcsolva? Mert ha nem akkor kapcsold ki, ezután Windows csökkentett módban indítsd úgy futtasd a nodot. Remélhetõleg ekkor már boldogul vele.

Hali!
Vagy Te is próbáld meg azzal amit alább @etele is javasolt vagy futtass le néhány online scannert.
BitDefender Online Scanner és F-Secure Online Scanner.
Vagy van még egy. Ezt csak letöltöd elindítod, rögtön frissíted is és elindítod a keresést. Nem kell telepíteni sem és nem kell kikapcsolni a védelmet a fent lévõ antivíruson sem. Nem zavar be. A másik két online keresõnél sem kell kikapcsolni az aktív védelmedet, mehet a nod párhuzamosan.Innen tudod letölteni. A Dr.Web CureitIT ikonra kattintasz. Ha végképp nem megy akkor szedd le a nodot és tedd fel a KAV 30 napos próbaverziót. Az tuti száz százalék, hogy leszedi. Sok sikert a tisztogatáshoz.
Na egyébként ezt nem szeretem a nodban. Megtalálja és utána nem tud mit kezdeni vele. Ezért lettem nortonos.<#nyes>

Sziasztok!
Még egy jó hír <#vigyor0>.
Újabb magazinos kód, mégpedig a PC Guru Magazin nodos kódja. 2009.01.31.-ig érvényes. Aktíválása a már eddig szokásos módon történik.
KÓD: c5b86s
Felhasználó nevet és jelszót pedig itt kell kérni.eset.hu/pcguru
Köszöntem szépen.

Mivel az a-squared felimeri így vélhetõen le is tudja szedni.
Töltsd le innen.
Van egy hevesebbet tudó, free verziója is. Azt is leszedheted és hagyhatod is gépeden.

Higany
Sziasztok! Ezt hogy tudom megszüntetni vagy leírtani? Köszi!

Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok a nod32-vel leírtani egy vírust ami a user32.dll fájlt fertõzte meg. Próbáltam avast-tal a boot idejû keresést de az nem látja. Próbáltam csökkentett módban is nod32-vel de mindig csak azt írja, h újraindítás után tudja csak tisztítani mert a windows éppen használja a fájlt. Viszont újraindítás után még megmarad a vírus. Egyébként win32/pinit vírusként nevezi. Várom az ötleteket.
Mennie kell ennek a dolognak. Csak az lehetett a késés oka (az általam leírt és véghez vitt mûveleteid után), hogy a szerverük kicsit lassú mostanában és kellett egy kis idõ amíg regisztrálta az újabb adataidat.
Örülök, hogy sikerült végül. <#vigyor0>

De mégis 😊.....Kösz-kösz-kösz! Szuper....
És még egyszer kösz 😊 Nem tudom mi történhetett,,mert elõször,,nem irta,,,gép ujra indítás után sem...volt egy kis dolgom, magára hagytam a gépet, és mire vissza jöttem,,,elõjött a Licensz érvényességi idejének a sora...ugy látszik türelmetlen voltam...
Üdv
twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

köszönöm!

Sajnos így sem mutatja a lejárati idõt....pedig mikor elolvastam a soraidat,, gondoltam itt a megoldás 😊 Tévedtem(tünk)...(volt törlés, frissités, ujraindítás, minden)
köszi...azt hiszem ez igy marad...
Üdv
twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Hali!
Tedd a következõt. Lehet, hogy megoldás. Remélem jó a sorrend ahogy emlékszem, de oda fogsz találni ha eltéveszteném mégis. Minden további Beállítások/Frissítés/Frissítési gyorsítótár ürítése, de elõtte töröld ki a mostani felh.nevet/jelszót és majd a gyorsítótár ürítése után írd be megint és indíts el egy manuális frissítést. Szerintem ekkor már ki fogja írni a dátumot. Ha mégsem akkor a számítógép következõ bekapcsolásakor fogja. Ez nem 100% de majdnem.

Frissítés megvolt lejárati idõ viszont sehol....hagyjam a csába ne foglalkozak vele? jó lesz addig amig írták és kész? De azért én örülnék ha kiírná meddig "üzemképes" 😊

Wreck86
oks köszi! nem olyan rég volt ilyenem,hogy a zenéim 70%-a odalett egy mp3 vírus miatt😞

viszont azok a zenék nem fertõzöttek,amik most vannak rajta mert lejátsza õket,kipróbáltam,igaz nem nyúltam hozzá úgy,hogy gépre kötöttem volna,de akkor formatálom az egészet,vagy nod32-vel leszedem.

de ez a két fájl nem ahhoz kell,hoyg a gép érzékelje,meg felbukkanjon az az ablak,ami felkínálja,hogy mit tegyünk az mp3an lévõ fájlokkal(mappa nyitás,zene lejátszás stb..) ?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Köszi
Gép újra indítás megvolt...akkor várom a következõ frissítést 😊

Frissítés után / vagy gép újra indítás után kiírja.
Doomista
akkor megnyugodtam ! én meg mék vissza dolgozni,ugyhogy tartsd a frontot 😄

Hali!
Semmi gond nincsen. Ezért vagyunk, hogy segítsünk ha valakinek problémája akadna. <#vigyor0>

Doomista
tudtam hogy nem találtad ! és nem is azért raktam be,hogy okosabb legyek nálad ! csak kiegészitettelek !vedd ugy !

Sziasztok!

A problémám az hogy a NOD32 próba verziója nem írja ki a lejárati idõt...Ezt úgy értem el hogy a hivatalos próba verzió még kiírta, majd igényeltem egy PCWorld-ös kódot, amit miután megkaptam beírtam a megfelelõ helyre! Ezek után nem írja a lejárati dátumot...
Fog ez változni mondjuk az elsõ frissítésnél vagy ilyesmi? Türelmetlen vagyok? Vagy hogy van ez segitsetek nekem pliiiz...
Köszönettel...
Üdv
Twine

Okés!
Ezt kerestem csak már elfelejtettem, hogy hol olvastam. Ezért tettem be hirtelen azt a másikat. Csak, hogy ne bízza el magát senki sem és ebben a tudatban élje le életét: ...hát csak zenék vannak rajta azok meg nem vírusosak...

Doomista

Óh! Hát nagyon egyszerûen. Egy kis magyarázat a bejutásra. <#nyes>

Wreck86
oks,köszi.de mp3-ra hogy mehetett rá,hiszen csak zenék vannak rajta,azok meg nem vírusosak :S

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Az vírus! Formázd de hirtelen! Vagy állítsd be hogy látszódjanak a rejtett fájlok és töröld manuálisan!
Wreck86
Halihó!

nod32-õs brigádot kérdezném,hogy ez normális e?
mp3-nod32

valóban kártékony,vagy csak a nod32 érzékeli veszélyesnek,mert mp3 lejátszó?

köszi