-
Zsolt01 #11729 Sziasztok.
Egy ideje van ez a problémám (lentebb Naplófájl bejegyzések)!
Próbáltam:
- Malwarebytes Anti-Malware, semmi
- Kaspersky Rescue Disk CD (frissítve adatbázis)
Utána ugyan úgy előjött, pedig talált "problémákat"!
- PC Tools Spyware Doctor normál és csökkentet mód XP, Rendszer visszaállítás kikapcsolva (most már állandóan), egy idejig jó volt.
De egy idő után megint előjön!
Hogy lehetne ezt véglegesen megoldani, kiirtani?
2013.05.24. 7:13:20 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Zene\Zene.exe Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:12:29 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Videók\Videók.scr Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:11:24 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\IdentityCRL\Production\Production.bat Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:10:20 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\IdentityCRL\IdentityCRL.pif Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:09:18 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\microsoft.exe Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:08:14 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Képek\Mintaképek\Mintaképek.bat Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.