cooldoc#1193
Erre tudja vki a válszt? Megköszönném!
A következő a problémám. Van egy jól beállított NOD32-m (Blackspears-konfiguráció: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509).
Ha letöltök egy file-t a netről, az összes letöltő-menedzserem úgy van beállítva, hogy rörtön utána indít egy víruskeresést. Pld. így dolgozik a Free Download Manager, vagya Gigaget.
Miért van az, hogy egyes esetekben azt írja ki a NOD a futásnál, hogy "az adott művelet nem végrehajtható, nincs default levelezőprogram. Jelölje ki alapértelmezettnek z Outlook programot."
Amit nem értek, mert van, és az a Thunderbird. Utánaolvastam, és találtam vmit a MAPI-beállításról, de nem teljesen világos. A NOD32-ben a profil-beállításoknál a parancssori profilt nem találtam, nem tudom konfigurálni (ugyanis ez indul el letöltés után). Tud valaki egy megoldást erre a hibára? Ezekben az esetekben, az ismert "2,3 fizikai lemez- ezek lennének a nem használatos meghajtók, laptop - , hibaüzeneteken kívül hibásnak jelöli az 1.fizikai lemezt is, amin a c,d partíciók vannak. Csak ekkor.
Más. Ha nem Outlookot, hanem Thunderbird-öt használok, melyik komponens ellenőrzi a bejövő (POP3) és a kimenő (SMTP) levelezésem? Az EMON az csak az Outlookot nézi. Az IMON-nál lehet a POP-érzékenységet állítani, én max-on hagytam. Vagy az AMON is átnézi a már a lemezen lévő leveleimet?
Köszönöm, bocsánat a hosszúra sikeredett kérdésekért...